- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствена съм-искам някой да ме отвори
Девствена съм искам някой да ме отвори...просто наскоро се изместих във Варна и никой не познавам....искам някой с който ще си направя сефтето
поредната бъдеща курва.. кво повеще да коментирам.. не ти давам повече от 12 години...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Оф,много си зле начи.Първия път,а и не само първия трябва да е с човек,който обичаш и на когото имаш пълно доверие.Но ако за теб този израз на любов,представлява просто "отваряне",еми прав ти път има магистрала бе....кфо си заразпитвала тука?!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Деца,засрамете се.Накъде отива днешната младеж...Потресена съм.Подкрепям памперса!Първоначално написано от pampers
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ох мамайкоооооо на тебе миличка повече от 13 години не ти давам !! ако толкова си навитак да се е*еш както някой те посъветвамагистралата
гарата
улицата
пред блока
питай ако щеш и майка си и бащй си ... пфф
![]()
~cLose t0 yoU~
Първоначално написано от bEbsI
Що ли си хабиш думите....то тва поне да беше човек да те разбере![]()
Ae zakfo tolkos byrza6 da te otvarqt pykIma sumati vreme 6e nameri6 nqkoi s koito da se obi4ate..mi ne da e samo typoto otvarqne
Pyk i nii tuk ne mojem da ti pomognem osven sys syvet nqma nie da te otvarqme q...
Stoi si za D-to i ne zimai pyrviq sre6tnat za taq rabota
![]()
Ми почнах да са нерва вече..да ти писне от повърхностни момичета,който гледат как са облечени и кой каква кола кара или малките деца,който искат да се "отварят" на 12,о още незнаят да смятат.И това,ако не е тъпо,глупаво и безсмислено...бързайте да порастнете,бързайте да правите секс..прав ви път..Първоначално написано от MaCeTo_
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
a ti na kolko si godini ako koa da popitamПървоначално написано от Анонимко
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
пу да не съм аз![]()
"Сефтето" е много важен момент от живота ти.Обмисли го добре!![]()
ВАРНА ВАРНАПървоначално написано от Анонимко
2 въпроса: грозна ли си?
дебела ли си?
Какво се карате на момичето!Аре, че има куража да си поиска във форум. =D>
Спокойно, мацко. Аз ще ти помогна. Дай Меил или някаква връзка за кореспонденция различна от Скайп и АИСИКЮ и ще се разберем.
П.П. На колко си?
И очевидно, загорял.Първоначално написано от sexita
Ае ся аз съм от варна и аз си имам девствени и загорели прятели ще я запозная с някого от тях. Има по-голяма оферта от чатене по мейла и кибер секс.
Ей, ей, ей, аз бях пръв!Първоначално написано от w0sh
Иди на магистралата,ако си хубава и пари ше изкараш.
http://chat.abv.bg/ <---- tuka i po cpecialno v kanal sex 6te se nameri nqkoi...Първоначално написано от Анонимко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ei malkata v red li si s glavniq ???? mai ne da ti kaja parviq pat ne e prosto otvarqne trqbva da e s lybov![]()
Дай скаип и снимка и ако се хересаме да действамеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Fitness Forever
иее как само и го вкара гадно ,еми кво правелно ,и без тва все още непознаваш никой от Варна.Отиваш там на магистралата до BUSSINESCENTER и след 2h си готова.Първоначално написано от bEbsI
Темата и да не е ебавка пак ми е смешно...как реагирате вие
И по -спокойно,защо нападате такива
Момичето си знае,за него си е : )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
praTi pic i nekuv email i 6e vidime kvo mojed a se napravi po vaprosA![]()
NE RAZBREAHTE LI CHE TEMATA E EBAVKA![]()
А стига бе, а толкова реалистично звучи..тъкмо щях да я помоля да се премести във Пловдив..Първоначално написано от MAiK88
![]()
Stanno mi e kato kazva6 "NQKOI"
A mom4etata kat sa devstveni i kat sa gotovi na vsqka za teh kvo 6e kajete ima magistrala ili 6e kajete emi ebe mu se?!
Mnoo ste zlobni bre de po poleka!Ebati horata zna4i!
Momi4e kak iska6 kat si devsvena sex i bez liubov se pravi kak si izbere6!Az naprimer iskam da tegla mainata na taq gadna boleznena liubov i da karam ei tai za udovolstvieto...ama na Kur!