- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся неща на A.C. MiLaN ,моля помогнете :)
От бургас от addidas ,един приятел си е взел маратонки на Milan,
а в софия никъде не мога да открия?Искаше ми се и раница за училище и куп други неща![]()
Някой може ли да ми каже Къде в софия има спортен магазин с атрибути на Милан ?![]()
[-o< [-o< [-o< Помогнете [-o< [-o< [-o< [-o<
Провери ли в двата спортни магазина след съдебната палата (един срещу друг са...от двете страни на трамвайните линии), точно преди площад Македония?![]()
Просто ги знам, защото и аз съм си търсил това-оноваПървоначално написано от mallkaslladka
. Иначе преди живеех в долен Лозенец, а сега в чужбина.
Друго място, където можеш да провериш, хммм...както е площад Славейков, от другата страна на улицата има такива, които продават знамена, шалчета и т.н. пред едни входове. Мисля, че са две сергиите, но не съм 100% сигурен. Та можеш да ги питаш дали могат да ти намерят нещо, ала-бала...или и там си пробвала?
Има още няколко варианта:
Както е националния стадион, има едно павилионче, в което продават знамена ала-бала, пада се диагонално на касите, които са при мостчето над реката. Шансът човекът да може да ти намери според мен е доста малък.
Като от площад Македония тръгнеш надолу по трамвайната линия, посока Пиротска, пада се диагонално на едно даскало, има спортен магазин. Доста малък, но не пречи да си опиташ късмета.
Мястото, където според мен е най-вероятно да намериш това, което търсиш, но е и най-далече, е "Илиянци".
Най-добре отиди там първо.
Някой спортен магазин по Витошка.