- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смях се, а сега се случи на мен.
Хъх, щом толкова много го харесваш - добре. Но лично аз не бих тръгнала с толкова ниско момче, смешно е.![]()
И като върви с него по улицата и ще я питат:
-Това малкия ти брат ли е ?
-Не, това е приятелят ми.
-![]()
Сами си направете изводите дали Вие бихте го направили и после я съветвайте същото![]()
Може и да ме обвините в предръсъдъци, но аз лично не бих тръгнала с толкова ниско момче.Разбирам няколко сантиметра, но 15 са си много.Първо - няма да ми е много комфортно по улиците, колкото и да не ми пука...в един момент.Абе, неестествено ми е и това е.Толкоз.
...
;( za6to vs qki mom4eta sa niski ili sa ot plovdiv
Testis unus,testis nullus...
и аз съм от пловдив ама не съм нисъкПървоначално написано от vladuha haili
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
давай му да яде нескуйк или беше нещо такова![]()
и не се смей на дъртите прегърбени и изкюфясали бабички че и ти ще станеш така(просто бтв
)
hahaah
golqma raota,4e e po nisak,6tom e pi4....pak i ne samo viso4inata i van6niq vid trqbva da se gledat....i se pak 5sm sa edno,a 15 savsem drygo![]()
Аз съм готино момче, от София съм и не мисля, че съм нисък 195см остройват ли те? ( но за съжаление съм ЗАЕТ )Първоначално написано от vladuha haili
ХАХАХАХАХАХА КАТО СИ ЗАЕТ 6то си предлага6 услугитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Просто за да й докажа, че не всички яки момчета са от Пловдив или са ниски ( за нейните стандарти може и да съм нисък незнам )Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
хаха то и тфа остава 195 да си нисък...Първоначално написано от Анонимко
Не знаеме какви са стандартите на момичетоПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
едва ли са над 1.95![]()
emi moje nqkoi da mi kaje 4e sum super povurhnostnaa , no Ne ne ne ne ne ne i pak ne (pone za mene )em ako e egasi pi4a oks hubavo no 15 SM pak i da bqha 5 pak e mn we - izvod
trugnete kato porasne , davai mu neskuik
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ами ако са ?Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
ще прави секс с жиравПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
emm ne si povurhnostna, ako be6e povurhnostna, 6te6e da misli6 4e tva nqma zna4enie... Az re6ih 4e iskam da buda s negoПървоначално написано от Ch0c0la73
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Pff nz no 6te buda snego za6toto sam povurhnostna e mb e sme6no... ma kvo...
Аз мисля , че темата е ебавка.. Ако не е1-2 см не са кой знае какво , ама 15 см и ако си сложиш токчета ще станат 20 см и нещо звучи абсурдно.
П.С. Авторката , колко си висока "бе" моме?
abe ti sig li si 4e e s 15 sm po-nisuktva sa baq santimerti da znae6...ama ako naistina go haresva6 6to da ne trugne6 s nego
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
100 % sam sigПървоначално написано от cashmere
не е вайна височината важно е на теб да ти харесва момчето и да се обичате.. да не ти пука.Хващаи го може пък да е за добро от де да знаеш успех мила![]()
blagodarq :*Първоначално написано от seksi_kote_f