.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Има значение, но в никакъв случай не е решаващо. Важните неща в едно училище са учителите и съучениците. Учителите са тези които могат да ти създадат интерес към учебния материал, както и тези които могат напълно да го убият. Съучениците са средата, която ти оказва влияние на характера и възпитанието.

Иначе неща като репутация на училището и профилиране са от минимално значение. За това са университетите. Като отидеш там никой няма да гледа дали си завършил Американския Колеж или селското СОУ, нито при приема, нито след завършването ти (това не се отнася ако кандидатстваш в САЩ, там това има значение). Освен това познавам хора, които от математическа гимназия отиват да учат политология. Или от езикова гимназия отиват в ТУ. Е отначало няма да им е толкова лесно, защото ще учат неща, които другите знаят. Но това пречи ли да наваксат? Така че и профилът няма значение.

А това какъв ще бъде резултата от образованието ти зависи главно от самия теб. Ако имаш желание, винаги може да превъзмогнеш негативните неща от училище.

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Ми да има значение. Може да е много тъпо, но определено винаги съм държала да вляза на хубаво място. Но! Отстрани всичко е различно драги ми смехурковци
    Да и аз все държах да вляза в хубаво даскало след 7 клас.То така и стана и са ученеее,а мене хич не ме бива в ученето

благодаря ви много за мненията ви !!!
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Къде се намира, как изглежда - не.
    Но определено има значение къде учиш, каква е квалификацията на учителите, дисциплината, знанията, които ще придобиеш.
    Аз харесвам училището си страшно много, дори след 7-ми клас не ви представях да уча на друго място и записах в листа си само него.
    Учителите ми(99%) са добри(някой и най-добри) в областта си, системата на учене ми допада.Единствено мога да се оплача от новата ни директорка..., но нищо не може да е съвършено.

новата ни директорка може да бъде Стойчо Стоев

Мисля, че няма много голямо значение къде се намира или как изглежда въпреки, че аз нямам оплаквания към нито едното спрямо мойто даскало.Харесвам си даскалото от първи клас уча там и после пак кандидатствах в него по простата причина, че не исках и не искам да го сменям и от даскалите съм си доволна и така.
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Хъм къде се намира не как изглежда средно положение искам да е готино а не като старото ми даскало .Но обръщам повоче внимание на клалификацията класа и дисциплината.За щастие уча в едно от най-готините у-ще и съм с любимата ми специалност туризъм.

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]razbira se 4e ima!u4a v gimnaziq v koqto znam kkakuv zor vidqh za da vlqza... radvam se i mnogo si haresvam daskaloto!.. i sau4enicite sa mi super.. mislq 4e po dobre nqmashe na de
    абсолютно подкрепям само с единствената разлика че не всички от съучениците ми са супер...

Guest

Guest
    Разбира се 4е е важно...и то мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си