- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да си изтървеш шанса ....
нещата стоят така , тя искаше да сме заедно , но тогава аз не го разбирах и не обръщах никакво внимание , и сега е с някакъв дрисльо а на мен ми казва , аз исках да сме нещо повече но се отказах защото те ценя и искам да сме приятели , ама работата не става щото аз пък сега я обичам , дайте някъква алтернатива![]()
Примири се, няма какво да направиш.Все пак можеш да поговориш с нея, но в момента тя е с друг.И на мен ми се е случвало и не е много приятно.
absolutno to4no...emi pi4 izpusnal si qПървоначално написано от Erica
![]()
за жалост си най-правПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Да си го осъзнал навреме ........
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Няма какво да се направи явно, щом вече е с другТрябва да се примириш, а следващия път да действаш.
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
Сетила се Мара да се побара...![]()
Сори, пич, вече е свършила работата - тя е заета. Ако се освободи, би могъл да се пробваш, но рискуваш да я загубиш и като приятелка. Прави си сметка.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Птичето веднъж каца на рамото и излети ли няма връщане!
Първоначално написано от ^Sam90^
[size=7][b][u]fosse cos
лошото е , че "ходи" с някав дето учи в нашия град а живее другаде и до колкото знам от нея цяло лято не са се видяли и се виждат супер рядко а и както виждам от снимки е супер малоумник![]()
![]()
Тя е направила своя избор.Не можеш да я виниш,след като си пропуснал шанса си.Да си мислил тогава,а не сега да обиждаш момчето и да съдиш кога се виждат и какво правят.Тяхна си работа.Да си мислил на време!Сам си си виновен!Първоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Виж ся братчед това че жените се хващат с малоумници им е в кръвта споко ше доиде друга и тогава недеи да спиш ами се вземи в ръце а тая я заеби щом се кефи на такива нема ко да я търсиш
Първоначално написано от Анонимко
И как разбра от снимките,че е "малоумник",ако не е тайна?
От снимка,да разбереш,че е грозен/хубав,дебел/слаб и т.н.,ама пък да му разбереш умственият багаж,нещо ми се вижда трудно!
Това,че е с него,а не с теб...незначи,че трябва да обиждаш човека без да го познаваш...
A qui
да , ама глей ко става аз не мога да схвана какво се получава , пише ми по irc/skype/icq ....и се "как си пиле" праща ми някви целукви ааа уу и някви подобни и след малко ми вика искам да сме приятели ,![]()
еми тя ве4е не те,така4е ти губи6,остави я да си живее живота и не и се меси..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Много хора си говорят по този начин...,които нямат връзка,а са приятели...а пък по скайп,айсикю и прочие се пращат целувчици и разни такива както ти казваш на поразияПървоначално написано от Анонимко
![]()
A qui
ти ме направи че едва ли не я тероризирамПървоначално написано от monityY
![]()
Абсолютно!!! Като не си се сетил на време сега какво ти е виновно другото момче?!Първоначално написано от sexy_for_you
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Наистина е много кофти.Година и половина си патих от такова нещо.Ама сега разбрах,че е можело още веднага да си прекратя мъките стига да съм искала.Така че горе главата и са примиряваш с това.Като скъса с онзи другия може да поговориш с нея,ама рискуваш да си загубите и приятелството....
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
emi da ne si pravil na p*tka-sa se pre*ba.ako e nekva kAto mene otgovora sega 6te6e da e _ /_![]()
![]()
ах мамка му лягам си и ставам с нея в галвата , какво да правя![]()
Знам колко е гадно,предполагам всеки се е сблъсквал с това.Ами просто друг начин няма.Аз ако бях на твое място щях да й кажа.Разбира се рискуваш приятелството си с нея,но поне няма да се измъчваш и да се чудиш какво би било....Живота си е твой,ти си вземаш крайното решение.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!