Az ne mu obeshtah - zakleh mu se! Neska govorihme dosta na tazi tema i mu obqsnih,che she mu dokaja che naistina go obicham i ne da se saberem e glavnata mi cel...prosto iskam da razbere che ne sum go lugala 4e go obi4am za6toto nai-veroqtno tova si misli... Govorih mu dosta i to po takuv po-razlichen nachin obesnqvah mu spokoino-drug put vse se karame,neska mu govorih malko po-taka i po edno vreme se secna v smisul vidq che govorq po razlichen nachin ne kakto predi...Sega utre shte doide i shte me popita kakvo sum reshila da pravq i az kato ne znam vse oshte i az kakvo tochno shte pravq kakvo da mu obesnq? Kazah mu da ne me pita nishto,che kato resha neshto shte go napravq toi prosto da si stoi miren i da ne pravi i pita nishto no toi mi vika 'duljish mi go da mi kajesh za da vidq posle ako ne go napravish che ne si go napravila.." Toi izobshto ne vqrva che moga da mu dokaja... Tochno tva me e ambiciralo i sum si go postavila kato nqkva cel da q dostigna! Da dokaja,che ne e prav i che moga!