- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предмети с които се задоволявате.
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ти май си пробвала а ?Първоначално написано от sexita
Само информативно - колко взимаш на час ?
+1Първоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
seksita ....кефиш ме!!!Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ти си била ебати малоумната!Първоначално написано от sexita
Мълчи ма турска курва ! Откога в Анадола имате интернет !?Първоначално написано от sexita
=D> =D> =D>Първоначално написано от sexita
Сексита Колко е на час, че като ти гледам физиономията май яко духаш !
![]()
![]()
Мале доста се посмях
Sexita Радваш!!!! \/ \
/ \
/
![]()
Като те помпа отзад, пляеш ли сперма ?Първоначално написано от sexita
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> за това говоря още от както се регнах тука (2006г)Първоначално написано от sexita
а по темата ми е мн интересно на авторката що верно не земе прахосмукачката па да стане некъв вакум и в пирогов по прахосмукачка в пу**ата да влезе хахахах (имаше случай на неква със заседнал х*я на кучето и в п**ката и така на куличката влиза у пирогов с песа пред вс хах![]()
)
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
Духай си носа след като гълташ скъпа
![]()
"Xa-xa-xa-xa" sexita Rlz :PПървоначално написано от Анонимко
hahahaha мацка твоя толкова ли не те задоволява,че с краставици и дезодоранти го прайте![]()
![]()
![]()
То в днешно време и да си тъп не е лесно![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
абе вие сте тъпите в този случай,но загадката ще я оставя на вас![]()
![]()
А що ти не еба макята улава. Ходи лапай резаното пишле на мазния си Турчин и не се обаждай много. Всички Турци под ножа !Първоначално написано от sexita
мисля,че всички в тоя форум разбраха коя е тъпатаПървоначално написано от Анонимко
ае варви на пазара,че ще мине сезона на краставиците и ще остане приятелят ти да те задоволява пък виждам,че от него много много не си доволна от него.Ама то тей на 10 години да не очакваш да му стане п****та
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
sexito za teb nqma dumi da se izrazi chovek, est. sled posta mi siurno pak shte izmislish nqkoq "umna prikazka" nai-chesto lafcheta koito si chula ili si se setila i si reshila che sa qki i shte zabavlqvat horata... kakto i da e stana mi e qsno samo ot edna tvoq fraza - "taka kato me gledash na devstvena l iti prilicham"... na men mi prilichash na monahinq nali znaehs vskei s voabrajenieto si... siurno se ebesh s vseki det te kachi v kolata kat gleam postovete ti golqma grandomanka si ... vseki obijda na selo che q se zamisli ti ot kade si doshla ili vashite! samo da ti kaja neshto ne te uprekvam za nishto vseki si reshava kak da si jivee jivota ama ednoa razberi kat si naduta kuchka ili mi se pravish na nai-golqmata samo do okolovrastnoto shte stignesh ili nqkva mutresa ( a te veche sa malko )
пролича си много брутално че красотата и ума не са приятели всеки да си вади извода......
ti pita6 dali bilo normalnoПървоначално написано от KillSwitchEngage
6te me ubie6
na mene ve4e si4ko mi se vijda normalno sled kato vidqh snimkata v podpisa ti
ne misleh 4e nqkoga 6te vida ne6to podobno
ne sum skin, metul sum, no sum nacist, a i ideqta na skinovete me radva... kakto i skinovete, imam 4esta da poznavam dosta ot tqh... kakto i da e
po temata: probvai s butilka ot bira v p*tkata, a priqtelqt ti da te 6lqka otzad
po drugata tema: az sum za sexita (ba li go 6to, moje bi 6tot drugata ne se e regnala i e k*rvolqk), no sum protiv priqtelq i (do kolkoto razbrah e tur4in) taka 4e nqma da zimam strana
тя имаше предвид да се погледнат постовете йПървоначално написано от sexita
погледнете малко из форума и ще видите за кво става въпрос и колко полезни съвети е дала
![]()
sexita da go duhash neshtasna kurva shibana gadna kak moje da hodish s nqkuv RQZAN FES![]()
![]()
![]()
teq fesove vsichkite trqbva da izmrat ili da se mahnat ot bulgarniq shtoto zaradi takiva nsehtasnici sme na tova dereje i ti kakvato si typa mu lapash neshtasniq 13cm rqzan hui i se kefish ch bil golqm.. hahaha are begai ot toq forum izobshto za kakvo si se regnala ... dosta si typa i GROZNA a i ako te razberem ot koi grad si shte ti pulnim dupeto s lubov typa kurva
![]()
sexita e kato STAFIDA otdolu i s toq pogled na umrqla kotka hahah prosto cepi mraka super typa si are kazaha ti go begai ot tuka s toq neshtasnik rqzan
lili_91 ti t1pa li si ili prosto putkata ti e golqma. kakvi sa tiq prostotii krastavici morkovi napravo mi sprq 4asovnika? tolkoz li ne ta ebe kat horata tvoq priatel 4e i krastavici si r1ga6. pravi6 sa 4e si mn navatre ne6to sas seksa em ti si pikla na 16godini, kakav opit moje da ima6 a? da ne si spala s cqloto si selo. mn si ograni4ena i mnogo t1pa tema taz krastavica vmesto da si q ruga6 otdolu q naprai na salata sipi si edna rakiq napii sa i se hvarli ot nqkoi most! nedei se zaka4a sas sexito ne6to ne ti otiva li4i si 4e e mn mn nad tebe okeyyy?
аааа недей недей че после няма да го остави намира ще го моли за ощеПървоначално написано от sexita
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели