.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Кога една жена е готова да има бебе?

zdraveite az sm na 29 godini a jena mi e na 25 iskame da si imame bebe no me interesuva kak se razbira koga edna jena e gotova za tova ako nqkoi moje da pomogne znaq 4e tuka povecheto za na 14 15 godini no ima i po golqmi dvoiki .. )

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    brato na 29 ne moje6 da razbere6 i pita6 teq lape6urnici zburkal si brato

когато е в овулация може да забременее.обикновено е 14 дена преди менструацията
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Питай я!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Като гледам човека пита кога е готова психически, ама карай - не че мога да дам голям съвет, на 21 съм, ама според мен трябва да си говорите - това са си неща, които трябва да обсъдите между вас - ама от опит с роднини - общо взето като е сигурна в теб и във чисто финансовата възможност да отгледа това дете и като е сигурна, че може да разчита на теб, ама като гледам казваш жена ти, което предполага, че сте женени, така че това със сигурността отпада - така че давайте бе, хора, сега ви е времето

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    hah,bi trqqlo tq da znae koga e gotova..6to ne q pita6 be?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Като гледам човека пита кога е готова психически, ама карай - не че мога да дам голям съвет, на 21 съм, ама според мен трябва да си говорите - това са си неща, които трябва да обсъдите между вас - ама от опит с роднини - общо взето като е сигурна в теб и във чисто финансовата възможност да отгледа това дете и като е сигурна, че може да разчита на теб, ама като гледам казваш жена ти, което предполага, че сте женени, така че това със сигурността отпада - така че давайте бе, хора, сега ви е времето
    ами той е написал искаме да си имаме бебе и аз за тва
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest

Re: Кога една жена е готова да има бебе?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite az sm na 29 godini a jena mi e na 25 iskame da si imame bebe no me interesuva kak se razbira koga edna jena e gotova za tova ako nqkoi moje da pomogne znaq 4e tuka povecheto za na 14 15 godini no ima i po golqmi dvoiki .. )

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    i ti nameri da pitash toq forum det sichkite sa ne na po 15-16 mi i na po 12-13 det ne znaqt kak sa praqt bebeta ama molq ti se.Foruma da ne se obijda ama e fakt poluvinata sa na po 13 i she daat savet na 30 godishen myj q se stegni!Ti shtom pitash v takaf forum takav vapros smqtai ti kolko si gotov da imash dete...takiva neshta si idvat ot vatre...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си