.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    О-в Тамбокту
    една моя приятелка се отвори с краставица и на всичко отгоре тя се счупи в нея после хиляди разправии по лекари тай че не е за препорачване!! !!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Възможно е да има,обаче...
    1во...ще е по-спокойна,защото е сигурна в ръцете си.
    2ро...1 пръст-2см...1 х*й-..е знам колко му е обиколката ама е много повече от пръста!?!
    3т...дори да успее малко да се птвори,при секса ще и е много по-лесно.

Момчетата отварят момичетата спръст нали???(Понякога)
    Да,ама ако са по-страхливи(момичетата) им дават те само да си бръкнат за да знаят,къде да спрат ако боли много.И така малко по малко работата става
    Кога ще пораснеш? Ще я боли по-малко само ако редовно мастурбира с краставица/морков/вибратор/нещо с диаметъра на пенис. Теб да не би да те боля само първия път? И не се излагай с тези глупости за "отваряне с пръст"...ако ставаше така, мен нямаше да ме боли никога по време на сексуалния ми живот.

И все още никой не ми е обяснил какво означава терминът "отворена". Ципата може да се скъса и при някои видове спорт, това е доказано...а и някои жени се раждат без девствена ципа. Те "отворени по рождение" ли са? И кой ви каза, че при секса боли от скъсването на ципата? Моята е скъсана, но със сегашния ми мъж редовно ме боли в началото на акта. А и по пътя на вашата логика съм "отворена" много преди да правя секс...а си ме боля доста, даже се дърпах /макар че беше само в началото/.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: Да се отвориш сама

Цитирай Първоначално написано от ожаяяааьяа
    Эдр
    Една пирятелка ми каэа,че се била отворила сама.Това въэможно ли е????? Представям си ква е эверска болката
    Офффф не,не е истина,немога повече в тоя форум,това е мъчение ...МИ МНОГО ЯСНО,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО!Опитай и ти и ще разбереш!И болката не е ЗВЕРСКА при всеки е различно,но никога болката не е толко силна!Като "ЗВЕРСКА"...Не мога да разбера как можеш да пропилееш девственоста си ей така,щото искаш да си "мушиш"пръстите там кадето не трябва!За тая работа си има време и полове!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Жената е девствена, докато не прави секс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! По време на секса може да не И се разкъса ципата, но това не я прави недевствена! И впрочем...дечица тъпички...ако боли, човек спира, затова е и много трудно девствено момиче да си напъха нещо голямо.

а ако е мазохистка нее просто се спуквам от смях в тоя форум
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Оххххх къде сте се юрнали да си бъркате по дупките ...
    Бъркайте си в носа, като Ви е толко зор.
    mi nali i tam e dypka we
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Цитирай Първоначално написано от miss sweety
    Бъркайте си в носа, като Ви е толко зор.
    mi nali i tam e dypka we
    rofllll
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Възможно е да има,обаче...
    1во...ще е по-спокойна,защото е сигурна в ръцете си.
    2ро...1 пръст-2см...1 х*й-..е знам колко му е обиколката ама е много повече от пръста!?!
    3т...дори да успее малко да се птвори,при секса ще и е много по-лесно.

Момчетата отварят момичетата спръст нали???(Понякога)
    Да,ама ако са по-страхливи(момичетата) им дават те само да си бръкнат за да знаят,къде да спрат ако боли много.И така малко по малко работата става
    Кога ще пораснеш? Ще я боли по-малко само ако редовно мастурбира с краставица/морков/вибратор/нещо с диаметъра на пенис. Теб да не би да те боля само първия път? И не се излагай с тези глупости за "отваряне с пръст"...ако ставаше така, мен нямаше да ме боли никога по време на сексуалния ми живот.

И все още никой не ми е обяснил какво означава терминът "отворена". Ципата може да се скъса и при някои видове спорт, това е доказано...а и някои жени се раждат без девствена ципа. Те "отворени по рождение" ли са? И кой ви каза, че при секса боли от скъсването на ципата? Моята е скъсана, но със сегашния ми мъж редовно ме боли в началото на акта. А и по пътя на вашата логика съм "отворена" много преди да правя секс...а си ме боля доста, даже се дърпах /макар че беше само в началото/.
    еми боли те щото не се овлажняваш достатъчно.принципно не би трябвало да има болка ако вече си отворена и си правила секс повечко пъти.Казвам го от личен опит

Ein Volk, ein Reich, ein F

Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    еми боли те щото не се овлажняваш достатъчно.принципно не би трябвало да има болка ако вече си отворена и си правила секс повечко пъти.Казвам го от личен опит
    Овлажнявам се и то много. А го бях правила 20-30 пъти и пак ме болеше в началото. Нормално е.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    Овлажнявам се и то много. А го бях правила 20-30 пъти и пак ме болеше в началото. Нормално е.
    emi normalno e,ama za momi4encata e vajno da sa "OTVORENI",nali e moderno,dali 6te e s krastavica,kra4e na taburetna,vibrator ili penis vse edno za tqh,te 6te badat dovolni i "OTVORENI"
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Супер тъпи сте...
    Тая вече забременя от пръста си, Вие още пишете

ma pa ste mnogu 6a6avi

Guest
    ohooooooooooooo
    spal sym s 3 momi4eta koito predi tva bqha izpolzvali dezdorant , distancionno i , to4ilka kvo da ti kaja

Град
    Село.София
    Олеле .... до къде стигна народа ...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Иннка
    Guest

пхахаха

пхахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахах
    абе вие хора но0о0о0ормални ли сте бе хахахахаххаха напрао0 паднах 0от сто0ла 0от смях хахахах ка мо0е ми 00обеснете седниш навириш са и си намушиш краставицата а ? как ви звучи ? и се пак и да си се 0отфо0рила така или по0 няко0и о0т другите начини се там ако0 си са 0отфо0рила и са ебеш не ми са вярва да не бо0ли 6о0то0 се пак .... се едно0 е ! а като0 аз праих секс за първи път и по0очти не ме бо0ля смисал сао0 в начало0то0 изпитах малко0 бо0лка и то0 поносима и до0 там после си ми бе6е кеф \/

Guest
    Ебати и жалките истории Така в 7ми клас (забележете... ) се носеше слух за некфа пача как опитвала да се отвори с химикалка е неее,това е върха на тъпотията,честно

Супер фен

Re: Да се отвориш сама

Цитирай Първоначално написано от ожаяяааьяа
    Эдр
    Една пирятелка ми каэа,че се била отворила сама.Това въэможно ли е????? Представям си ква е эверска болката
    nz kolko pati trqq da se kaje na malkite momi4envca,4e sami ne mogat da se otvorqt VIE MALOUMNI LI STE BEEEEEEEEEEE
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

2 место!

Възможно е, но аз лично не бих пробвала, ако все още имах възможност.

Guest
    samo nz za kade barzat tiq momi4enca i za tva si ima vreme i az sam na 13 i spored men e malko rano za takiva ne6ta a o6te po malko da se otvarqm s pryst

Razbira se 4e e vazmojno i ot edna strana sam saglasna s tova,a ot druga ne.4uvala sam 4e ima predmeti s koito se otvarqt ,a naposledak 4uh 4e nqkva se e otvorila s tampon no neznam tova dali e vazmojno! :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divata_89
    Razbira se 4e e vazmojno i ot edna strana sam saglasna s tova,a ot druga ne.4uvala sam 4e ima predmeti s koito se otvarqt ,a naposledak 4uh 4e nqkva se e otvorila s tampon no neznam tova dali e vazmojno! :P
    ako sadq po nika ti na4i si na 18,jalko 4e si tooolkova zabludena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си