- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с непознати
Какво мислите за секса с непознати, за случайните авантури или иначе казано правители секс за една вечер. Въпроса ми е най- вече към нежните половинки.
нема нежните половинки да правят такъв секс освен ако не им се прииска наиииистина много.
а пичовете ако нямат мозък - също ще го правят, ама да ви кажа поне ще е с презерватив
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Не,никога не бих правила секс с непознат.За мен сексът е свято нещо и не бих правила секс без любов,просто като авантюра.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от sexy_for_you
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
правила съм секс за една вечер,ма с познат
Туй брои ли се![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
и аз тъйПървоначално написано от ninsy
Собственост на Canis_Dirus
Случи ми се веднъж, с един, с който се запознах в същия ден на купона. Абе имаше тръпка, ама няма да повторя. Не е толкоз хубаво![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
nqkoi den moje da probvam..no ne i sega![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ща това. Не съм такъв тип. Аз вече за дом, семейство и деца си мисля, а не за еднократно съвукопление с някой, който не знам!
Сега кат0 се замисля си редактирам п0ста п0 няк0лк0 при4ини....А и имам прятел, на к0г0т0 мн0г0 държа и не бих му изневерила за нищ0 на света...Не мисля, 4е за 1 ден няк0й ще успее така да ме впе4атли, 4е да правим секс, а и пак казвам, не бих наранила 40векът д0 себе си, защ0т0 г0 0би4ам супер мн0г0![]()
Не виждам нищо лошо по принцип, стига да не е ежедневие...
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
аз съм против секса с непознати или за 1нощ един бог знае дали е болен от нешо тос чоек
OnLy God CaN Judge Me !
Е има гуми за тая ра0таПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
Темата бе модерирана по т.2 и 9.
krem4et0
Kolkoto pove4e rasta tolkova pove4e se otkazvam ot ideiata da probvam niakoga![]()
mi drazni me,po4va se pove4e i pove4e da se prkaktikuva i posle "lepnah bolest","bremenna li sum" i off o6te kup gluposti,tvurdo protiv sum toq sex,ama sa si4ki po4ti go praktikuvat![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
hhahahah nepoznat oznachawa chowek koito ne sa si kazali nito edna duma ..ama.. neska se zapoznawate utre ste na kafe i sushtata wecher na zadna O_o
Нямам нищо против стига да е с предпазни средства. Ако си свободен си е голям кеф![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Е, чак пък с непозната не съм бил. Не го приемам за ОК, защото даже не си сигурен, че няма да ти лепне нещо... А и имам достатъчно познати :P
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!