.

Виж резултатите на анкетата: Kva zodiq iskate da e gadjeto..........

Гласували
705. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Telec

44 6,24%
  • Oven

56 7,94%
  • Bliznaci

49 6,95%
  • Rak

60 8,51%
  • Luv

82 11,63%
  • Deva

55 7,80%
  • Vezni

40 5,67%
  • Skorpion

81 11,49%
  • Strelec

48 6,81%
  • Kozirog

45 6,38%
  • Vodolei

78 11,06%
  • Ribi

67 9,50%
Отговор в тема
Страница 11 от 21 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 517
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз мисля че зодиите не са от такова голямо значение за една връзка макар че знае ли човек може и да има нещо.
    Аз съм рак.Има ли кандиднтки.

П.П.А може ли да ми кажете откъде мога да си рабера аксцедента и другите допълнителни работи по зодията.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Аз мисля че зодиите не са от такова голямо значение за една връзка макар че знае ли човек може и да има нещо.
    Аз съм рак.Има ли кандиднтки.

П.П.А може ли да ми кажете откъде мога да си рабера аксцедента и другите допълнителни работи по зодията.
    Асцендента искаш да кажеш Доста сайтове има, аз и нагоре го постнах този в който влизам - astro5.net
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Според мен най-много си допадам с лъвчетата , нооо и с везните ОПРЕДЕЛЕНО се разбирам

Еми в момента нещо се е бъгнал,но аз намерих някакъв друг и в него си изчислих

За разбиращите какво ще кажат за:

Зодия Рак

Луна във Везни

Асцендента е Везни или Дева,защото незнам до точни минути часа ми на раждане,но по скоро е Дева,а не Везни

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    razbiram se s deva i kozirog! no za gadje iskam oven4e ili ra4e!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Не вярвам в такива простотии
    Наистина са големи глупости.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Ха.. оказва се че Овните са доста желана зодия

Хха овните и водолеите (за мъжете) са големи женкари така че внимавайте с тях.А иначе аз си допадам най-много с телец,козирог и рак :P
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    The Sky
    Ми аз искам да е риби... ама то става въпрос за точно определен човек

Скорпион. Винаги с тях най-съм си допадала... Не ми се обяснява какво по-точно трябва да се направи, за да не е глупост астрологията, но ще кажа само, че характерът не зависи само от слънцето. Аз например съм рак, пък няма нищо рачешко в мен и съм повече като скорпион
    И по-конкретно искам : зодия скорпион, асцедент водолей. Приятелят ми
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от poison`girl
    Хха овните и водолеите (за мъжете) са големи женкари така че внимавайте с тях.А иначе аз си допадам най-много с телец,козирог и рак :P
    Сериозно ли така се смята че овните и водлеите са големи женкари?Аз съм заобиколен от тях.Братовчед ми е Овен и проявява някакви такива белези,но той по-скоро е бил наранен преди.Баща ми и брат ми са водолеи.За баща ми незнам какъв е бил,но сега не е.Брат ми не съм останал с впечатлението че е женкар.По-скоро и тримата не вярват в любовта и романтиката колкото мен.Аз казах вече че съм Рак.По скоро съм останал с убеждените че зодия Лъв са малко женкари.

За Водолеите не знам, но за мъжете Овни не бих казала, че са сто процентови женкари. Имат си го заложено, но колкото и трудно да се влюбват случи ли са са абсолютно всеотдайни.

Град
    У нас Си (=
    В хороскопа ми пише, че най-много си допадам с овен и със скорпион (лъв съм).
    Гаджето ми е овен :P

Абе тая тема няма смис да се пише.Се ми е тая ква зодия искам да е приятеля ми!

Хората които искат да пишат в нея намират извествен смисъл предполагам...?

Ako e Skorpion 6te e super!!!Ribi i Skorpion se razbirat 4ydesno i se privli4at kato magnit!!!Makar 4e i s Luv i Vodolei se razbiram idealno.

bliznaci sam az popr sas si4ki zodii se razbiram
    You are Misleading and or Homosexual

Град
    Цитирай Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
    bliznaci sam az popr sas si4ki zodii se razbiram
    s telec razbira6 li se? ne sig...

