- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината
Истината е че преди да го правия ходям до нужника . Когато е само пиш няма проблем но когато е по голема нужда се появява мириша лошо. Да ползвам ли парафюми след ходяне до нужника ? И има ли спецялни средства за обезмирисяване (демек да не миришем) кажете ми . Вие сте ми последната надежда .
Има едно такова средство.. Вика му се сапун.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Да но боилера ни е на дърва и немога да го паля след всяко ходяне до нужнкане съм толкова проста сетих се за съпуна
Ако неможяте да помогнете не пишете ! Стига сме спамали !Молям се !
Ще се миеш с хладка вода. Полезна е - затваря порите.Първоначално написано от БоНбОнА90
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Е като ми затоври пората след това как ще го правя ?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Първоначално написано от БоНбОнА90
Не ти е леко....![]()
![]()
![]()
НикакПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Мажям го с Вазелин ... ама миризмата остава...Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от Анонимко
Нет аки - нет проблем!![]()
НикакПървоначално написано от Анонимко
[/quote]
Хъг Ю.
Хъг Ю.[/quote]Първоначално написано от Made_of_Pain
Влезна ли вече в "безплатна прегръдка тийн-тийм" :>
Аз се бършям гъза ... вие да не си помислихте нещо. Ама използвям суха хартия. С студена вода ако я намокрям става ли защото обясних че неможям с топлаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Да бе гъза ми да не е бездънен. Моля ви пак престанете с глупостите !Първоначално написано от N0Rull5
Добре виждям че не сте пораснали още. Молям ви се за някакво средство а вие мълчите или казвяте невъзможни неща. Примерно за на село Коча използваме спецялен апарат. Няма ли такива и за хора . Все пак сте от столицята
Не става за хора това за на Кирчо (така се казва коча)офф вие сте ми последната надежда молям ви се за 4 път ... по-бързо молям ви се !
Разбрях че ти си прост пъпчивец. Напусни моята темя !
преди да ходиш до вц-то отиди до близката река(ку нямаш вода увас) налей си една кофа,купи един сапун и действай![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Аз вода имям у нас ! Дали ще е от реката или от нас - все тая все е лед водата !Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Къпете сее бееее
Цел живот на село ооо цел живот на село![]()
Бе ти да не живееш в дерето на Чепръчене, че имаш бойлер с дървета??? Той селския секс дива работа!
оооооооо йесПървоначално написано от Анонимко
![]()
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!