- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с по-малко момче?
Защо не?
Даже някое момченце ако ми е симпатично може и сефтето да си направи мен. Сега примерно има едно момченце, което ми беше симпатично и икаше да му покажа секса, но ме неше грях, защото беше на 11 и исках да го изчакам да стане поне на 12, но сега е на 12, а аз си имам приятелМоля приятел много ме бъзика "Отвори му очичките на детето!" ама няма как да стане вече!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
На 16 ве деева!Първоначално написано от MajeStic
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ми не, гаджето ми е на 21, ама това едва ли засяга някой. Освен това аз не съм си и помисляла, че ще изпитам някакво удоволствие с дечкото, ама ей така за емоцията, да видя какво е да съм с девствено момче... Пустото любопитство...Първоначално написано от MajeStic
![]()
Аз съм го правила-като те кефи момчето(е,той беше 1 година по-малък,де,не няква педофилия).
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
ДА!с една най-много 2 години по-малък.Стига да не изглежда такав и да има известен опит
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Алооооооо, къде тръгна ти, може би?Първоначално написано от MajeStic
Аз писах!
ами...естествено че не!аз да не съм луда?!?![]()
ЗависиПримерно,ако аз съм на 19-20,а той е на 16-17..НЕ!Но ако аз съм на 29,а той на 27...Защо не?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
6tom 6te me skasah ot koi grad si kote da te vidqПървоначално написано от rihannka
Да, бих![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love