.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

да си изтървеш шанса ....

нещата стоят така , тя искаше да сме заедно , но тогава аз не го разбирах и не обръщах никакво внимание , и сега е с някакъв дрисльо а на мен ми казва , аз исках да сме нещо повече но се отказах защото те ценя и искам да сме приятели , ама работата не става щото аз пък сега я обичам , дайте някъква алтернатива

След сватба булка,след дъжд качулка...
    A qui

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    такъв е живота ...

Мега фен Аватара на koalka
    Примири се, няма какво да направиш.Все пак можеш да поговориш с нея, но в момента тя е с друг. И на мен ми се е случвало и не е много приятно.

Цитирай Първоначално написано от Erica
    След сватба булка,след дъжд качулка...
    absolutno to4no...emi pi4 izpusnal si q

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    сам си си виновен
    за жалост си най-прав

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Да си го осъзнал навреме ........
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    :))
    Няма какво да се направи явно, щом вече е с друг Трябва да се примириш, а следващия път да действаш.
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Град
    София
    Сетила се Мара да се побара...
    Сори, пич, вече е свършила работата - тя е заета. Ако се освободи, би могъл да се пробваш, но рискуваш да я загубиш и като приятелка. Прави си сметка.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    Птичето веднъж каца на рамото и излети ли няма връщане!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Сори, пич, вече е свършила работата - тя е заета. Ако се освободи, би могъл да се пробваш, но рискуваш да я загубиш и като приятелка. Прави си сметка.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    лошото е , че "ходи" с някав дето учи в нашия град а живее другаде и до колкото знам от нея цяло лято не са се видяли и се виждат супер рядко а и както виждам от снимки е супер малоумник

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    лошото е , че "ходи" с някав дето учи в нашия град а живее другаде и до колкото знам от нея цяло лято не са се видяли и се виждат супер рядко а и както виждам от снимки е супер малоумник
    Тя е направила своя избор.Не можеш да я виниш,след като си пропуснал шанса си.Да си мислил тогава,а не сега да обиждаш момчето и да съдиш кога се виждат и какво правят.Тяхна си работа.Да си мислил на време!Сам си си виновен!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Виж ся братчед това че жените се хващат с малоумници им е в кръвта споко ше доиде друга и тогава недеи да спиш ами се вземи в ръце а тая я заеби щом се кефи на такива нема ко да я търсиш

И как разбра от снимките,че е "малоумник",ако не е тайна?
    От снимка,да разбереш,че е грозен/хубав,дебел/слаб и т.н.,ама пък да му разбереш умственият багаж,нещо ми се вижда трудно!
    Това,че е с него,а не с теб...незначи,че трябва да обиждаш човека без да го познаваш...
    A qui

Guest
    да , ама глей ко става аз не мога да схвана какво се получава , пише ми по irc/skype/icq ....и се "как си пиле" праща ми някви целукви ааа уу и някви подобни и след малко ми вика искам да сме приятели ,

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    еми тя ве4е не те,така4е ти губи6,остави я да си живее живота и не и се меси..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

да , ама глей ко става аз не мога да схвана какво се получава , пише ми по irc/skype/icq ....и се "как си пиле" праща ми някви целукви ааа уу и някви подобни и след малко ми вика искам да сме приятели ,
    Много хора си говорят по този начин...,които нямат връзка,а са приятели...а пък по скайп,айсикю и прочие се пращат целувчици и разни такива както ти казваш на поразия
    A qui

Guest
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    еми тя ве4е не те,така4е ти губи6,остави я да си живее живота и не и се меси..
    ти ме направи че едва ли не я тероризирам

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Тя е направила своя избор.Не можеш да я виниш,след като си пропуснал шанса си.Да си мислил тогава,а не сега да обиждаш момчето и да съдиш кога се виждат и какво правят.Тяхна си работа.Да си мислил на време!Сам си си виновен!
    Абсолютно!!! Като не си се сетил на време сега какво ти е виновно другото момче?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Наистина е много кофти.Година и половина си патих от такова нещо.Ама сега разбрах,че е можело още веднага да си прекратя мъките стига да съм искала.Така че горе главата и са примиряваш с това.Като скъса с онзи другия може да поговориш с нея,ама рискуваш да си загубите и приятелството....
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Напълно съм съгласна
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest

kissy

emi da ne si pravil na p*tka-sa se pre*ba.ako e nekva kAto mene otgovora sega 6te6e da e _ /_

Guest
    ах мамка му лягам си и ставам с нея в галвата , какво да правя

Знам колко е гадно,предполагам всеки се е сблъсквал с това.Ами просто друг начин няма.Аз ако бях на твое място щях да й кажа.Разбира се рискуваш приятелството си с нея,но поне няма да се измъчваш и да се чудиш какво би било....Живота си е твой,ти си вземаш крайното решение.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си