- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога ще почне да ми харесва
На 16 съм и съм правила секс някъде около 7-8 пъти да кажем.Но все още ме боли,знам че съм много тясна,но колко пъти трябва да го направиш ,за да почнеш да изпиитваш удоволствие от секса,не казвам че не ми е приятно ама в началото доста ме боли после намалява ама пак не ми е чак толко хубаво.
УТРЕ!
Udovolstvie shte izpitash,kogato si napalno otdadena na sexa kogato go pravish i nqmash drugi misli v glavata!Ako prodaljavash da si mislish,che ne ti haresva nikoga nqma da ti zaharesva!
Next Time I`ll be True...
Da moje i utre da eПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Fitness Forever
Абе секса си е болезнено и гадно нещо![]()
За кво ли изобщо го има
Утре, другиденПървоначално написано от TIMEX
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Първоначално написано от kameliqbaby
съгласна съм,опитай се да се отпуснеш и изхвърли всички негативни мисли ае успех
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ми....незнам....мн гадно щото и моята приятелка има същия проблем!![]()
пожелавам ти успех!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Първоначално написано от Made_of_Pain
Guess u're the same person....
Къдмет, че не ми пука кой- какво мисли....
ей смешнице, Made_of_Pain първо мен не ме грее какви са ти проблемите,ясно ми е с такъв характер че всичко което е по-умно,по-приспособимо и по-сбособно от теб ти е проблем,и ако си мислиш че си много остроумна и интересна с малоумните си,несериозни и детински мнения и съвети-не си,намери друг начин да привлечеш внимание,и второ,не знам какво си ми копирала,но това само затвърждава мнението ми че и други хора са те преценили правилно.
Абе, ти да не си на 3 години и половина ?Първоначално написано от хаха
Нито трябва да съм интересна на някой нито точно ти от всички хора на земята ме засяга, какво мислиш...
Бреййй много сте силни с клавиатурата бе...
Made_of_Pain вижда се колко ти е мозика щом отговаряш на заяжадания от тоя сорт и то всяко мнение поотделно коментираш. Хаха давай... цитирай ме![]()
Когато аверчето те предразположи маКсимално и добиеш малко повечко опит!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
трябва ти повече време и практика... а и най-вече разнообразие
Love you Kris !!!
Мацка никой не може да ти каже точно кога ще спре да те боли..ама с времето а и с повече опит..но наистина спри да си мислиш че ти е неприятно и се отпусни максималнои мен понякога си ме боли понякога не..
успех
Виж ми аватара'
Водя полов живот почти година и половина. Все още в началото ме боли, а последния път заболя и приятеля ми, защото съм била много тясна. Отговорих ли на въпроса ти?
мне не мисля 4е сум не6то от горе изброените неща и аз просто те попитах благодаря ти за из4ерпателния отговорПървоначално написано от Made_of_Pain
но тук е форум хората искат съвети,който не си искала да дадеш
а щом те дразнят толкова селяните що ли се дъпжищ кат тях
а сега след вс казано се замисли дали ти самата не си проблем за себе си![]()
А
Аз на 3 години със сигурност не съм,и съм с повече от 5 години по-голям от теб,а ти 16 годишна пикло спри да се правиш на интересна и вземи се замисли малко,явно и теб те е обзела мания да спамиш наляво и надясно с несериозни и детински мнения,но явно е от възрастта-те тия пикли на 16 на години като тебе мислят че това е начина да привлекат внимание и не ми се обяснявай че не е така щото иначе поне голяма част от мненията ти щяха да са смислени.
Ееее най-сетне и на тая някой да й го каже,то разбирам да се бъзикаш веднъж-2 пъти с някой ама тя нонстоп обижда и дава безсмислени мнения.И на мен ми е писнало ама си мълча щото няма да се промени-такива хора не се променят.каквото и да им се случи и каквото и да им се каже.И тя говори че й писнало от селяци,това ми стана интересно защото аз си мислех че тя самата е селянка а виж-разграничава се от "селяците"
![]()
Да- трябва ти повече време и практика, но така и трябва да си отпусната и да не се притесняваш за нищо!
mi mila pri vseki e razlichno.pri mene me bolq parvite 2 3 pati no posle mi stana strahotno,prosto se otposni.ai uspeh![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Абе и аз имам такъв проблем.и се чудя дали някога ще ми стане хубаво ;(
pri vseki e razli4no prosto ti trqa pove4e praktika
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna