.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    deadpool
    Guest

Как да сваля момиче, което не познавам много добре?

na4i haresvam eno momi4e koeto ne poznavam mnoo dobre zapoznaheme se na edno kupon4e i sq nz kvo da praq i need help

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

emi moje6 da se opita6 da i vzeme6 skype ot nqkade....da pita6 nqkoi priqtelza nomera i.......ili pak pomoli nqkoi ob6t poznat da izlezete i li4no da q popita6 ...uspeh

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    idi i si lafi s neq
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

моля?
    Guest
    Добре ве..аз едно не разбирам..Пишете си заглавията на темите на кирилица,а самите теми не?!?!

Ми потарси от някоя приятелка или приятел или пък познат скайпа му и се запознай с него уж незнаеш кой е после започвай да му пишеш по често и му намеквай леко ,че го харесваш другото ще стане от само себеси айде успехчета \/
    ^ ...Ак0 0бИчАш НяКоЙ ПуСнИ Го На Св0БоДа, А ТоЙ Ак0 Те ОбИчА Ще Се ВъРнЕ 0т Тв0ЯтА СтРаНа ,АкО Ли ПъК Не.. ЩаСлИв Е ТоЙ БеЗ ТеБ И За НеГо Ще Се РаДвАш ...^

Ми намери по някакъв начин данни за него - скайп име,телефон или нещо друго...знам ли?!

Мега фен
    Град
    София
    Тцтц поредната тъпашка тема.
    Еми вэеми и от някой общ приятел телефона като эа начало,ако го нямаш.Обади и се ,кажи и кой си.След това я покани да иэлеэете.Оттам-нататък си энаеш работата.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от моля?
    Добре ве..аз едно не разбирам..Пишете си заглавията на темите на кирилица,а самите теми не?!?!
    Модераторите поправят эаглавията.Това е т.7 от правилника май
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи й скайп, телефон, уговорете се да излезете.Точно в това е тръпката, че не се познавате достатъчно добре и така ще има за какво да си говорите.

Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Ми намери по някакъв начин данни за него - скайп име,телефон или нещо друго...знам ли?!
    аха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си