Тъй, ша започнем както си му е реда.

Всеки слънчев знак (зодиъ) си има 2 лица.

Овен/ГОВНЕн

Срещал съм представители и от двата вида. И двата са еднакво сьекси, само дето при говнена парадира силно изразения нагон и несдържаност. Туй идва от управляващата им планета Марс - червена като напляскано дупе.
    Нормалната коза е тиха, силно магнетична и проницателна. Тези хорица са изключително приятелски настроени и любезни, въпреки че по някой път (рядко) ако видят че с психическа разправа не се получава, очаквайте удар от рога :О
    Това животно си е все пак селско, често ми се случва да чуя някое овне да зее като на паша.
    За женската част не съм много позитивно настроен, щото в обкръжението ми едната пищи много, другата е куха и бавна и общо взето за нещо повече от еднодневка не може да се говори.

Телец/Улаво говедо (Биче)

Респект към тая група говеда, към които спадат бащя и двама много добри приятели (единия има бяс). Това е един силен мъж (психически и физически), който пък, за жалост, гледа само от материалната част на нещата и в повечето случаи е дървен и темерут (безчувствен).
    Тука липсва оригиналност, клонят към плагиатство и умеят много добре да повторят култ, чут от известна личност или приятел, в пъти по-афектиращ начин.
    За сметка на това, са много добри тактици и умеят да оцеляват.
    На външен вид са средно високи или доста дълги, излъчват респект и вдървеност, но в същото време, ако имаш такова да ги опознаеш, усещаш как лъхат на топлина (и пот)
    Обичат обилна храна и бавен и плавен сех.
    Улявото говедо е нервно и бълва простотии, но за да компенсира, е доста честно и не лъже (ама това е за да дразни хората).
    Инатът е налице. Бичетата по принцип обичат много да спорят с когото и да било, за каквато и колкото и да е дебилна темата.
    Женската част - пас съм тук. В живота си съм срещал само една бичка, която е адската лигла и е доста бавна (говори, мисли и се движи бавно).
    Секаш тия говеда са бавни или от килата си, или от прекаленото спокойствие, които излъчват. Рядко съм виждал биче да нервничи или разхвърля неща наоколо. Моя говедо-френд никога не е избухвал, а го познавам от 3 години.
    Сериозно замислям моята изгора да е от тая ферма, защото търся нещо по-стабилно, да не бърза и да е стационарна (не вейната курва).

Близнаци/Убитаци

Не ги харесвам. Честно казано - като чуя за тия хорица ги пъхам в игнор листа. Бил съм свидетел на техни купонджийски изпълнения.
    Наистина имат 2 лица. В обкръжението си имам 5-6 женски парчета, които изглеждат страхотно и са мега интелигентни, държат се като свити зубъри, но в същото време разбрах как ходели по чалгаджийски дискотеки и се напивали :Д Имал съм и препни с една убитачка, която под думата "живот" разбираше "са напуша, са наебъ и са наспъ".
    Мъжки части тук не съм срещал, но предполагам че са по-свестни.

Рак/Тумор

Тук попада майка ми, която е по-скоро Тумор. Това защото прекалено много й пука, не ме оставя на мира и парадира с тая нейната "любов" дето струи навсякъде "Обичам тебе и бащя ти много, обичам природата, обичам да обичам" по 200 пъти на ден.
    Много емовски е тоя знак. Раците, които познавам не са на тоя свят, нито за тоя свят. Един приятел въобще е офлайн цял ден, но е страхотен художник. Много консервативни са тия хорица, и като почнат "ама как може да направиш/кажеш това". Големи перфекционисти - ако им пишат 5 вместо 6, могат цял ден да ти мрънкат за това.
    Ти можеш да му говориш за това как вчера си изнасилил и нарязал на парчета 3 дами, а тоя в същото време ще клати крака, ще си пъха устните една в друга и ще пита "е как може да ми пише 5, бе?!?"
    Доста са емоционално нестабилни, а с моя черен хумор, възгледи за живота и това как си позволявам да говоря за смъртта, надали ще оцелеят без психическа травма тия доброкачествени създания.

