Здравеите !
Проблема ми е следния...
Имах си приятелка .. Но се разделихме за глупост..Помолих я за 2ри шанс но тя каза че връщане на зад няма.... Понеже аз я зарязах .. Тя за да не и спадне самочувствието започна да се държи гадно с мен..Да ми се подиграва , да ме обижда..отбягва... Мина време и тя доиде в мойта компания... Вече беше различно..Аз си я гушках ,галих я и тя не се дърпаше..1 вечер се бяхме гушнали и реших да я целуна..Тръгнах към нея и тя не се дръпна..но просто някъф рефлекс и.. я целунах по бузката в место {P} ..... Тя не потрепна... Не съм я питал след това дали иска да сме заедно , но 1 седмица по късно тя тръгна с едно момче (Циганин/турцин..) През тва време не сме се виждали и тя се държеше по студено с мен... Сега и те се разделиха и тя почна да се държи по друг начин с мен.. За лека нощ и целувки ми праща... Пише ми..разпитва другите за мен..На вън ме гушка... А по някога пак се държи по студено... Когато не е в настроение..Аз поне така го обяснявам като не е на кеф.. Малко по студено се държи.. АЗ ВСЕ ОЩЕ МНОГО Я ОБИЧАМ , НО МЕ Е СТРАХ ДА И ГО КАЖА ЩОТ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МЕ ОТРЕЖЕ Дали има някакъв шанс отново да бъдем заедно или.... Дайте някакъв савет..от както сме сксали (2-3месеца) немога да спра да мисляя за нея !