- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденка/въпрос/
Hora normalno li e az sym na 16 /napravih gi skoro/ i da me svalq 19 godi6no momi4e.... Tq mnogo mi haresva ,kakto i tq me haresva no... mislq 4e e golama za mene.. ne znam mnogo sym ubarkan kakvo da pravq ?
еби и бягай .. кво му мислиш ?!![]()
Хвани си кака да те отрака![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
точно тва мислех да напиша и аз \Първоначално написано от GoLdEn`GirL
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страхливец
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Hvani si kaka.... da te otraka \/
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ами даПървоначално написано от ицо
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
emi 6tom za tebe godinie sa problem,kaji i go..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не мечтае ли всяко момче да ходи с кака![]()
Какво се чудиш изобщо? Действай...
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
честито и азПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
.!.
probvai se,pradpolagam 4e tq ne hape![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
А защо да не е нормално? Нима е по-нормално деца на 12 години да ходят с батковци на по 20?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нищо ненормално не виждам в това.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не е голяма, важно е да сте на един акъл, в смисъл да имате общи теми за разговор, интереси и въобще да ви е приятно заедно, което е най-важното.Не мисля, че това е проблем, ако и на теб ти харесва, разбира се.![]()
=D> \Първоначално написано от great_mari
/
Stana tq kakvato stana...... \/ \
/ fanah si kakata da vidime dali 6te me otraka :P poslu6ah vi i re6ih da deistvam
![]()
Napalno normalno!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
съгласна!!!!!!!!!!Първоначално написано от sexy_for_you
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
=D> \Първоначално написано от _Ana_Carenina_
/ =D>
Laneca zlaten, glavata teneke!!! :P