Лъв/Клоун

Тия са ми в черната листа. Нещо не ме радва начина, по който искат внимание и по който го постигат. Не разбирам как един олигофрен успя да подчини целия клас на простотиите си и тъпите си лафове и всички му се смеят мазно мазно, докато в същото време не е нищо повече от купчина дразнещи пищящи микроби. Туй е клоуна. Той иска да е забелязван, дори ако му отрежат ташаците, пак ще озее целия свят - вижте, отрязаха ми кесиите.
    Има и един друг тип - плахи лъвове. Сблъсквал съм се с тях.
    Те може да са физически като планини, обаче са много страхливи и клонят към лиготии. Познавам един индивид, който в жегата стоеше в класната стая с яке и мрънкаше че му е студено. Лигавеше се и за други дреболии.
    Общо взето винаги са усмихнати и весели, сигурно произвеждат повече хормона на щастието.
    И друго нещо, което ме радва е, че не могат да таят омраза и не я разбират.
    Но пък ме дразнят - няма вечно щастливи хора, явно прикриват нещо.
    И се оказах прав. Един такъв "печеняга" дето е най-ниския сред момчетата, които познавам, разбираш ли, на 12-13 вече бил отдавна изгубил девствеността си, всеки ден ми мели как изнасилвал наред и как мачкал кварталните генгстъ, докато в риъл лайфа го унижаваше всеки хлапак и се мазнеше на всички над него. А относно капацитета алкохол, който може да погълне той озяваше света. А какво се оказа - на един купон изпи 2 чаши винце и една водка и после припадна на дивана, та трябваше да го мъкна до кенефа.
    Женската част е в пъти по-добра, парадираща основно с красота и чар.
    Не се виждам с такава. Много са ми наперени.

Дева/Деба

И тия не са за тоя свят. Много са добродушни, иде ми да ги избавя от тая материалистична земя.
    Мъж/Женска - имам по 1-2ма в близките си. Това може да е светец или адския мръсник, който обаче по рождение си е с добра душа.
    Не, не са за мен. Твърде са добрички за моя извратен характер.

Везна/Кантар

Първия ми приятел беше Кантар. С него карах цялото начално даскало и се оказа голям лицемер и използвач. Безчувствен ама усмихнат.
    Мери какво може да вземе от тебе и си го гепи, бяга и дим да го няма.
    Не мога да кажа добро за везните, защото където мярна такава "дама", се оказва в повечето случаи безсърдечна кучка.
    Чарът и красотата са на първо място, интелект и общи познания липсват, ама за да компенсират са адските тактици и големи хитреци.
    Честно да си кажа - жените от тая зодия или са кухи, или са свити.
    И в двата случая са тихи, ама големи змии. Познавам една кучка и една хаусърка. С хаусърката се разбирам що-годе добре въпреки че музиката, която слуша за мен представлява мангал, свирещ на цип и един слон, който тича около него.
    Не се виждам с тия въздухари.

