- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Тъпо. Трябваше да свържеш заглавието по-скоро със съвместимостите между зодиите. Няма искам и не искам. Какъвто ти пасне. На мен например може и Телец някога да ми пасне, макар че всички хороскопи го отричат... Иначе съм Стрелец и най-много ми ходят Овен, Лъв, Водолей. ^^
ми аз искам да като мене рак4е затфа гласъжах за рак
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Лъв, Скорпион, Овен.
хех не съм казала че не ти вярвам просто по-често съм срещала buddy и за тва се почудих![]()
Аз по принцип си подхождам с телци и...той е телец![]()
Даже...винаги съм ходила с телци...все така ми се пада.
Иначе аз съм рак и казват така за нашата връзка![]()
Телец и рак - телецът намира, че ракът е романтичен и задоволяващ партнъор. Стабилността на телеца не може да бъде разтърсена от настроенията на рака, а неговата упоритост за постигане на целите осигурява стабилна база за домогванията на рака в секса. И двамата споделят силното желание за страстен, емоционален живот. Ако физическата страна е задоволителна, това може да бъде една успешна връзка и вероятно обещаващ брак.
Здравей и ти!Първоначално написано от butty
Tака е "buddy" е от американски,"butty" от англ. Знаех го ама исках да видя дали съм прав! Явно не!![]()
--------------------------------------------------------
Моя искам да е Водолей ест :P Аз самата съм... бившия ми е Водолей...
az sam vodolei a toi da e ribi :P
Най - много си допадам с овен и съм се убедила и продължавам да се убеждавам, 4е тва е човека, с който никога няма да ми омръзне да съм!!! Иначе аз съм Лъв, хич не съм лесна. Евала, 4е ме търпи толкова време...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Напоследък и аз нещо съм луднала по тия зодии.
Аз съм Рак.
Не мога да понасям Стрелец и Козирог.
Моето мъжленце е Лъвче и супер много си допадаме![]()
Реално погледнато, зодиите нямат кой знае какво значение.
Главно зависи от самия човек.![]()
Аве и лъв е много яка зодийка,защото аз сам си лъвче и съм имлаа гадже лъв,но сега ще гласувам за овен.Сегашният ми приятел е тази зодия и е просто невероятно.По цял ден спорим,караме си се,вадим си душите направо и никой не отстъпва.Знам,че така отстрани звучи направо ужасно,но това е най-пълноценната врузка която съм имала досега.Момичета,просто си пожелайти ОВЕН![]()
e аз съм овен а мъжа ми е лъвПървоначално написано от scanadal
![]()
Когато обичаш някой неговата зодия няма значение,всичко е индивидуално,но аз най-добре се разбирам със везни овен и близанци![]()
Овен и Стрелец. Овен защото си е моята зодия и винаги съм имала пристрастие към представителите и независимо дали става въпрос за интимна връзка или приятелство. Най-добрият ми приятел е Овен и го боготворя..Стрелец.. и аз не знам. Може би защото майка ми е Стрелец, а и също защото ми допада увереността и спокойствието които излъчват Стрелците. Мислят практично, а споделиш ли проблем винаги търсят решението вместо да съжаляват, че това се случва. Въобще хора с които се разбирам много добре и повечето от които уважавам
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Аз съм зодия Стрелец и в хороскопа ми пише,че си добадам с Лъвчета,Везни,Овени и Стрелци!Бившият ми беше зодия Лъв,а настоящия Везни
!Та,по въпроса...не знам точно коя зодия
Абе,донякъде зависи и от самия човек,а не толкова от зодията му!Важното е да ми харесва и допада,а каква е зодиятя...все тая
![]()
Обичам Ви!
А ти коя зодия си?Първоначално написано от Gothique♫
![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
oven estestveno ne 4e si pasva s telec, no kato 4e li nai dobre se spogajdame![]()
Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08
може би единствената зодия,която бих изключила е Лъв..въпреки,че е много относително,лъвовете не ми понасят....![]()
Риби![]()
бе аз .. се на раци напрадами се аз съм прецакана
понякога даже имам чувството.. че съм просто свързана с тях
2 мн добри приятелки - раци
5 рака съм харесвала ..
2 рака са ми от семейството
и още 10на рака, които са ми познати
и още 5 които са ми непознати абе..
![]()
леле как бих искала това което имаш тиПървоначално написано от Spider4eto
аз съм овенче и искам лъвче :P![]()
![]()