.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

девствена съм-искам някой да ме отвори

Девствена съм искам някой да ме отвори... просто наскоро се изместих във Варна и никой не познавам....искам някой с който ще си направя сефтето

Супер фен
    Град
    Bourgas
    поредната бъдеща курва.. кво повеще да коментирам.. не ти давам повече от 12 години...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на bEbsI
    Оф,много си зле начи.Първия път,а и не само първия трябва да е с човек,който обичаш и на когото имаш пълно доверие.Но ако за теб този израз на любов,представлява просто "отваряне",еми прав ти път има магистрала бе....кфо си заразпитвала тука?!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    поредната бъдеща курва.. кво повеще да коментирам.. не ти давам повече от 12 години...
    Деца,засрамете се.Накъде отива днешната младеж...Потресена съм.Подкрепям памперса!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    In cRueL w0rLd ..
    ох мамайкоооооо на тебе миличка повече от 13 години не ти давам !! ако толкова си навитак да се е*еш както някой те посъветва магистралата гарата улицата пред блока питай ако щеш и майка си и бащй си ... пфф
    ~cLose t0 yoU~

Фен
    Град
    вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Оф,много си зле начи.Първия път,а и не само първия трябва да е с човек,който обичаш и на когото имаш пълно доверие.Но ако за теб този израз на любов,представлява просто "отваряне",еми прав ти път има магистрала бе....кфо си заразпитвала тука?!

Що ли си хабиш думите....то тва поне да беше човек да те разбере

Ae zakfo tolkos byrza6 da te otvarqt pyk Ima sumati vreme 6e nameri6 nqkoi s koito da se obi4ate..mi ne da e samo typoto otvarqne Pyk i nii tuk ne mojem da ti pomognem osven sys syvet nqma nie da te otvarqme q... Stoi si za D-to i ne zimai pyrviq sre6tnat za taq rabota

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_

Що ли си хабиш думите....то тва поне да беше човек да те разбере
    Ми почнах да са нерва вече..да ти писне от повърхностни момичета,който гледат как са облечени и кой каква кола кара или малките деца,който искат да се "отварят" на 12,о още незнаят да смятат.И това,ако не е тъпо,глупаво и безсмислено...бързайте да порастнете,бързайте да правите секс..прав ви път..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Re: девствена съм-искам някой да ме отвори

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Девствена съм искам някой да ме отвори... просто наскоро се изместих във Варна и никой не познавам....искам някой с който ще си направя сефтето
    a ti na kolko si godini ako koa da popitam
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

пу да не съм аз
    "Сефтето" е много важен момент от живота ти.Обмисли го добре!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

ВАРНА ВАРНА

2 въпроса: грозна ли си?
    дебела ли си?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    Какво се карате на момичето! Аре, че има куража да си поиска във форум. =D>

Спокойно, мацко. Аз ще ти помогна. Дай Меил или някаква връзка за кореспонденция различна от Скайп и АИСИКЮ и ще се разберем.
    П.П. На колко си?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Спокойно, мацко. Аз ще ти помогна. Дай Меил или някаква връзка за кореспонденция различна от Скайп и АИСИКЮ и ще се разберем.
    П.П. На колко си?
    ооо.колко си мил [-o<
    И очевидно, загорял.
    Ае ся аз съм от варна и аз си имам девствени и загорели прятели ще я запозная с някого от тях. Има по-голяма оферта от чатене по мейла и кибер секс.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Педобер
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от sexita

П.П. На колко си?
    ооо.колко си мил [-o<
    И очевидно, загорял.
    Ае ся аз съм от варна и аз си имам девствени и загорели прятели ще я запозная с някого от тях. Има по-голяма оферта от чатене по мейла и кибер секс.
    Ей, ей, ей, аз бях пръв!

Иди на магистралата,ако си хубава и пари ше изкараш.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

http://chat.abv.bg/ <---- tuka i po cpecialno v kanal sex 6te se nameri nqkoi...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

ei malkata v red li si s glavniq ???? mai ne da ti kaja parviq pat ne e prosto otvarqne trqbva da e s lybov

Дай скаип и снимка и ако се хересаме да действаме
    Fitness Forever

иее как само и го вкара гадно ,еми кво правелно ,и без тва все още непознаваш никой от Варна.Отиваш там на магистралата до BUSSINESCENTER и след 2h си готова.

Темата и да не е ебавка пак ми е смешно...как реагирате вие И по -спокойно,защо нападате такива Момичето си знае,за него си е : )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

АХхАХах аз искам да ми върнете девственоста, а някой искат да им я отнемат
    Клик ми (:

Guest
    praTi pic i nekuv email i 6e vidime kvo mojed a se napravi po vaprosA

Град
    varna
    NE RAZBREAHTE LI CHE TEMATA E EBAVKA

Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    NE RAZBREAHTE LI CHE TEMATA E EBAVKA
    А стига бе, а толкова реалистично звучи..тъкмо щях да я помоля да се премести във Пловдив..

CrazyBearF
    Guest
    Stanno mi e kato kazva6 "NQKOI"
    A mom4etata kat sa devstveni i kat sa gotovi na vsqka za teh kvo 6e kajete ima magistrala ili 6e kajete emi ebe mu se?!
    Mnoo ste zlobni bre de po poleka!Ebati horata zna4i!
    Momi4e kak iska6 kat si devsvena sex i bez liubov se pravi kak si izbere6!Az naprimer iskam da tegla mainata na taq gadna boleznena liubov i da karam ei tai za udovolstvieto...ama na Kur!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си