С-кур-пьон/Отрова

Вече може да сте познали какво съм. Ми туй говедо.
    Извратеняшките страни са налице. Черния хумор, страстта, сарказма, стремежа към опасни ситуации, интерес към смъртта - все характерни.
    Никакви страхове, много врагове.
    Адските говеда. Автономия, самоубийствена разрушителност, непоклатима психика, студена външност, оргазмена вътрешност.
    Ние сме навсякъде. Ние ви виждаме и четем мислите ви, а вие дори не го подозирате. Ние сме мистичните хора, които си ходят спокойно по улицата, докато зад нас избухват коли, случайни минувачи биват блъснати от два поредни камиона, нещастник улавя с глава патрон от снайпер Berrett. На нас ни се случват най-гадните от живота случки, които ни превръщат в tough mo'fuckas.
    Ние сме брутално откровени, оригинални и в повечето случаи незабележими.
    Преди да вляза в гимназия, бех същото като тая пъплеща по земята гадинка. В ръст, кила и външен вид като цяло - баш наподобявах животното. Никой не ме забелязваше, бях последен във всички житейски събития, освен в интелектуалната част.
    Тероризираха ме психически всеки ден.
    После изведнъж дръпнах на тяло, надминах мъчителите си и един по един бавно но славно ги унищожих психически. Оказаха се по забутани техникуми и Бог не знае къде.
    Прерастнах в Орел (друг знак на мойта зодия, по-възвишен) и започнаха да ме забелязват. Сега си изградих здраво приятелство с още две отрови и едно биче и не мога да се оплача. Имам женско внимание, приятели и прекрасен дом с нет и ъпнато PC. Ама си пострадах за тях.
    Казвали са ми че гледам мръсно и се мръщя често. Не говоря много, но говоря достатъчно. И истината, само нея. Отблъскван хората (по-голямата част, защото са комплексирани въздухари). Използвам си бруталните мисли и разбирания за смъртта и живота навсякъде, печеля оригналност от тях и се развивам.
    Тук давам място номер 1 за дамите от тоя знак.
    Имал съм наблюдения над тях и мога да кажа че по начало са много мразени от почти всички. И то защото само режат и казват истината.
    Ами като сте шибани въздухари, дето искат само да блъскат у финиса, да са напият и да са ибът, какво очаквате?!?
    Тая жена иска да я обичат и да сте емоционални.
    Ама надали сте толкова дълбоки, чак.
    Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста.
    А сега ходи я обичай!
    За такава жена си мечтая. Тука слагам кръвния си подпис.

Стрелец/Снайперист

Не съм срещал такива хора НИКОГА през живота си o_O
    Ще ме извиняват преставителите на тая зодия.

Козирог/Пръч

Тва е материално говедо. Иска само мангизи или мъж... с много мангизи.
    Каквото не се постига с пари, се постига с много пари. Това е любимата им дума. Това е смисъла на живота им. Така си оцеляват хората, какво да се прави.
    Дразнят ме. Не обичам материалисти. С жена козирог никога не съм поддържал добри взаимоотношения, постоянно се препираме защото аз за парите 5 пари не давам. (Егати мисълта)
    Да спреме тука, че се изморих. Не ги 'аресвам.

Водолей/Чистач

Тва за мене са едни въздухари, които никога няма да ме разберат.
    Мъже не съм срещал, жените са оригинални и са на някой друг свят.
    Общо взето завинаги си остават въздухари. А, още нещо. /ignore

Риба/'лъзгава пъстърва

Нещо емоционално разстроени. Секаш търсят некой емо, който да реве с тех, ама не намират, щото повечето сте едни отвеяни темерути, та си плачат рибоците, ама понеже са плъзгави, се мятат на други вратове.
    Могат да станат и агресивни, или курви (женската част).
    Чувал съм че мъжете рибоци са сьекси.
    С такава мога евентуално вероятно може би но надали да се обвържа.
    Но понеже са ми много нестабилни - ЧОП :Д

Та то какво остана?

За приятел сакам Биче и Отрова, защото са преживели много и са силни, както и честни и може да се разчита на тях.
    Мога да допусна Рак, защото ме радва как забелязват само най-малките детайли от всичко, абстрахирани от външния свят.

За лубоф пак Биче или Отрова. Търся нещо стабилно, което ще може да търпи ежедневието ми, изпълнено със смъртна опастност :Д

Все пак имам асцендент в Отрова, също Марс и Плутон в Отрова (Двете ми управляващи планети). Познайте каква професия ще си избера :О
    Сигурно нещо, дето си често до смъртта. Другото ми е скучно :Д
    Великите умове мислят РАЗЛИЧНО.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Corpsed
    Тъй, ша започнем както си му е реда.

Всеки слънчев знак (зодиъ) си има 2 лица.

