.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    NE RAZBREAHTE LI CHE TEMATA E EBAVKA
    А стига бе, а толкова реалистично звучи..тъкмо щях да я помоля да се премести във Пловдив..

От Плд лли си бе чиче Щото и аз ама да не си помислиш че е покана за секс Просто як ник И подозирах че само някоя пловдивска майна може да го измисли Сега вече знам Послепис:Респект към ника ти Наистина
    По темата:Или е ебавка...или след 2 месеца момичето ша става само за такава....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    юхУУуУ..чувала ли си за магистрала??? Тъпа мърша, излагаш ми града

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    NE RAZBREAHTE LI CHE TEMATA E EBAVKA
    А стига бе, а толкова реалистично звучи..тъкмо щях да я помоля да се премести във Пловдив..

От Плд лли си бе чиче Щото и аз ама да не си помислиш че е покана за секс Просто як ник И подозирах че само някоя пловдивска майна може да го измисли Сега вече знам Послепис:Респект към ника ти Наистина
    По темата:Или е ебавка...или след 2 месеца момичето ша става само за такава....
    a защо пък да не е бъде покана , мерси душата ама колкото до ника не че имах намерение да звучи двузначно , но не вярвах да пускам често мнения тук та затова...минаващ...да не си помисли нещо друго...

пусни обява по вестника или МСАТ ..тука освен виртуално друго няма кво да стане
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Намери си сама. Ние не може да ти помогнем. т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си