.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    SnoooPyY
    Guest

Обичах я... И Още я обичам..!?

Здравеите !
    Проблема ми е следния...
    Имах си приятелка .. Но се разделихме за глупост..Помолих я за 2ри шанс но тя каза че връщане на зад няма.... Понеже аз я зарязах .. Тя за да не и спадне самочувствието започна да се държи гадно с мен..Да ми се подиграва , да ме обижда..отбягва... Мина време и тя доиде в мойта компания... Вече беше различно..Аз си я гушках ,галих я и тя не се дърпаше..1 вечер се бяхме гушнали и реших да я целуна..Тръгнах към нея и тя не се дръпна..но просто някъф рефлекс и.. я целунах по бузката в место {P} ..... Тя не потрепна... Не съм я питал след това дали иска да сме заедно , но 1 седмица по късно тя тръгна с едно момче (Циганин/турцин..) През тва време не сме се виждали и тя се държеше по студено с мен... Сега и те се разделиха и тя почна да се държи по друг начин с мен.. За лека нощ и целувки ми праща... Пише ми..разпитва другите за мен..На вън ме гушка... А по някога пак се държи по студено... Когато не е в настроение..Аз поне така го обяснявам като не е на кеф.. Малко по студено се държи.. АЗ ВСЕ ОЩЕ МНОГО Я ОБИЧАМ , НО МЕ Е СТРАХ ДА И ГО КАЖА ЩОТ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МЕ ОТРЕЖЕ Дали има някакъв шанс отново да бъдем заедно или.... Дайте някакъв савет..от както сме сксали (2-3месеца) немога да спра да мисляя за нея !

Супер фен
    Излезте само двамата или когато сте всички я дръпни на страна и поговори с нея.кажи и какво чувстваш и че все още искаш да си с нея.По това,което написа съдя,че тя също има чувства,но явно като теб се страхува да ти каже,за да не я отрежеш.Рискувай .... нищо не губиш!От това можеш само да спечелиш Успех!
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Излезте само двамата или когато сте всички я дръпни на страна и поговори с нея.кажи и какво чувстваш и че все още искаш да си с нея.По това,което написа съдя,че тя също има чувства,но явно като теб се страхува да ти каже,за да не я отрежеш.Рискувай .... нищо не губиш!От това можеш само да спечелиш Успех!
    Проблема е че съм доста срамежлив..МНОГО Скромен съм и не съм много по словото...

Без разговор нищо няма да стане. Толкова е объркано вс, трябва да се изясните. Мисля, че имаш шанс с нея, но трябва да си поговорите.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Без разговор нищо няма да стане. Толкова е объркано вс, трябва да се изясните. Мисля, че имаш шанс с нея, но трябва да си поговорите.
    И аз съм на същото мнение-трябва да превъзмогнеш срама и да поговорите ако наистина я искаш,защото от това което прочетох мисля че и та изпитва нещо към тебе,но може би като си я целунал по бузката и си е помислила,че само като фр я имаш знам ли... Просто седнете някъде двамата и си поговорете сериозно за бъдещето. Успех!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

SnoooPy
    Guest

...

Така казано всичко е толкова просто.... Но в действителност почти няма как да стане .. Мисля си че има чувства към мен..Но много ме е наранявала и ме е страх да я попитам.. Щото като и кажа мини утре да те видя .. И тя идва с още 1-2 френдки .. седят половин час лафим си и си тръгват.. Като доиде. гушкаме се .. "здравей,как си..Какво правиш.." а в другия момент е няква по студена такава..Неможе да се говори с нея.. НзЗ.. Да кажете че е лигла / курва и просто на моменти се пуска - Не , не е такава... Даже е прекалено сериозен човек и като каже - "това ми харесва" значи найстина и харесва..не го казва от съжаление или само за да свърши разговора... Като не и угажда също си го казва... Като не иска да я гушкам ми казва ОСТАВИ МЕ и . Но това беше преди от месец на сам не съм го чувалл......

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    От това, което разбрах момичето явно не знае какво иска. Сигурно, дори твърде вероятно има чувства към теб, но е според мен е раздвоена дали иска отново да сте заедно. Щом вече сте били заедно значи според мен е добре да поговорите на тая тема и да и кажеш, че искаш 2-ри шанс. Това с целувката според мен не е фатално. Няма нищо странно, камо ли лошо в това да я прегърнеш или целунеш приятелски, вие все пак не сте заедно. И дори и да се бяхте целунали истински, разговора пак би бил необходим. Просто поговори с нея и й обясни ситуацията!

Успех!

Guest
    Човек, познавам една точно като твойта. А и аз съм същият като тебе. Няма решение. Много е сложо. Още повече щом не може да се говори с нея. Май единственият ти щанс е тя да се осъзнае какво иска, но се опитай да й помогнеш. Кажи й първото име, че ме хвана подозрението

Guest
    с Н почва...? Ти как се казваш ..?

Guest
    Не, мойта не започва с Н. Няма значение как се казвам, ама май и теб те хвана подозрението

suglasna sum s vsi4ki..bez razgovor ne moje6 da razbere6 kakvo misli tq i dali o6te te iska
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Мега фен Аватара на koalka
    Не я е огряло с онзи и сега идва при теб, за да не е сама.Не знам как си й простил за отвратителното отношение.Въпреки че е била наранена не е трябвало да се отнася така, още по-малко, че си й се извинил, но както и да е.Според мен не трябва да правиш нищо, а просто да се отдръпнеш.Дори и да се съберете, нещата няма да са същите.

пробай се нищо губиш

Има голям шанс отново да бъдете заедно!Поне това е моето мнение...събирай сили и бягай при нея да поговорите!Това е най-добрия начин да си я върнеш...кажи и всичко което изпитваш към нея и мисля,че ще има добър резултат...Успех,ей!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си