Овен/ГОВНЕн

Срещал съм представители и от двата вида. И двата са еднакво сьекси, само дето при говнена парадира силно изразения нагон и несдържаност. Туй идва от управляващата им планета Марс - червена като напляскано дупе.
    Нормалната коза е тиха, силно магнетична и проницателна. Тези хорица са изключително приятелски настроени и любезни, въпреки че по някой път (рядко) ако видят че с психическа разправа не се получава, очаквайте удар от рога :О
    Това животно си е все пак селско, често ми се случва да чуя някое овне да зее като на паша.
    За женската част не съм много позитивно настроен, щото в обкръжението ми едната пищи много, другата е куха и бавна и общо взето за нещо повече от еднодневка не може да се говори.

Телец/Улаво говедо (Биче)

Респект към тая група говеда, към които спадат бащя и двама много добри приятели (единия има бяс). Това е един силен мъж (психически и физически), който пък, за жалост, гледа само от материалната част на нещата и в повечето случаи е дървен и темерут (безчувствен).
    Тука липсва оригиналност, клонят към плагиатство и умеят много добре да повторят култ, чут от известна личност или приятел, в пъти по-афектиращ начин.
    За сметка на това, са много добри тактици и умеят да оцеляват.
    На външен вид са средно високи или доста дълги, излъчват респект и вдървеност, но в същото време, ако имаш такова да ги опознаеш, усещаш как лъхат на топлина (и пот)
    Обичат обилна храна и бавен и плавен сех.
    Улявото говедо е нервно и бълва простотии, но за да компенсира, е доста честно и не лъже (ама това е за да дразни хората).
    Инатът е налице. Бичетата по принцип обичат много да спорят с когото и да било, за каквато и колкото и да е дебилна темата.
    Женската част - пас съм тук. В живота си съм срещал само една бичка, която е адската лигла и е доста бавна (говори, мисли и се движи бавно).
    Секаш тия говеда са бавни или от килата си, или от прекаленото спокойствие, които излъчват. Рядко съм виждал биче да нервничи или разхвърля неща наоколо. Моя говедо-френд никога не е избухвал, а го познавам от 3 години.
    Сериозно замислям моята изгора да е от тая ферма, защото търся нещо по-стабилно, да не бърза и да е стационарна (не вейната курва).

Близнаци/Убитаци

Не ги харесвам. Честно казано - като чуя за тия хорица ги пъхам в игнор листа. Бил съм свидетел на техни купонджийски изпълнения.
    Наистина имат 2 лица. В обкръжението си имам 5-6 женски парчета, които изглеждат страхотно и са мега интелигентни, държат се като свити зубъри, но в същото време разбрах как ходели по чалгаджийски дискотеки и се напивали :Д Имал съм и препни с една убитачка, която под думата "живот" разбираше "са напуша, са наебъ и са наспъ".
    Мъжки части тук не съм срещал, но предполагам че са по-свестни.

Рак/Тумор

Тук попада майка ми, която е по-скоро Тумор. Това защото прекалено много й пука, не ме оставя на мира и парадира с тая нейната "любов" дето струи навсякъде "Обичам тебе и бащя ти много, обичам природата, обичам да обичам" по 200 пъти на ден.
    Много емовски е тоя знак. Раците, които познавам не са на тоя свят, нито за тоя свят. Един приятел въобще е офлайн цял ден, но е страхотен художник. Много консервативни са тия хорица, и като почнат "ама как може да направиш/кажеш това". Големи перфекционисти - ако им пишат 5 вместо 6, могат цял ден да ти мрънкат за това.
    Ти можеш да му говориш за това как вчера си изнасилил и нарязал на парчета 3 дами, а тоя в същото време ще клати крака, ще си пъха устните една в друга и ще пита "е как може да ми пише 5, бе?!?"
    Доста са емоционално нестабилни, а с моя черен хумор, възгледи за живота и това как си позволявам да говоря за смъртта, надали ще оцелеят без психическа травма тия доброкачествени създания.

