- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го много но ми се ще да го сасипя
с бившият ми се запознахме заради една моя риателка.тя беше влюбена в него но той хареса мен.две години ходихме но през месец два се карахме защото той ходеше и с други. преди два месеца скъсахме окончателно и сега той ще се жени а тая е бременна.преди седмица пак ми предложи при положение че е згоден. моляви кажете ми как да направя живота му черен и да го сасипя!![]()
![]()
![]()
Nqma polza it da og sasipva6 spored tova opisanie koeto dade za nego sled vreme to isma 6te se sasipe ne si capai racete.
Той се жени. По-гадно от това няма накъде.
Тъпо е да искаш да го съсипеш.Просто го эабрави и не се эанимавай с него.Човека се жени ,ще си има и дете...работата е свършена.Недей да откликваш на предложението му..
А и верно по-голямо накаэание от брака няма![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Според мен няма смисъл да съсипваш едно бъдеще семейство , още повече , че другата жена е бременна..Помисли след време как би се чувствало детето израснало без баща..Разбирам те знам ,че 2 години не са малко и предполагам , че обичаш дадения човек , но просто няма смисъл остави го да си живее живота, пък и щом докато е бил с теб е ходил и с други значи не те заслужава!Сложи края на отношенията си с него и продължавай напред! Има много мъже , които биха могли да те направят щастлива !![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
съгласнаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Остави го да се пържи сам. Безпринципният човек води безпринципен живот и е нещастен от това. Брака му ще е нещастен, децата му - съсипани от конфликтите в семейството му. Факта е, че ти няма да си част от това. Какво повече искаш? Отмъщение? То няма да ти даде нищо, само ще остави празнота в теб. По-добре помисли за себе си.Първоначално написано от desito1231
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Spored men ne e nujno da mu pravi6 jivota 4eren i takiva gluposti!Vsi4ko se vru6ta ot samo sebe si,ne e nujno da pravi6 ne6to!Rano ili kusno 6te mu se vurne ot nqkoi drgu ili po drug na4in!Po-dobre za teb 6te e da go zagurbi6 i da zabravi6,4e nqkoga se e opitval da bude 4ast ot jivota ti!Zabravi go i go ostavi da jivee kakto nameri za dobre!
точноПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
tfa sig e nekfa ebavka... xax... ostavi go we,kak moje da pada6 tolkova nisko?ima6 si e dr gadjeta,a ti si produljavala da xodi6 s nego v produljenie na 2 godini? sega 6te stava ba6ta i ti produljva6 da mu se me6a6... a tfa kuf ba6ta 6e stane ot nego e otdelen vupros![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ето моя съвет: Бягай колкото се може по-далеч от него...незнам,но по това описание което даде си мисля,че той не те заслужава и след време сам ще си съсипе живота!Не се занимавай с него!![]()
Според мен той достатъчно се е прецакал.Смело напред и го забрави.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не се занимавай с него, отмъщението не помага. Просто го забрави, той е направил своя избор- ще се жени и има дете. Не бъди ти тази, която ще е виновна за унищожения му брак и за това, че едно дете ще бъде без баща. Остави го, както е тръгнал, той сам ще се съсипе с постоянните си изневери, не е необходимо ти да му правиш гадно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Защо трябва да му отмъщаваш?По-добре го остави да се ожени,да си гледа детето и не се занимавай с него.Отмъщението не води до нищо положително-така само се изпълваш със злоба и омраза и вредиш на себе си.Намери си друг,който да те направи щастлива.
Първоначално написано от desito1231
Тъпо е да падаш толкова ниско,че да искаш да развалиш едно семейство..Все пак бъдещата му съпруга чака дете от него![]()
Остави го и запази само хубавите спомени
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Остави го, така себе си ще нараниш.И без това живота му няма да е много щастлив, щом постоянно се занимава с други, при положение, че ще има дете.
Той господ достатъчно го е наказал с този брат.А иначе недей се мъчи да правиш каквото и да било за да съсипеш семейството му.Знам,че искаш да му го върнеш,но се постави на мястото на тази,която ще му е жена и още повече,че носи неговото дете.Не осъзнаваш ли,че си минало за него и не можеш да промениш това.
звучи много плоско и простовато,че искаш да го съсипеш...на твое място ще бягам далече-и ще си търся такива,каквито заслужавам
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Ххахаха отмъсти му след брака ако иска6 да го убие6 психи4ески полуобит 6е е от брака др половина от тебе![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
mi... ti nqma za6to da go sysipva6 nali zn 4e vsi4ko se vry6ta toi i sam moji da se sysype i da se zakopae ti samo gledai otsrani i se naslajdavai zabravi go vidq lo se e 4e ne e za teb... nameri si dr koito da te obi4a istinski kak i ti
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ostavi go namira,to 6te mu se varne,nqma smisal da se zahabqva6,zapo4ni nova vrazka i dai tam vsi4ko ot sebesi
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
много ви благодаря за съветите но забравих да ви кажа че това ще му е второ дете.първото е на 9 месеца но той не го признава а то му е одрало кожата както се казва но той неще да гоо приеме и ме обеждава все още че не е негово а сега сежени заради второто дете.
много ви благодаря за съветите но забравих да ви кажа че това ще му е второ дете.първото е на 9 месеца но той не го признава а то му е одрало кожата както се казва но той неще да гоо приеме и ме обеждава все още че не е негово а сега сежени заради второто дете.