.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка

Имам пъпки по гърба. Какво да правя?

Имам пъпки по целия гръб.Пъпките са такива,каквито и по лицето ми.Дайте ми съвет какво да правя,за да се оттърва от тях.С какво трябва да ги мажа?Моля ви,спешно е.

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

kogato se miesh si izmivai i gyrba s sapun ama da e nqkakv hidratirasht ;]
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Голям фен

Re: Моля ви,помогнете.Спешно е!!!

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Имам пъпки по целия гръб.Пъпките са такива,каквито и по лицето ми.Дайте ми съвет какво да правя,за да се оттърва от тях.С какво трябва да ги мажа?Моля ви,спешно е.
    Кое е спешното? Ааа искаш нещо да ти кажем и за 2 часа да изчезнат... лято е , изпотява ти се гърба.. ще се махнат като се застуди.

Mimentseto
    Guest
    tva e normalno moje bi za6toto si v poberteta(zavisi na kolko si)te sami 6te se maxnat,a moje pyk da se maje6 s krem "zdrave" pomaga za akneto

Град
    L.A. \ Moscow
    и аз имах ама вече нямам ))) минават с времето! а ако искаш за примерно 1 седмица да изчезнат! ако имаш възможност попечи на слънце минават
    Raise your fist!

Град
    Terra incognita!
    Най-добре отиди на козметик.Една френдка имаше подобен проблем,отиде и там ги изгориха или нещо такова,не знам точната процедура,но тя беше много доволна и то само за 2-3 процедури всичко се оправи!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

spoko i moq grub be6e pulen s pupki AMA BQXA MNOGO oba4e s vremeto mi minaxa
    no ako iska6 da minat po burzo moje6 da otide6 na solarium i te taka 6te se izpe4at a puk moje i na slunce

Guest
    Имах същият проблем- най-доброто според мен е активно препичане на слънце, ако може дори и да поизгориш и да ти се пообели кожата. Изчиства се перфектно гърба. Но за една год няма да стане- при мен трае жече 3-4 и още не са се махнала напълно. Носи и естествени(памучни) материи, глади си дрехите преди да ги облечеш, това също е много важно. Успех в борбата с пъпките!

Guest
    за 145 път.... салицилов спирт + розова вода + 7-8 таблетки хлоронитромицин - това в шишенце.тръскаш и сутрин и вечер се мажеш,като вечер след като се намажеш и попие намажи се и с крем бочко или здраве.избери си една тениска с която да спиш,за да не цапаш чаршафите и готово.за 1 месец ще си супер

Пробвай с катранения сапун.Купува се от аптеките.Сериите на арома са много ефикасни за пъпки по цялото тяло.
    Ето ти и една маска:
    банан, мед, кисело мляко.Смесват се, трябва киселото мляко да е повече от меда и банана.Трябва да стой до десет минути.Това е.
    Надявам се да съм била полезна.Успехи, миличка .
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Използвай ексфолиант за тяло

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Много ви благодаря за съветите.Надявам се да ми помогнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си