.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Когато не можете да сте заедно..

Когато не можете да сте заедно..въпреки, че се обичате..заради майка й..Всичко изглежда толкова безмислено...Толкова много се обичаме, а майка й да й прави проблеми за излизане и да не й дава..да излиза с мен и който друг да е било..Боже как може да ми се случи това..

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам на колко е твоята приятелка, но определено трябва да прояви малко характер, което до сега явно, че не е направила.Майка й явно е голяма егоистка и мисли само за себе си, иска дъщеря й винаги да е до нея, а за да не стане това трябва да проявиш характера си, както казах.
    Няма право да й казва с кой и кога да излиза, до някаква степен.По този начин я ограничава и не е зле да поговориш с нея за това.

Guest
    Говорил съм с нея, приятелите ни (понеже и на двамата приятелите са общи) ще говорят с нея да се вразуми малко. Можем да сме заедно, и двамата го искаме..от един клас сме..как ще се гледаме и държим с такива чувства един към друг? И тя иска, и аз искам да сме заедно..беше най прекрасната връзка която съм имал..обичаме се много и искаме да сме заедно, но майка й прави постоянно проблеми за излизане и ако я пусне я пуска за час-два..не ме бърка дори и за час-два да е, но просто не става така да се крие постоянно..Говорих с техните оня ден, много разбрани хора са и мисля, че успях да ги убедя. Остава само да се надявам..надеждата умира последна, нали така

Мега фен Аватара на koalka
    Да, така е.Но важното е да не се отказвате, тя може да си го извоюва това да я пускат за повече, да прояви малко смелост и да говори с тях сериозно.Това, което правят е ужасно-ограничават я.Пък и няма да е такъв проблем, дори и, ако не я пускат, защото сте от един клас.Така ще може да се виждате пак.Не се отказвайте от любовта си.

Guest
    Аз не съм се отказал, тя се вслуша в на майка си съветите и това ме подразни. Попитах я "Когато се оправите с вашите, искаш ли да бъдем заедно" и тя ми отговори "Да" и се усмихна по онзи невинен начин..пак я попитах и тя каза пак "Да".Но каза, че дотогава не можем да бъдем повече от приятели и ще мине време докато се оправят нещата с техните и чак тогава ще се разбере дали можем да бъдем заедно..Няма значение, нека не се виждаме, но нека знам, че сме заедно..не мога без нея, света ми се струва празен

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ми да избяга от тях,незнам па никъде да не излиза?поне до магазина ако ходи се виждайте за 20 мин,половин 4ас и майка и няма да разбере,или като по4не даскало ходи при нея и така,винаги има на4ин,стига да имате желание да го изпълните
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    LuNaTa
    i moqta maika otnachalo mi praishi takiva problemi,zashtoto pr e malko po golqm i ne mi davashe na izlizam nikade...i az bqgah ot u4ilishte..prez noshta bqgah za da se vidq s nego..i tq nakraq nqmashe izbor i sega sichko si e ok..poznavam se i taka..kofti e kogato roditeli prechat na nqko vrazka...no nz kakvo da te posavetvam ako q obichash bori se za neq!!!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, така е.Но важното е да не се отказвате, тя може да си го извоюва това да я пускат за повече, да прояви малко смелост и да говори с тях сериозно.Това, което правят е ужасно-ограничават я.Пък и няма да е такъв проблем, дори и, ако не я пускат, защото сте от един клас.Така ще може да се виждате пак.Не се отказвайте от любовта си.
    подкрепям

Град
    :))
    Може би майка и се притеснява за нея и затова не и дава да излиза, но чак пък изобщо.. струва ми се малко прекалено. Все пак скоро почва даскало, а щом сте в един клас всеки ден може да се виждате, да бъдете заедно. Щом човек иска нещо, намира начин да го постигне. Ти каза, че и тя иска да е с теб, значи ще направи всичко възможно да се виждате. Така че спокс Всичко ще се оправи. Късмет
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Оф няма такъв вариант да не можете да сте заедно.Всичко са просто оправдания.Когато обичаш някой(а предполагам,че майка й я обича),би трябвало да искаш той да е щастлив.А ако тя е щастлива с теб,никой не може да я спре.
    Където има желание - има начин.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Guest
    Всичко свърши..толкова любов си отиде..Ще се наложи да търпя като започне учебната година..кой знае, може пък тогава да се съберем Не знам, някак си не ми се струва това да е реалния край, но май ще се наложи да го приема и да продължа напред..колкото и да не ми се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си