.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Цистит

Цистит

emi predi 2 dena razbrah 4e imam cistit (vizpalenie na piko4niq mehur) i iskam savet poludqvam prez 5 min sum v kenefa i umiram ot bolka pri urinirane iii ako slu4aino nqkoi go e imal 6te mi kajete li za kolko vreme gore doly se opravq :S

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Пий много вода и болката ще стане по-малка, боли когато нямаш какво да изпишкаш. А иначе пий и ношпа обезболяващо, но тези неща и лекар трябва да ти ги е казал. Но влизаш с шише вода в тоалетната и пиеш.

Град
    Dreamland Varna
    Отиди на лекар, за да ти предпише някакви лекарства и пий много течности
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Купи си от аптеката "Цистон". Към 2 лв е. На мен ми помогна и няма странични ефекти.

Супер фен
    Град
    Венера
    ООООООООООООООФ

АБЕ ВИЕ ЛЕКАРИ НЯМАТЕ ЛИ?
    ПОЛИКЛИНИКИТЕ ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СА?
    СЪС ШАМПОАНА МОЗЪКА ЛИ СИ ОТМИХТЕ, ИЛИ КАКВО?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Разбрала си? От лекар или си хвърляла карти? Иди (ако не си) да ти пусне изследвания и да ти изпише лекарства, защото със самолечение може да станеш по-зле

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    em moje bi samo az moga da ti dam razumen savet,tova mi se slu4va adski 4esto i maika mi e lekar ... ne ti trqbvat tonove lekarstva a samo malko obezbolqva6ti ako iska6 si zvemi hap4eta ili NIMEZIL lekarstvoro pomaga i e na prah4e sa6to kogato si v banqta sloji si struq topla voda na dolnata 4ast na korema ... na4ina da spre po barzo moje da ti se stori stranen no ako si sloji6 6i6e s gore6ta voda i go pritisne6 silno m-u krakata ne6tata utihvat..tove sa taka nar `babe6ki` metodi est ima i mn lekarstva koito ne vinagi sa efikasni ... ima i o6te edno re6enie koeto bi ti predlojil li4niq lekar tova e edna injekciq no az li4no sam q probvala za 10 min vs minava no se bie muskulno i ako ne durji6 na bolka po-dobre probvai s `doma6nite ` na4ini i za 1 den vs se opravq... kato ti mine pi6i,dano da sam polezna

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    темата не е за тук,а доколкото знам си има хашчета за тая работа
    А эа къде е темата????
    По темата:
    Аэ миналата година имах цистит.Предписаха ми някакъм антибиотик,които го пих доста време.Просто отиди на лекар.Толкова ли е сложно????
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    em moje bi samo az moga da ti dam razumen savet,tova mi se slu4va adski 4esto i maika mi e lekar ... ne ti trqbvat tonove lekarstva a samo malko obezbolqva6ti ako iska6 si zvemi hap4eta ili NIMEZIL lekarstvoro pomaga i e na prah4e sa6to kogato si v banqta sloji si struq topla voda na dolnata 4ast na korema ... na4ina da spre po barzo moje da ti se stori stranen no ako si sloji6 6i6e s gore6ta voda i go pritisne6 silno m-u krakata ne6tata utihvat..tove sa taka nar `babe6ki` metodi est ima i mn lekarstva koito ne vinagi sa efikasni ... ima i o6te edno re6enie koeto bi ti predlojil li4niq lekar tova e edna injekciq no az li4no sam q probvala za 10 min vs minava no se bie muskulno i ako ne durji6 na bolka po-dobre probvai s `doma6nite ` na4ini i za 1 den vs se opravq... kato ti mine pi6i,dano da sam polezna
    И циститът ще й мине с твоите съвети?!
    Баща ми е лекар и ще си позволя да цитирам лекарството, което ми изписа при цистит и което ме излекува- Нолицин!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    леле ужасно е да имаш цистит!аз миналата година го имах 2 пъти и щях да умра!ходих при личната ми лекарка и ме тя ме пращаше няколко пъти за стерилна урина.помня че ми изписа ч антибиотик ,от който ми мина май беше АМОКСИКЛАВ.за предотвратяване ми каза да се мия по 2 пъти на ден там долу и 2 пъти в седмицата да си правя промивка със смрадлика(в леген4е).от тогава да чукна на дърво не сам имала проблеми .дано и да нямам.успех

Мега фен
    Град
    SF
    Циститът трябва да се лекува, ина4е може да стане хрони4ен и тогава си е е*ало майката, ако мога да се изразя така. Отиваш на лекра, изписват ти антибиотик и горе-долу за седмица минава.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си