Цитирай Първоначално написано от edelweiss
Цитирай Първоначално написано от Jamalska
Цитирам-"първите 3 дни го промиваш 3 пъти на ден-първо с хладка вода и антисептичен сапун,после кислородна вода или физ.р-р,след това слагаш антибиотик.Вторите 3 дни го правиш по 2 пъти на ден,третите 3 дни по веднъж.После там от време на време профилактично."
не е хубаво да се маха докато не заздравее дупката...а това принципно отнема доста времеи много го пазиш да не го закачаш и да не си блъскаш главата във входа на палатката
луд ли си е,аз имам пиресинг на веждата, езика и усната няа такова нещо.Веждата се промива с спирт 2 седмици след пробива и може да си я смениш, на езика и усната тряа кам 3-4 дена да пиесш Сандрин и тва е
мхахахах радвам се че все още ги имаш.Не знам кой те е дупчил ама е мн некадърен в това отношение...че ако пиърсъра не може да ти посочи как точно се гледа обицата нз.
Спирт...Ха-ха и пак ха...Пиеш сандрин?!интересно какъв ли е ефекта...щом аз дето преклих с 2-3 капки дозата за ЖАБУРКАНЕ и ми тече кръв.Ама нищо..пий си го...
Другия път иди в свястно студио да ти обеснят като хората.Организма ти може да не се държи така храбро вечно