.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

ех ,че е минало добре...

Излязох с едно момиче извън града ми и си мислех ,че всичко беше минало супер.Тя каза да съм влезнал в скайп да ми каже нещо.Мислех ,е ще ми каже ,колко хубаво е минало всичко.Тя пак почна да говори за нейните си проблеми.Питах я хареса ли и как изкарахме ,а тя каза че в началото съм и се сторил затворен вътре в мен ,но после разбрала ,че не е така ,но сме можели да си говорим ,само за весели неща ,а не и за проблеми...Разочарован съм много.Незнам какво да направя....

Re: ех ,че е минало добре...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...,но после разбрала ,че не е така ,но сме можели да си говорим ,само за весели неща ,а не и за проблеми..
    Хайде да се запознаем
    ...Всеки си има проблеми ,но не обичам хора чийто проблеми и занимаването на околните с тях се превръща в начин на живот ...Какви са тези работи.На твое място бих намекнала на ...'събеседника' си ,че наистина тези теми на разговор не са мн подходящи.Не че не може да има нужда да сподели тревогите си с някой но... Да го прави непрекъснато-това натоварва околните.Ако го осъзнае ще е по-добре и за двама ви.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    е може би не те харесва нз,намери си друга,6том знае само за проблемите си да плямпа
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    София
    мда тряя си доста скапан за да се занимаваш само с проблеми и песимизъм...не че и аз не се оплаквам непрекъснато за глупости,но винаги предпочитам да се полигавя вместо да се сдухвам

Супер фен
    Тя не иска нищо сериозно от теб.Просто търси на кого да сподели за проблемите си,че да не и тежи ... оставяй я!Не си губи времето с нея!
    Обичам те <3 !!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Абе то когато си с някой трябва да споделяш с него, но не да стигаш до крайности. Просто става досадно ако някой постоянно те занимава споблемите си и те натоварва и теб. Просто не мисля, че има смисъл да се занимаваш с нея, щом дори не е оценила хубавото прекрване, а само мисли за своите проблеми...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на Blab

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    ...,но после разбрала ,че не е така ,но сме можели да си говорим ,само за весели неща ,а не и за проблеми..
    Хайде да се запознаем
    ...Всеки си има проблеми ,но не обичам хора чийто проблеми и занимаването на околните с тях се превръща в начин на живот ...Какви са тези работи.На твое място бих намекнала на ...'събеседника' си ,че наистина тези теми на разговор не са мн подходящи.Не че не може да има нужда да сподели тревогите си с някой но... Да го прави непрекъснато-това натоварва околните.Ако го осъзнае ще е по-добре и за двама ви.
    Да, права си, ужасно много натоварва...

Guest
    Просто явно съм бил много заблуден...И ми бе казала ,че ако сме се били видели е искала да сподели нещо ,а то какво било това нещо...пак нейните проблеми.

Мега фен
    Град
    София
    Еми това,че ти споделя эа проблемите си покаэва ,че ти има доверие.А това е хубав энак.Явно не си и беэраэличен.А и не схванах от какво точно си раэочарован.Щом имаш нещо към нея,просто и го кажи.
    П.С:Цък
    [size=7][b][u]fosse cos

Тя не търси любов, а приятел, с когото да споделя. Това обаче не означва, че нещата не могат да се променят и след време тя да погледне на теб с други очи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да се разочароваш, предполагам й е харесало.Това, че ти е казала това, не мисля, че трябва да те обезнадежди. Следващият път не говорете за проблеми и може би реакцията й ще е друга.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми това,че ти споделя эа проблемите си покаэва ,че ти има доверие.А това е хубав энак.Явно не си и беэраэличен.А и не схванах от какво точно си раэочарован.Щом имаш нещо към нея,просто и го кажи.
    Заклевам се ще те убия момче ли си момиче ли си нищо нема да остане от теб само тая проклета гора , за 2-ри път се хващам
    Момиче съм Мерси эа листата
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Tegli si 1 kur6um brat nqma nakade

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Хайде да се запознаем
    Дам +1
    Fitness Forever

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Заклевам се ще те убия момче ли си момиче ли си нищо нема да остане от теб само тая проклета гора , за 2-ри път се хващам
    Момиче съм Мерси эа листата
    Аре ти запаля гората ти запаля, деем и листата и сичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си