.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

кога ще почне да ми харесва

На 16 съм и съм правила секс някъде около 7-8 пъти да кажем.Но все още ме боли,знам че съм много тясна,но колко пъти трябва да го направиш ,за да почнеш да изпиитваш удоволствие от секса,не казвам че не ми е приятно ама в началото доста ме боли после намалява ама пак не ми е чак толко хубаво.

Супер фен
    Град
    Венера
    УТРЕ!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Udovolstvie shte izpitash,kogato si napalno otdadena na sexa kogato go pravish i nqmash drugi misli v glavata!Ako prodaljavash da si mislish,che ne ti haresva nikoga nqma da ti zaharesva!
    Next Time I`ll be True...

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    УТРЕ!
    Da moje i utre da e
    Fitness Forever

Фен
    Град
    Интернационалист
    Абе секса си е болезнено и гадно нещо
    За кво ли изобщо го има

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    УТРЕ!
    Da moje i utre da e
    Утре, другиден

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    УТРЕ!
    Da moje i utre da e
    Утре, другиден
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Udovolstvie shte izpitash,kogato si napalno otdadena na sexa kogato go pravish i nqmash drugi misli v glavata!Ako prodaljavash da si mislish,che ne ti haresva nikoga nqma da ti zaharesva!

съгласна съм,опитай се да се отпуснеш и изхвърли всички негативни мисли ае успех
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ми....незнам....мн гадно щото и моята приятелка има същия проблем! пожелавам ти успех!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Супер фен
    Град
    Венера
    Made_of_Pain курво такава,вземи си затвори мръсната "остроумна" уста че вече почна да ни писва.Как няма едно твое мнение което да е сериозно бее,дееба и тъпата комплексирана овца!

Хммммм

Да ти имам заглавието
    4ela sum mn tvoi izkazvaniq i ni6to li4no ama vinagi se zaqjda6 s xorata ne moa da razbera kuf ti e problema ebasi

Разни глупаци без работа... Те са ми проблема..
    Някви селяци... и те са ми проблем.
    Хора дето знаят над 10 пъти по-малко от мен, но с връзки от които да си направят кринолин за бала.
    Комплексари вечно заинтересовани от чуждото мнение.
    Хора които се изказват без да са подготвени.
    Всички тъпаци, които са на принципа, че щом нямат достатъчно мозък в главата да се изградят като личности могат да подръжават на разните маси.
    Хора, които ми дават съвети без да съм ги искала.
    Щом не ме харесваш не ме чети.Нямам намерение да ставам обект на опита ти да изпробваш способностите си, след прочита на "Езикът на тялото".

Направи си сметка дали след всичко казано и ти не си ми проблем

Guess u're the same person....
    Къдмет, че не ми пука кой- какво мисли....

хаха
    Guest
    ей смешнице, Made_of_Pain първо мен не ме грее какви са ти проблемите,ясно ми е с такъв характер че всичко което е по-умно,по-приспособимо и по-сбособно от теб ти е проблем,и ако си мислиш че си много остроумна и интересна с малоумните си,несериозни и детински мнения и съвети-не си,намери друг начин да привлечеш внимание,и второ,не знам какво си ми копирала,но това само затвърждава мнението ми че и други хора са те преценили правилно.

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от хаха
    ей смешнице, Made_of_Pain първо мен не ме грее какви са ти проблемите,ясно ми е с такъв характер че всичко което е по-умно,по-приспособимо и по-сбособно от теб ти е проблем,и ако си мислиш че си много остроумна и интересна с малоумните си,несериозни и детински мнения и съвети-не си,намери друг начин да привлечеш внимание,и второ,не знам какво си ми копирала,но това само затвърждава мнението ми че и други хора са те преценили правилно.
    Абе, ти да не си на 3 години и половина ?
    Нито трябва да съм интересна на някой нито точно ти от всички хора на земята ме засяга, какво мислиш...
    Бреййй много сте силни с клавиатурата бе...

