.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Момичета как го възприемате това

Кога то някой ви каже ,искам да бъда с теб и ми липсваш, как го въприемате това че е лъжа ли.А случволо ли се да си имате гадже и да се запознаеш с едно момче, което ви казва че е влюбено във вас и ТИ самата да почнеш да го гушкаш да позволяваш да те пипа говориме примерно си някаде на почивка за един месец да не виждаш твоя любим и така се едно е твойто гадже си преставяш чете гушка и те пипа.Но след като се върнеш от почивката и това момче почне да ви търси и ви казва че иска да бъде с тебе излизате,извесно време заедно и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси .Това явно само игра е било нямала си с кой да се забавляваш защо сте такива разбивачки на сърца.Това го пиша щот на мен се случи... ако знаете какви чуства изпитвам към нея и как ме боли душата че я нямам и че само ме използвала явно или нз неказвам, че останали те сте така ама иска едно мнение да си дадете

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен

Re: Момичета как го възприемате това

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси
    тоеа изречение не можах да го разбера???? ако ти си човека с гаджето нормално е да спре да те тарси

Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    тоеа изречение не можах да го разбера???? ако ти си човека с гаджето нормално е да спре да те тарси
    работя като системен администратор в http://bitex.com и мисля че доста повече разбирам от теб
    Е понаучи малко български... срамота е да си на такъв виш пост, а да си неграмотен
    Клик ми (:

Фен
    Град
    Kazanlak
    Изключително кофти. Много гадно е постъпила и незнам какможеш още да мисиш за нея като за момичето което харесваш.
    You're a looser. But I'm not.

Град
    L.A. \ Moscow
    taka e!
    Raise your fist!

Повече от фен
    Град

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    работя като системен администратор в http://bitex.com и мисля че доста повече разбирам от теб
    Е понаучи малко български... срамота е да си на такъв виш пост, а да си неграмотен
    1-во поста въобще не е виш(пише се висш)въпреки че с-то не се изговаря
    2-ро поста ти няма нищо общо с темата
    3-то от мен не се изискава да знам перфектно български, а да разбирам от компютри

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    1-во поста въобще не е виш(пише се висш)въпреки че с-то не се изговаря
    2-ро поста ти няма нищо общо с темата
    3-то от мен не се изискава да знам перфектно български, а да разбирам от компютри
    Шумен копеле
    Клик ми (:

Мега фен
    Град
    София

Кога то някой ви каже ,искам да бъда с теб и ми липсваш, как го въприемате това че е лъжа ли.А случволо ли се да си имате гадже и да се запознаеш с едно момче, което ви казва че е влюбено във вас и ТИ самата да почнеш да го гушкаш да позволяваш да те пипа говориме примерно си някаде на почивка за един месец да не виждаш твоя любим и така се едно е твойто гадже си преставяш чете гушка и те пипа.Но след като се върнеш от почивката и това момче почне да ви търси и ви казва че иска да бъде с тебе излизате,извесно време заедно и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси .Това явно само игра е било нямала си с кой да се забавляваш защо сте такива разбивачки на сърца.Това го пиша щот на мен се случи... ако знаете какви чуства изпитвам към нея и как ме боли душата че я нямам и че само ме използвала явно или нз неказвам, че останали те сте така ама иска едно мнение да си дадете
    Леле пиши по-грамотно
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Еми не съм аз човека с гаджето ,а Тя ай малко съм объркан какво да правя споме на че понатам може да станем с нея но няма да е сега само за успокуение ли ми го казва това истина ли изобщо да й вялвам ли или може би иска първо да ме опознае че още не се познаваме добре и после да се получи и аз нз какво искат тез жени

Супер фен
    Ами не бих постъпила като нея.Малко гадничко е постъпила с теб!Дай и да разбере,че не може така да се подиграва с теб и чувствата ти.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Еми не съм аз човека с гаджето ,а Тя ай малко съм объркан какво да правя споме на че понатам може да станем с нея но няма да е сега само за успокуение ли ми го казва това истина ли изобщо да й вялвам ли или може би иска първо да ме опознае че още не се познаваме добре и после да се получи и аз нз какво искат тез жени
    ами женска глава и никой мъж не може да каже какво се върти в нея. може да смята да къса с приятеля си и се подготвя да не остане сама, може просто да си и бил за играчка. кой знае

Мега фен Аватара на koalka
    Попаднал си на кофти човек, на всеки може да се случи.Според мен тук не зависи от пола, на нея същото може да се случи.И момчетата правят гадни неща, и момичетата.

детски истории... не си попаднал на точното момиче.. просто не я търси и ти и готово предполагам за 1 месец не може да си се влюбил толкова много че да не можеш без да я видиш или чуеш..

Град
    :))
    Намери си друга и всичко ще е ОК :P
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

emi..tqhnata vrazka e po4nala ot edin flirt i kakto ti go predstavq6 ot spomena za teb.Bilo i e ma4no za teb i e flirtuvala s nego,za da te zamesti i posle pras gadjeta...samnqvam se tva tqhnoto da prodalji dalgo,ama q zabravi,6oto tva si e 4ista iznevqra.....

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    не разбрах ни6то
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    по добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си