abe ne e to4no taka,ti moje6 da se vuzstanovi6 bez da ka4i6 kilogramite....tui kato sum minala prez mn li6eniq i dieti,nai-dobre si kupuvai sirene(dieti4no-bez holesterol),a ako nqma po-niskomasleno i si go obezsoli vuv voda.....ribata ton v sobstven sos e mn vajna sustavka ot dnevnoto ti menu,pii mn 4aiove,za6toto tui kato sa gore6ti...te topqt mazninite prez lqtoto,pii kiselo mlqko,bogata e na kalcii,koito pomaga na kostite i gi pravi po-zdravi...ne e lo6o da si hapva6 i corny,az pri vsqka dieta go priemam,za6toto dava mn sili i energiq i e izklu4ielno zdravoslovno,ne se nadebelqva ot nego v nikakuv slu4ai ,oba4e si kopuvai samo zelenoto....drugo,koeto 6te ti e ot polza,za da si zadurji6 kilogramite e da spre6 testenite izdeliq,mini pove4ko na supi4ki,ili puk si pravi zadu6eni zelen4uci(grah,fasul,kartofi,brokoli,brukselsko zele,morkovi)kato gi ovkusqva6 s polovin bolion,mn dobre 6te deistva na organizma ti i pile6koto meso,ama samo bqlata mu 4ast bez kojata....ako priema6 tezi hrani....moje da ti izglejdat mn,no sa izklu4itelno polezni,burzo se usvoqvat ot organizma,lesno se rezorbirat ot 4ervata i sa mn,ama mn niskokalori4ni.....taka 4e...ne se boi da gi probva6...su6to ve4e kato useti6,4e kantarut e zakoval na jelanoto ot teb teglo..vse pak ne moje samo na tova da kara6,vklu4i i plodove...za6to ne ti gi kazah v na4aloto,za6toto sudurjat mn vuglehidrati,a te sa trudno usvoimi pri dieti,zatova po-dobre na po-kusen etap da zapo4ne6 da hapva6 i ot tqh.....su6to taka,kato ve4e si zadurjala kilogramite po4ni i s dieti4nata hrana(tolkova e vkusna i e napravena samo ot zdravoslovni sustavki,koito pomagata na peristalktikata na 4revniqt trakt i uskorqvat metabolizma)dieti4nata hrana se sustoi v dieti4na maioneza,tofu(dieti4en ka6kaval ili t.nar.dieti4no sirene,zdravoslovni solenki,postni medenki,vafli bez zahar i tn)NO iskam da znae6,4e nqkoi ot produktite ne sa dieti4ni,a zdravoslovni,razlikata e ,4e zdravoslovnite si imat kalorii,kakto i obiknovenite produkti,no tezi kalorii se gorqt mn po-burzo,za6toto sustavkite,ot koito sa napraveni sa ka4estveni......az cqla zima sum karala na dieti4na hrana,koqto mi dava mn sila,vitamini i nai-ve4e perfektna figura......kokosovoto mlqko e dosta polezno...malko skupo e 1,05 lv(malka kutiika)golqma e 3 v i ne6to,no ne e lo6o da si kupuva6 vednuj v meseca i da go pie6......lo6oto e 4e trdno se namira,no v golemite supermarketi e na lice(billa,metro,sani i tn)sigurno ima o6te mn ne6ta,koito sum zabravila,no tezi mislq 4e 6te sa ti dostatu4ni,za da si zapazi6 kilogramite....znam kakvo e 4uvstvoto,kogato si boleduvala i ot vsi4ko lo6o,nai-hubavoto e ,4e kato si se ka4ila na kantara....strelkata pokazva po-malko,znam kakvo e jelanieto da zapazi6 postignatoto,zatova ti stiskam palci i sum s teb.mn kusmet i uspeh...ako ima6 vuprosi kum men..pitai...6te sledq temata