.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: BodyPiercing

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Византийците нападат!!
    мамка му! комунистите са виновни!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    да живее родината

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Mонке
    да живее _SL_!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирам-"първите 3 дни го промиваш 3 пъти на ден-първо с хладка вода и антисептичен сапун,после кислородна вода или физ.р-р,след това слагаш антибиотик.Вторите 3 дни го правиш по 2 пъти на ден,третите 3 дни по веднъж.После там от време на време профилактично."
    не е хубаво да се маха докато не заздравее дупката...а това принципно отнема доста времеи много го пазиш да не го закачаш и да не си блъскаш главата във входа на палатката
    луд ли си е,аз имам пиресинг на веждата, езика и усната няа такова нещо.Веждата се промива с спирт 2 седмици след пробива и може да си я смениш, на езика и усната тряа кам 3-4 дена да пиесш Сандрин и тва е

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss
    Цитирам-"първите 3 дни го промиваш 3 пъти на ден-първо с хладка вода и антисептичен сапун,после кислородна вода или физ.р-р,след това слагаш антибиотик.Вторите 3 дни го правиш по 2 пъти на ден,третите 3 дни по веднъж.После там от време на време профилактично."
    не е хубаво да се маха докато не заздравее дупката...а това принципно отнема доста времеи много го пазиш да не го закачаш и да не си блъскаш главата във входа на палатката
    луд ли си е,аз имам пиресинг на веждата, езика и усната няа такова нещо.Веждата се промива с спирт 2 седмици след пробива и може да си я смениш, на езика и усната тряа кам 3-4 дена да пиесш Сандрин и тва е
    мхахахах радвам се че все още ги имаш.Не знам кой те е дупчил ама е мн некадърен в това отношение...че ако пиърсъра не може да ти посочи как точно се гледа обицата нз.
    Спирт...Ха-ха и пак ха...Пиеш сандрин?!интересно какъв ли е ефекта...щом аз дето преклих с 2-3 капки дозата за ЖАБУРКАНЕ и ми тече кръв.Ама нищо..пий си го...
    Другия път иди в свястно студио да ти обеснят като хората.Организма ти може да не се държи така храбро вечно

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на един приятел козметичката, която го пробивала му беше казала да жули яко водки, за Сандрин не беше и чувала

все едно, исках да изкажа възмущението си

И темата все още не е заключена
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    а не помниш ли темата "Харесвате ли метъли и пънкари?" в която имаше над 3000 всякакви мнения...
    пълен абсурд

Град
    a place called home
    помня, помня, тая тема я имаше откакто се бях регнала и още щеше да съществува, ако не бяха изтрити страниците...за 60-70 страници имаше сигурно 15 мнения по темата...

СПАААААААААААМ!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    още не мога да си обясня защо беше оставена от иначе безукорните модератори..

Град
    a place called home
    тя беше нещо като раздела Фън в Музика и ТВ

сигурно никои не я е модерирал в началото, а после са се отказали...всъщност модераторите заключват само темите за линкове, емо и чалга срещу метъл в Музика и ТВ

Guest
    абе exploitedteen твои роднини участвали ли са в войните за национално обединение моите да при доиран е единият така че мълчи говедо тъпо същото се однася и за _SL_

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Mонке
    абе exploitedteen твои роднини участвали ли са в войните за национално обединение моите да при доиран е единият така че мълчи говедо тъпо същото се однася и за _SL_

ти нали си последовател на Хитлер? айде последвай го...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    В КЪЩИ
    [quote="edelweiss"]
    Ti dobre li si parvite 3 dena - gluposti. Aз имам на носа и я промижах 2-3 седмици. И въобще не трябва да се маха докато не заздравее дупката, щото моята падна без да искам и ми зарастна за няколко часа после пак я дупчих ама тва е др тема. С ДВЕ ДУМИ -ПЪРВИЕ МЕСЕЦ ТРЯБВА МНОГО ДОБРА ХИГИЕНА И ВНИМАНИЕ
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Цитирай Първоначално написано от lina1707
    първите 3 дни го промиваш 3 пъти на ден-първо с хладка вода и антисептичен сапун,после кислородна вода или физ.р-р,след това слагаш антибиотик.Вторите 3 дни го правиш по 2 пъти на ден,третите 3 дни по веднъж.После там от време на време профилактично."
    Ti dobre li si parvite 3 dena - gluposti. Aз имам на носа и я промижах 2-3 седмици. И въобще не трябва да се маха докато не заздравее дупката, щото моята падна без да искам и ми зарастна за няколко часа после пак я дупчих ама тва е др тема. С ДВЕ ДУМИ -ПЪРВИЕ МЕСЕЦ ТРЯБВА МНОГО ДОБРА ХИГИЕНА И ВНИМАНИЕ
    Промива се постоянно, докато не зарасне. После се промива профилактивно...но постоянното промиване не е 2 седмици!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си