- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BodyPiercing
мамка му! комунистите са виновни!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да живее родината
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
луд ли си е,аз имам пиресинг на веждата, езика и усната няа такова нещо.Веждата се промива с спирт 2 седмици след пробива и може да си я смениш, на езика и усната тряа кам 3-4 дена да пиесш Сандрин и тва еПървоначално написано от Jamalska
мхахахах радвам се че все още ги имаш.Не знам кой те е дупчил ама е мн некадърен в това отношение...че ако пиърсъра не може да ти посочи как точно се гледа обицата нз.Първоначално написано от edelweiss
Спирт...Ха-ха и пак ха...Пиеш сандрин?!интересно какъв ли е ефекта...щом аз дето преклих с 2-3 капки дозата за ЖАБУРКАНЕ и ми тече кръв.Ама нищо..пий си го...
Другия път иди в свястно студио да ти обеснят като хората.Организма ти може да не се държи така храбро вечно
на един приятел козметичката, която го пробивала му беше казала да жули яко водки, за Сандрин не беше и чувала![]()
![]()
![]()
все едно, исках да изкажа възмущението си
И темата все още не е заключена
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
а не помниш ли темата "Харесвате ли метъли и пънкари?" в която имаше над 3000 всякакви мнения...
пълен абсурд
помня, помня, тая тема я имаше откакто се бях регнала и още щеше да съществува, ако не бяха изтрити страниците...за 60-70 страници имаше сигурно 15 мнения по темата...
СПАААААААААААМ!!!!![]()
още не мога да си обясня защо беше оставена от иначе безукорните модератори..
тя беше нещо като раздела Фън в Музика и ТВ![]()
сигурно никои не я е модерирал в началото, а после са се отказали...всъщност модераторите заключват само темите за линкове, емо и чалга срещу метъл в Музика и ТВ![]()
абе exploitedteen твои роднини участвали ли са в войните за национално обединениемоите да при доиран е единият
така че мълчи говедо тъпо същото се однася и за _SL_
![]()
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
ти нали си последовател на Хитлер? айде последвай го...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
[quote="edelweiss"]Ti dobre li si parvite 3 dena - gluposti. Aз имам на носа и я промижах 2-3 седмици. И въобще не трябва да се маха докато не заздравее дупката, щото моята падна без да искам и ми зарастна за няколко часа после пак я дупчих ама тва е др тема. С ДВЕ ДУМИ -ПЪРВИЕ МЕСЕЦ ТРЯБВА МНОГО ДОБРА ХИГИЕНА И ВНИМАНИЕПървоначално написано от Jamalska
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Промива се постоянно, докато не зарасне. После се промива профилактивно...но постоянното промиване не е 2 седмици!Първоначално написано от lina1707
Възможно ли е да бъде по-красиво?