.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Клизма

6u6ituu
    Guest

Клизма

hei kak moga da si napravq klizma v doma6ni usloviq kato se ima napredvid 4e nqmam nit tam.. legen4e li kvo trqbva nz... kajete mi nqkakuv na4in.. pls.. bez ebavki

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    LuNaTa
    eba li mu maikata
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

за к'во ти е да си прайш клизма уе

а по темата..ми май няма начин..тряа си лиген и маркуч и някой сигурно да смуче от другата страна на маркуча докато тръгне

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Отиваш във банята развиваш душа да остане само маркуча пъхаш го отзад и пускаш бавно водата и после тичаш към кенефа да се изходиш

Guest
    zavisi oba4e ako izpraven moje da ima problemi s gravitaciqta i vodata da ne moje da se ka4i dostaty4no nago.
    Za po sigurno moje da legne6 po korem..Ili da padne6 na kolene i da si sloji6 glavata na zemqta i taka zadnika ti styr4i nagore sys myrku4 vytre i vodata trqq vleze dokadet trqq!

USPEH!!!!

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    за к'во ти е да си прайш клизма уе
    е не е ли ясно че девойчето е прочело темата за аналния секс и видяла че за да не се оакваш повечето от нас препоръчват клизма преди това...

Град
    О-в Тамбокту
    \/ Най добре отиди в аптеката там се продава това което ти е нужно!!!

Град
    Село.София
    Някой го очаква нещо даму влезне от зад фащаш маркуча в газа и надуваш
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Клизма

Цитирай Първоначално написано от 6u6ituu
    hei kak moga da si napravq klizma v doma6ni usloviq kato se ima napredvid 4e nqmam nit tam.. legen4e li kvo trqbva nz... kajete mi nqkakuv na4in.. pls.. bez ebavki

Отиваш в аптеката и питаш какво ти е нужно за клизма, те ще ти обяснят - не са скъпи нужните ”инструменти” (основните са торбичка (мех), тръба, лубрикант и разтвор). В комплекта ще намериш инструкции как се сглобява и почиства всичко. След това напълваш торбичката с разтвора, който си приготвила. За предпочитане е лубриканта да е на водна основа, тъй като често накрайника е гумен. По принцип най-хубаво е да намериш близък човек, който да ти помогне с клизмата.

Та, най-удобната позиция е да легнеш на лявата си страна. Докато се вкарва накрайника в ануса (много нежно и внимателно), торбичката трябва да е малко под нивото на дупето ти, за да не тръгне предварително течността. Когато вече всичко си е на мястото, силата на течението може да се регулира с височината на торбичката - колкото по-високо е, толкова по-бързо и силно тече разтвора към дебелото ти черво. Когато вече си се ”напълнила”, отиваш заедно с торбичката в тоалетната, изкарваш накрайника и веднага сядаш на кенефа и изкарваш всичко дето е в теб.

И си готова. Ако ще си правиш клизма заради анален секс, нека е поне 3 часа преди половия акт, за да може дебелото черво да се поуспокои.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

Отиваш в аптеката и питаш какво ти е нужно за клизма, те ще ти обяснят - не са скъпи нужните ”инструменти” (основните са торбичка (мех), тръба, лубрикант и разтвор). В комплекта ще намериш инструкции как се сглобява и почиства всичко. След това напълваш торбичката с разтвора, който си приготвила. За предпочитане е лубриканта да е на водна основа, тъй като често накрайника е гумен. По принцип най-хубаво е да намериш близък човек, който да ти помогне с клизмата.

Та, най-удобната позиция е да легнеш на лявата си страна. Докато се вкарва накрайника в ануса (много нежно и внимателно), торбичката трябва да е малко под нивото на дупето ти, за да не тръгне предварително течността. Когато вече всичко си е на мястото, силата на течението може да се регулира с височината на торбичката - колкото по-високо е, толкова по-бързо и силно тече разтвора към дебелото ти черво. Когато вече си се ”напълнила”, отиваш заедно с торбичката в тоалетната, изкарваш накрайника и веднага сядаш на кенефа и изкарваш всичко дето е в теб.

И си готова. Ако ще си правиш клизма заради анален секс, нека е поне 3 часа преди половия акт, за да може дебелото черво да се поуспокои.
    Тъй вярно \/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пъхаш едън маркуч в задника, пълниш го със сапункена вода, надуваш и вадиш рязко маркуча. Трябва да си над персийския килим, инъче не се получава

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Пъхаш едън маркуч в задника, пълниш го със сапункена вода, надуваш и вадиш рязко маркуча. Трябва да си над персийския килим, инъче не се получава
    исках да кажа..даа точно така Ако не си над персийския течността няма да излезе

Най лесно е с машина!
    I SAMO LEVSKI ALE,I SAMOLEVSKI,ALE I SAMO LEVSKI OBI4AME TE!!! 98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    леле

peppone1
    Guest
    За клизма най-добра работа върши разтвор на шампоан hed & shoulders с формулата Actizinc. Достатъчно е около 5мл. в 400мл. вода. Не забравяйте, има head & shoulders с Hydrazinc, с който не става.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche Виж мнението
    хахахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си