.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Guest

Имам бяло течение,което мирише странно ;(

Имам бяло течение,което мирише странно.Какво да правя?Не ми се ходи на гинеколог.Ако има някакво лекарство.....

Град
    somewhere over the rainbow...
    to lekarstvoto e ginekologut!!!!!

az go immam sy6toto i pak ima stranna mirizma! ima hap4eta za da go razkara6! Otidi v apteka i kaji kakvo ti e aptekarkata/q 6te ti dade to4noto!

по добре иди на гинеколог-ако еи така използваш разни работи за течението-без лекарско предписание може и нищо да не стане-гинеколог ще ти каже какво точно да използваш!!!!!!!!!!!!!А и с тези лекарства ако имаш цикъл и на него могат да подействат лошо!

Аз съм чувала, че бялото течение е напълно нормално. Дори и аз го имам и усещам лека гадна миризма. Една моя позната имаше такъв проблем, генекологът й беше изписал разни хапчета, но без ефект. После й беше обяснил, че това е нормално , най-вече се задейства в пубертета и после отшумява.

А и забравих да кажа да това е съвсем нормално и не трябва да се притесняваш-също така лечение на бялото течение НЯМА!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    има6е такава тема,даже 2,иди не гинеколог
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    hodih na nqkolko no nisht ne mi otrkivat a prodaljava da teche i mirishe

Tova e priznak na nqkakva boles!Otidi na lekar po-dobre.

това може да е признак за нямкаква инфекция затова трябжа да отидеш сиг ше ти предпише някакво мазило или хапчета но иди сяко момиче трябжа да ходи на гинеколог поне 1 път в годината
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    ama hora 4ETETE kazah vi otidoh i to ne na edin na nqkolko lekari ni6to ne otkrivat nqma infekcia i ne siakt da mi izpisvat ni6to a prodaljava da si te4e ve4e ot 2 godoni nqkade e super silno i gadnoo i mirishe ama ne mi otkrivat ni6to

Повечко хигиена ти трябва и по възможност всели път като тече да се сменяш гащичките така няма да мирише толкова ...
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    по добре иди на гинеколог-ако еи така използваш разни работи за течението-без лекарско предписание може и нищо да не стане-гинеколог ще ти каже какво точно да използваш!!!!!!!!!!!!!А и с тези лекарства ако имаш цикъл и на него могат да подействат лошо!
    +1

i az imam bqlo techenie sas stranna mirizma kakvo da pravq ??

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от fired girl Виж мнението
    i az imam bqlo techenie sas stranna mirizma kakvo da pravq ??
    Да си се сетила за посещение при гинеколог?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Отивай на лекар и пиши на кирилица.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мий се по-често, вземи си някакви сапунчета интимни, некви гелове ;д нормално е, особено ако си в тийнейджърска възраст... аз така бях питала личната си лекарка за това и тя ми каза, че нямало смисъл да се ходи на гинеколог, защото е нормално ;д
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Бяло течение хаха пишете на кирилица наистина.Захарче готини снимки хората ти казаха,че е нормално,стига се притеснява.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Щом не се е сетила, че тук се пише на кирилица, едва ли ще се е сетила и за лекар.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И аз имах такова нещо през пубертета. Гинекологът казваше, че нищо ми няма и постепенно си изчезна от само себе си. Ползвай ежедневни превръзки Discreet, те са точно за тая работа, ухаят хубавко а и няма да си цапаш бельото.

Аббе като си толкова притеснена защо не отидеш на гинеколог, той не хапе !? А и така ще се чувстваш по- спокойна , но преценка на личен избор : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си