- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смях се, а сега се случи на мен.
zimai i begai da ne ti puka![]()
2 ot fr mi sa hoili s mom4eta s 1 glava po niski ot tqh ama kvo - dori 1 e o6te s tva mom4e ve4e blizo 1 godina i se obi4at super mn i nikoi ni6to ne im kazva - uspeh
![]()
![]()
![]()
Амииии чесно да ти кажа според мен 15 см са си доста много... просто ще е смешно според мен момчето трябва да е поне малко по-високо се пак.... незнам просто 15 см тва си е доста ....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ouu mila blagodarq to4no tva iskah da 4uqПървоначално написано от great_mari
Testis unus,testis nullus...
да,ама 15см са доста голяма разлика и то в полза на момичето.Той трябва да се надига на пръсти,а тва не е ли........нз....малко момическоПървоначално написано от tuzaro
iskam go... i toi men! sa oba4e
Пича дет' е 150-155... 160..![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ба я си свиркай![]()
Аз съм 1.75 и съм била и с една глава по-нисък(=
По едно време на никой не му праеше впечатление![]()
A na tebe ne ti li be6e malko gadno? I kak se celuvahtre... a toi?Първоначално написано от Madness
Вземи си го човека бе!!!!
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
ne si struvaПървоначално написано от 100%angel
или нямаш достатъчно за да го купиш?![]()
$uperman
kvo mu misli6 tolko fa6tai go za u6ite i davai!![]()
Ma 15 сантиметра са си много момиче.... ти к'во да не сте се мерили с линийка? Я не се излагай... като е так1в пич гепи го без да ти пука...
Леле, 15см това си е много, бре...![]()
Ама сега като те кефи момчето, като той ти се кефи ... що пък да не пробваш?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
eto kakvo predlagam da naprai6 ojenete se pri bate en4o v koi e po po nai i u4astvaite v predavaneto s moq priqtel ot ekipa mi garo- gor4ivo i spe4elete nagradi na stoinost do petdeset i 6est leva.
Съгласен съм.Първоначално написано от miloto_girl-4e
За щастие аз съм 193 и при мене няма проблеми...По-скоро все са ми ниски .
ахаПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
So free
abee otkazah ... stiga s taq tema![]()
кво зна4ение има ръста като е пи4 catch him!![]()
aми в хоризонтално положение като сте това няма значение![]()
мойта приятелка е по-висока от гаджето й ,но не ми прави впечатление може би разликата не е чек такава![]()
Добре,де...Толкова ли повърхностни станахме?!?!"Ама той е по-нисък..." - к'во като е по-нисък?!?!Нали е "ебаси пича"?!?!Мисля,че не го заслужаваш,щом гледаш само ръста...
![]()
![]()
![]()