Guest
    Made_of_Pain вижда се колко ти е мозика щом отговаряш на заяжадания от тоя сорт и то всяко мнение поотделно коментираш. Хаха давай... цитирай ме

Когато аверчето те предразположи маКсимално и добиеш малко повечко опит!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    трябва ти повече време и практика... а и най-вече разнообразие
    Love you Kris !!!

Мацка никой не може да ти каже точно кога ще спре да те боли..ама с времето а и с повече опит..но наистина спри да си мислиш че ти е неприятно и се отпусни максимално и мен понякога си ме боли понякога не.. успех

Супер фен
    Град
    Венера
    Made_of_Pain вижда се колко ти е мозика щом отговаряш на заяжадания от тоя сорт и то всяко мнение поотделно коментираш. Хаха давай... цитирай ме

Виж ми аватара'

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Водя полов живот почти година и половина. Все още в началото ме боли, а последния път заболя и приятеля ми, защото съм била много тясна. Отговорих ли на въпроса ти?

Guest
    Made_of_Pain курво такава,вземи си затвори мръсната "остроумна" уста че вече почна да ни писва.Как няма едно твое мнение което да е сериозно бее,дееба и тъпата комплексирана овца!

Хммммм

Да ти имам заглавието
    4ela sum mn tvoi izkazvaniq i ni6to li4no ama vinagi se zaqjda6 s xorata ne moa da razbera kuf ti e problema ebasi

Разни глупаци без работа... Те са ми проблема..
    Някви селяци... и те са ми проблем.
    Хора дето знаят над 10 пъти по-малко от мен, но с връзки от които да си направят кринолин за бала.
    Комплексари вечно заинтересовани от чуждото мнение.
    Хора които се изказват без да са подготвени.
    Всички тъпаци, които са на принципа, че щом нямат достатъчно мозък в главата да се изградят като личности могат да подръжават на разните маси.
    Хора, които ми дават съвети без да съм ги искала.
    Щом не ме харесваш не ме чети.Нямам намерение да ставам обект на опита ти да изпробваш способностите си, след прочита на "Езикът на тялото".

Направи си сметка дали след всичко казано и ти не си ми проблем

Guess u're the same person....
    Къдмет, че не ми пука кой- какво мисли....
    мне не мисля 4е сум не6то от горе изброените неща и аз просто те попитах благодаря ти за из4ерпателния отговор
    но тук е форум хората искат съвети,който не си искала да дадеш
    а щом те дразнят толкова селяните що ли се дъпжищ кат тях
    а сега след вс казано се замисли дали ти самата не си проблем за себе си

хаха
    Guest
    А Аз на 3 години със сигурност не съм,и съм с повече от 5 години по-голям от теб,а ти 16 годишна пикло спри да се правиш на интересна и вземи се замисли малко,явно и теб те е обзела мания да спамиш наляво и надясно с несериозни и детински мнения,но явно е от възрастта-те тия пикли на 16 на години като тебе мислят че това е начина да привлекат внимание и не ми се обяснявай че не е така щото иначе поне голяма част от мненията ти щяха да са смислени.

Liаna
    Guest
    Ееее най-сетне и на тая някой да й го каже,то разбирам да се бъзикаш веднъж-2 пъти с някой ама тя нонстоп обижда и дава безсмислени мнения.И на мен ми е писнало ама си мълча щото няма да се промени-такива хора не се променят.каквото и да им се случи и каквото и да им се каже.И тя говори че й писнало от селяци,това ми стана интересно защото аз си мислех че тя самата е селянка а виж-разграничава се от "селяците"

Град
    СофиЯ
    Да- трябва ти повече време и практика, но така и трябва да си отпусната и да не се притесняваш за нищо!

Град
    LuNaTa
    mi mila pri vseki e razlichno.pri mene me bolq parvite 2 3 pati no posle mi stana strahotno,prosto se otposni.ai uspeh
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Silly~FooL
    Guest
    Абе и аз имам такъв проблем. и се чудя дали някога ще ми стане хубаво ;(

pri vseki e razli4no prosto ti trqa pove4e praktika
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си