- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Според вас има ли зна4ение какво е даскалото в което у4ите??
Има значение, но в никакъв случай не е решаващо. Важните неща в едно училище са учителите и съучениците. Учителите са тези които могат да ти създадат интерес към учебния материал, както и тези които могат напълно да го убият. Съучениците са средата, която ти оказва влияние на характера и възпитанието.
Иначе неща като репутация на училището и профилиране са от минимално значение. За това са университетите. Като отидеш там никой няма да гледа дали си завършил Американския Колеж или селското СОУ, нито при приема, нито след завършването ти (това не се отнася ако кандидатстваш в САЩ, там това има значение). Освен това познавам хора, които от математическа гимназия отиват да учат политология. Или от езикова гимназия отиват в ТУ.Е отначало няма да им е толкова лесно, защото ще учат неща, които другите знаят. Но това пречи ли да наваксат? Така че и профилът няма значение.
А това какъв ще бъде резултата от образованието ти зависи главно от самия теб. Ако имаш желание, винаги може да превъзмогнеш негативните неща от училище.
Да и аз все държах да вляза в хубаво даскало след 7 клас.То така и стана и са ученеее,а мене хич не ме бива в ученетоПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
благодаря ви много за мненията ви !!!
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
Първоначално написано от be_true
новата ни директорка може да бъде Стойчо Стоев![]()
Мисля, че няма много голямо значение къде се намира или как изглежда въпреки, че аз нямам оплаквания към нито едното спрямо мойто даскало.Харесвам си даскалото от първи клас уча там и после пак кандидатствах в него по простата причина, че не исках и не искам да го сменям и от даскалите съм си доволна и така.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Хъм къде се намира не как изглежда средно положение искам да е готино а не като старото ми даскало .Но обръщам повоче внимание на клалификацията класа и дисциплината.За щастие уча в едно от най-готините у-ще и съм с любимата ми специалност туризъм.
абсолютно подкрепям само с единствената разлика че не всички от съучениците ми са супер...Първоначално написано от [b
![]()
Разбира се 4е е важно...и то мн![]()