- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ за избор
Здр. на всички. имам доста сложен проблем. преди време се влюбих в едно момиче. запознах се с нея (живеем в един квартал) и след известно време решихме, че сме един за друг. много я обичам и тя на няколко пъти ми го е казвала. Проблема е, че е доста сложен характер и понякога става различен човек. за 1 година и 4 месеца доста се промени. истината е, че аз я глезя доста и й давам всичко, което поиска и в последно време си мисля, че е започнала да ме използва. преди време се бяхме скарали за около 3 седмици, в които една приятелка ми призна, че е лудо влюбена в мен и много иска да сме заедно. аз не исках, защото още харесвам момичето, с което сме заедно от 1 година и повече. събрахме се заедно отново, но скоро пак се скарахме и си казахме неща, от които няма връщане назад. точно заради това решихме повече да не се мъчим един друг. тя разглеждаше всичко напоследък като борба и спорове един с друг. сега като я видя или разглеждам снимки, на които тя е там отново сърцето ми трепва. само един поглед с нейните очи ми е достатъчен да забравя всичко и всички. тя ми каза, че има дни в които си мисли за мен, но като се сети за характера ми й се отщявало каквото и да е вече. проблема за който ви пиша е, че момичето, което ми призна скоро че е влюбена в мен и че даже ме обичала ме тормози постоянно с СМСи и звънене. тя не е лоша, но си е малко селска пръчка, а и за нея не ми пука грам. няма я тръпката. Кажете да се захващам ли с нея (все пак я е грижа за мен) или по-добре не за да не стане същата история като с предишната, но със сменени роли? какво да правя?
Пич, кофти ситуация. Ако питаш мен зарежи и двете. Забрави старата, защото те е наранила и не се хващай с другата, за да не я нараниш.
You're a looser. But I'm not.
Ми Като не ти пука за нея за какво изобщо трябва да се захващаш с нея![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Защото да речем се е*е добре. Пък и е навитачка... нещо неангажиращо. Колебая се дали си струва да си губя времето или да си бачкам без да си тормозя главата...Първоначално написано от Anf3tamin4o
съгласенПървоначално написано от Sunarry
сори, но не намерих по-добър начин да кажа, че с нея ми е гот, също и на нея. НО като се сетя за истинската ми любов и всички други губят значение. Дали това ще се промени някога и дали ще е скоро, защото сам не ми се живее, а с друга не искам?
Брато не си мисли че те съжалява опитай с момичето с което си бил тя много добре те познава не се отказвай точно сега имаш много шансове да си я спечелиш отново не обръщай гръб на спомените и на времето разбирам че все още я обичаш а не се захващай с другата само от съжаление защото мисля че не си момче да бъдеш с друга само от съжаление!!!Горе главата всичко ще се оправи!!!Имай сили за всичко изправи се смело!!!!Ъспех в любовта само това ти пожелавам весели мигове с момичето което обичащ
by Valento
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и ти май незнаеш какво искаш "сам не ми се живее, а с друга не искам"
искам да ям много шоколад, но не искам да пълнея от него
За шоколада и пълнеенето има лек - спорт. Също има лек и за мъката от любовта - секс (работи и за проблема с плнеенето). Искам да съм с тази, която истински обичам. Давам всичко за нея, но си мисля, че тя вече не същата и не иска да сме заедно. Просто май й е все едно. Когато се бяхме скарали преди време тя ми се обади първа вечерта късно, за да я прибера от някъде си, че имала проблеми. И аз балъкът веднага скокнах без да се усетя, че пак ще се поболея по нея. За да може да ми е гадно пак сега. В чат-а снощи пак ми търсеше вниманието. Ако оставя така нещата 100% ще се върне, но дали това е живот - ту с нея, ту не. Може би защото и тя не знае какво иска, а не иска без мен. Друг няма да й даде нито любовта, нито вниманието нито нищо, което аз съм й дал. Когато давам - давам много и искам много, но явно тя не е готова да даде. Бях извън София известно време - не спрях да мисля само за нея. А лошото е, че приятелите ми не ме разбират, защото за тях съм балък да искам да съм с една... явно не са се влюбвали, а на мен ми се случи и е гадно.
Дали да не оставя така нещата и да си живуркам докато тя не се върне обратно или да престана с мисленето за нея и да си търся нещо "неангажиращо" като утешителна награда?!
както казва бащата:"чупи си главата, тя си е твоя" ние не можем да ти кажем какво да правиш или как да постъпиш. това ти си го решаваш. ние можем само да ти дадем съвет. аз съм изпадал в подобна ситуация. давах на момичето всичко което поиска. и какво стана. след време ме нарече интригант. може би защото виждам че прави същотото с приятеля си и му го казах??? незнам така и не научих отговора.
моят съвет е да си намериш някоя която поне малко харесваш или ако трагнеш с тази каято те харесва да и кажеш че намаш чувства към нея и всичко ще е само секс. така ако решиш да скъсаш с нея някои ден тя няма да има за какво да се оплаква
зарежи и двете по добре !!!Първоначално написано от NoExp
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
И моя съвет е да не си и с двете.Едната се е променила, а с другата тръпката я няма(май за другата се отнасяше това), характера й не ти харесва, така че...знаеш какво трябва да направиш.
МИСЛЯ 4е треа да опита6 за запази6 връзката си с моми4ето което оби4а6,а на оная просто и кажи кфото мисли,не я хаерсва6 и толкова,да те остави на мира,не мога да разбера как може да има толкова нахални моми4етаПървоначално написано от NoExp
![]()
и аз тъй мисляПървоначално написано от hoseto_
![]()