Здр. на всички. имам доста сложен проблем. преди време се влюбих в едно момиче. запознах се с нея (живеем в един квартал) и след известно време решихме, че сме един за друг. много я обичам и тя на няколко пъти ми го е казвала. Проблема е, че е доста сложен характер и понякога става различен човек. за 1 година и 4 месеца доста се промени. истината е, че аз я глезя доста и й давам всичко, което поиска и в последно време си мисля, че е започнала да ме използва. преди време се бяхме скарали за около 3 седмици, в които една приятелка ми призна, че е лудо влюбена в мен и много иска да сме заедно. аз не исках, защото още харесвам момичето, с което сме заедно от 1 година и повече. събрахме се заедно отново, но скоро пак се скарахме и си казахме неща, от които няма връщане назад. точно заради това решихме повече да не се мъчим един друг. тя разглеждаше всичко напоследък като борба и спорове един с друг. сега като я видя или разглеждам снимки, на които тя е там отново сърцето ми трепва. само един поглед с нейните очи ми е достатъчен да забравя всичко и всички. тя ми каза, че има дни в които си мисли за мен, но като се сети за характера ми й се отщявало каквото и да е вече. проблема за който ви пиша е, че момичето, което ми призна скоро че е влюбена в мен и че даже ме обичала ме тормози постоянно с СМСи и звънене. тя не е лоша, но си е малко селска пръчка, а и за нея не ми пука грам. няма я тръпката. Кажете да се захващам ли с нея (все пак я е грижа за мен) или по-добре не за да не стане същата история като с предишната, но със сменени роли? какво да правя?