.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Изпотявам се ужасно, особено по време на секс

MNOGO SE IZPOTQVAM KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ...PO LICETO POD MI6NICITE ..KRASTA KOREMA M/U GARDITE A WE NAVSQKADE ... DORI I DA NE E TOLKOVA TOPLO ... A KOGATO PRAVIM SEX S MOQ STAVA MAZALO...VSI4KO MOKRO... DAITE NQKAKVI SAVETI KAK PONE DA GO NAMALQ

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

em zemi si nqkvi dezodorant i stick na men mi pomagt n se potq mn i ne smurda...

Guest
    Sapun i voda. Horata sa go izmislili odavna.Taka hem si 4ist hem ne miri6e6.
    preporu4va se pone edin put v denia

eha ... az pak nqmam toq problem ... izob6to ne se potq
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    mi ako si debel otslabni i ne pi6i na CAPS LOCK

Спирам да пуша.
    Guest
    обръсни се ?

voda nqma, a sapuna hape... ob6to vzeto tejka rabota!Probvai da se kupe6 po 4esti4ko, ako ne drugo pone da ne miri6e!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Не е задължително като се изпотиш да миришеш. Миришеш когато си мръсен и се изпотиш. И 1-во е много полезно да се потиш. Аз лично когато съм във фитнеса много трудно се потя, въпреки голямата жега. Но наистина може да имаш някакъв проблем. Обикновенно обезкосмяването и сухите дезедоранти помагат.

Град
    Over the hills and far away
    пробвай да си взимаш душче по - честичко и някви стикове да ползваш че тва си е сериозен проблем ососбено за момиче

Посети лекар.

Guest
    пробвайте под душа

Guest
    lele lele kapq se po 2 pati na den...ipolzvam i dezodoranti i stik4eta ... izlizam i zapo4vam da se potq..

лошо,посаветваи се с лекар

Стига да не миришеш е възбуждащо...

Idi na lekar moje da e ot potnite jlezi neshto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lele lele kapq se po 2 pati na den...ipolzvam i dezodoranti i stik4eta ... izlizam i zapo4vam da se potq..
    Аз сега използвам Рескона и съм много доволна. В тези жеги е нормално да се потиш. Просто си се къпеш по-често, дезодоранта... Поне да ме миришеш, дори и ако се изпотиш. Аз сега се къпя по 2-3-4 пъти на ден, то в тази жега няма как. Ако има климатик у вас или у тях, правете секс на по-хладно

Guest
    Вземи си odorex от аптеката,на мен ми помогна

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Понякога и къпането и дезодоранта не помагат.Момчето ,с което ходех преди, също много се потеше..на някой хора просто така им е заложено, такава им е природата и не може по никакъв начин да се предотврати.Просто с миризмата ще се бориш и не е голям проблем.На мен лично не ми пречеше особено, а той си обличаше тениски от такава материя, че да не си личи, че се е изпотил.Не се притеснявай толова, неприятно е, но не и фатално

спирам да пуша.
    Guest
    или просто се обръсваш насякъде омазваш се с дезодорант под мишниците и си пръсваш някой дезодорант колкото и да си потна/потен без косми няма смрад !

стикчета како... мажи се целата :0
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

ne se pritesnqvai vse pak izvar6va6 fizi4esko deistvie tova e normalno

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: пффф TVA IZPOTQVANE...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    MNOGO SE IZPOTQVAM KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ...PO LICETO POD MI6NICITE ..KRASTA KOREMA M/U GARDITE A WE NAVSQKADE ... DORI I DA NE E TOLKOVA TOPLO ... A KOGATO PRAVIM SEX S MOQ STAVA MAZALO...VSI4KO MOKRO... DAITE NQKAKVI SAVETI KAK PONE DA GO NAMALQ
    tamyn nqma da si go morkti kato ti go slaga
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    vzemete si ot aptekata odorex deo.az imah sa6tiqt problem,no tozi sprei mi pomogna i sega ne se potq izob6to.

Guest
    eee vie i vie kfo go napraihte momicheto emi tva e jivota nqkoi se potqt poveche nqkoi po malko az sashto dosta se izpotqvam ne samo po vreme ne sex izobshto.Tva s dezedorantite stikovete i t.n. e uj za nepriqtnata mirizma ala bala da tva e hubavo vseki chovek da izpolzva no i po 10 pati da se kape na den i po 1000000000 pak she se izpotqva shto si e takaf organizma ne znam kfo da te posavetvam.Gledala sam che ima edni injekcii slagat se primerno na mishnicite i edin vid vazprepqtstvat otdelqneto na pot ot potnite jlezi za nqkaf srok tam 6 meseca ili neshtu takova ama nz dali ima takoa neshtu v BG a pak i predpolagam 4e she sa izkliuchitelno skypi.. ne znam prosto da edinstvenoto i spored men koeto mojesh da napraish e da si vzemash dush po chesto,tam razni dezeduranti da izpozlzvash i tva e inache savsem da ne se izpotqvash ne znam da ima nachin..Az i moq pr.kato pravim sex naprao vi kazvam se parzalqme edin po dr. am akfo da napraim choveshko si e toy sashto super mnoo se izpotqva..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си