- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BodyPiercing
Всичко за Piercing
хаха
колко интересно , аз досега не знаех за такова нещо , мерси ,че сподели
![]()
защо, Господи...ЗАЩО
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз пък имам пиърс на аурата хаххаха
Да, да ще му предам.
ПП: Хм...напоследък се замислям по-често за нещо такова...![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ем не мисля,че някога ще си турна нещо такова. Ама ако ще си слагам ще е на веждата или на устнатаАбе не боли ли?!
![]()
^ боли, боли.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Болката е абсолютно последното нещо, за което мисли човек, когато си прави пиърсДори не се сещаш...
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Да, пък и болката е временно.
![]()
![]()
![]()
втф?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Така еПървоначално написано от trt1989
14/88!!!
стига с тея тъпи тъпи тъпи теми бе![]()
хахахахахахахахахахахахах ахаххахаПървоначално написано от Вилхелм Mонке
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
говедо тъпоПървоначално написано от _SL_
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Първоначално написано от _SL_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ще се смееш ти говедо тъпоПървоначално написано от _SL_
мамка му! кажи нещо на което да не се смея!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ти си срам за родината тъп анархистПървоначално написано от _SL_
Тихо, сега! Тъкмо щях да питам разни неща за пиерсинга, вие оакахте темата!![]()
А я кажете, ако искам да си направя пиерсинг на веждата, как трябва да го поддържам, мога ли да го махам?
Цитирам-"първите 3 дни го промиваш 3 пъти на ден-първо с хладка вода и антисептичен сапун,после кислородна вода или физ.р-р,след това слагаш антибиотик.Вторите 3 дни го правиш по 2 пъти на ден,третите 3 дни по веднъж.После там от време на време профилактично."
не е хубаво да се маха докато не заздравее дупката...а това принципно отнема доста времеи много го пазиш да не го закачаш и да не си блъскаш главата във входа на палатката
![]()
ти си срам за родината, тъп чуждопоклонникПървоначално написано от Вилхелм Mонке
:Р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни