- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е важно..
ne mislq che kato otidesh pri kurva shte se obrazovash...se pak ne zabravqi che nikoi ne se rodil nauchen...napravi go s momiche koeto obichash ...i e normalno 1 ti pat da ne e prerfekten..no si ti reshavash![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
пф просто си наложи да не ти пука. нищо хубаво не излиза от срама и страха. и да се срамуваш и да се страхуваш това нищо няма да промени
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
СагласнЪ съм с Phantasmagoria не се впрягай чак толкофа няма да те обесят ко не се справиш добреПървоначално написано от Phantasmagoria
OnLy God CaN Judge Me !
Напълн0 съгласна съм....Няма смисъл 0т курви...Пр0ст0 намери нек0я яка путка дет0 е сери0зна и 0питна и си п0играйте....Кат0 се възбудиш т0лк0ва, 4е да стигнете д0 секса, ше забраиш, 4е си девствен..Пр0ст0 т0гава няма да мислиш с г0рната, а с д0лната главаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
трю когато долната глава се втвърди горната омеква![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix