- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трепери след секс
Правих го наскоро за първи път с аверката и на нея и беше за първи път.Яко и беше не се е оплаквала нещо такова ама като приключихме със секса и след тва тя трепереше.Попитах я защо трепери тя каза,че незнае,а едва ли е от притеснение,познаваме се от мн време и си имаме пълно доверие и сме на 100% открити във всичко.Та може ли някой да ми каже защо така трепереше?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
или са й изтръпнали краката ако са били на високо \Първоначално написано от sexita
/
Правя секс година и половина и понякога треперя от възбуда или от .......напрежение. Все още се вълнувам много преди всеки акт!
Не, НимоаПървоначално написано от Klamer4o93
![]()
moje da i e bilo studeno kakto kazaha..a edna moq fr mi kaza che nqkoi pat kogato ne izpita orgazam pak e bila pochti pred svarshvane sled tva treperi..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ако е била напрегната, докато сте го правили, може след това още да е била под напрежение. Предполагам, че не е нещо ненормално... сигурно с времето ще и' мине,
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
i vse pak i e bil parvi pat.
VALNENIE,NAPREJENIE...........![]()
Аз съм се разтрепервал няколко пъти,последния беше,когато се бяхме гушнали с гаджето преди 3 седмици и ми беше супер готино,а преди т'ва се е случвало още един път-когато говорех по телефона с едно момиче,което много харесвах...Като цяло се случва,когато ми е изключително хубаво :P Предполагам и е било много хубаво и затова...
![]()
аммм...аз след като изпия един пит бул трепера от кофеина ..
..ма след секс не ми се е случвало..
..абе нали е още жива и здрава беееспооко
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Емоции,вълнение,напрежение ,възбуда,успой се.Всичко е наред и няма причини да се тревожиш за каквото е да е.Да ви е честито сефтето и на двама ви.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И на мен ми се е случвало да треперя..ама нито е било от студ,нито от напрежение и аз незнам от каквоНо мисля,че няма смисъл да се притесняваш..ако е имало нещо тя щеше да ти каже
![]()
И на мен и на приятеля ни се е случвало да треперим след бурен оргазъм.Понякога след такъв не мога да се държа на краката си![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Ами може би от прекалена възбуда..нз![]()
И на мен ми се е случвало да не мога да седя на краката си.Тва е от превъзбуда предполагам.И аз първия път треперих...в смисъл...не беше нито от студ....просто нз.От вълнение от преживяното предполагам (първия път не свърших , така че не е от превъзбуда - при мен поне)
И аз треперя,но преди акта.Просто ми е нещо като инстинкт.Случвало ми се е и когато съм много възбудена.Нормално е!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
i az tai mislqПървоначално написано от lizzard_92
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Spored mene vsi4ko se svejda do adrenalina i orgazma...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Понякога и на мен ми се е случвало да треперя сред оргазъм. Споко, може да е от напрежение, превъзбуда, удоволствие..![]()
По време на първият ми полов акт и аз треперих. Не беше от напрежение,смея да твърдя,че бях напълни отпусната. Не мога да си го обясня, а не се и опитвам. Сега вече се случва рядко,но продължава да се случва.![]()
На мен често ми се случва да треперя - или след силен оргазъм или след доста неудобна и натоварваща поза. Нормално е.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
може да ви се стори странно ,но аз като правя любов и като получа оргазъм , цялата треперя и най странното ми е,че освен,че цялото ми тяло настръхва,зъбите ми също настръхват, н мога да го обесня ,а и звучи смешно ,но е така ....
Barbie^X-tina$
Да пуши след секс, да се успокои.