Лъв/Клоун

Тия са ми в черната листа. Нещо не ме радва начина, по който искат внимание и по който го постигат. Не разбирам как един олигофрен успя да подчини целия клас на простотиите си и тъпите си лафове и всички му се смеят мазно мазно, докато в същото време не е нищо повече от купчина дразнещи пищящи микроби. Туй е клоуна. Той иска да е забелязван, дори ако му отрежат ташаците, пак ще озее целия свят - вижте, отрязаха ми кесиите.
    Има и един друг тип - плахи лъвове. Сблъсквал съм се с тях.
    Те може да са физически като планини, обаче са много страхливи и клонят към лиготии. Познавам един индивид, който в жегата стоеше в класната стая с яке и мрънкаше че му е студено. Лигавеше се и за други дреболии.
    Общо взето винаги са усмихнати и весели, сигурно произвеждат повече хормона на щастието.
    И друго нещо, което ме радва е, че не могат да таят омраза и не я разбират.
    Но пък ме дразнят - няма вечно щастливи хора, явно прикриват нещо.
    И се оказах прав. Един такъв "печеняга" дето е най-ниския сред момчетата, които познавам, разбираш ли, на 12-13 вече бил отдавна изгубил девствеността си, всеки ден ми мели как изнасилвал наред и как мачкал кварталните генгстъ, докато в риъл лайфа го унижаваше всеки хлапак и се мазнеше на всички над него. А относно капацитета алкохол, който може да погълне той озяваше света. А какво се оказа - на един купон изпи 2 чаши винце и една водка и после припадна на дивана, та трябваше да го мъкна до кенефа.
    Женската част е в пъти по-добра, парадираща основно с красота и чар.
    Не се виждам с такава. Много са ми наперени.

Дева/Деба

И тия не са за тоя свят. Много са добродушни, иде ми да ги избавя от тая материалистична земя.
    Мъж/Женска - имам по 1-2ма в близките си. Това може да е светец или адския мръсник, който обаче по рождение си е с добра душа.
    Не, не са за мен. Твърде са добрички за моя извратен характер.

Везна/Кантар

Първия ми приятел беше Кантар. С него карах цялото начално даскало и се оказа голям лицемер и използвач. Безчувствен ама усмихнат.
    Мери какво може да вземе от тебе и си го гепи, бяга и дим да го няма.
    Не мога да кажа добро за везните, защото където мярна такава "дама", се оказва в повечето случаи безсърдечна кучка.
    Чарът и красотата са на първо място, интелект и общи познания липсват, ама за да компенсират са адските тактици и големи хитреци.
    Честно да си кажа - жените от тая зодия или са кухи, или са свити.
    И в двата случая са тихи, ама големи змии. Познавам една кучка и една хаусърка. С хаусърката се разбирам що-годе добре въпреки че музиката, която слуша за мен представлява мангал, свирещ на цип и един слон, който тича около него.
    Не се виждам с тия въздухари.

С-кур-пьон/Отрова

Вече може да сте познали какво съм. Ми туй говедо.
    Извратеняшките страни са налице. Черния хумор, страстта, сарказма, стремежа към опасни ситуации, интерес към смъртта - все характерни.
    Никакви страхове, много врагове.
    Адските говеда. Автономия, самоубийствена разрушителност, непоклатима психика, студена външност, оргазмена вътрешност.
    Ние сме навсякъде. Ние ви виждаме и четем мислите ви, а вие дори не го подозирате. Ние сме мистичните хора, които си ходят спокойно по улицата, докато зад нас избухват коли, случайни минувачи биват блъснати от два поредни камиона, нещастник улавя с глава патрон от снайпер Berrett. На нас ни се случват най-гадните от живота случки, които ни превръщат в tough mo'fuckas.
    Ние сме брутално откровени, оригинални и в повечето случаи незабележими.
    Преди да вляза в гимназия, бех същото като тая пъплеща по земята гадинка. В ръст, кила и външен вид като цяло - баш наподобявах животното. Никой не ме забелязваше, бях последен във всички житейски събития, освен в интелектуалната част.
    Тероризираха ме психически всеки ден.
    После изведнъж дръпнах на тяло, надминах мъчителите си и един по един бавно но славно ги унищожих психически. Оказаха се по забутани техникуми и Бог не знае къде.
    Прерастнах в Орел (друг знак на мойта зодия, по-възвишен) и започнаха да ме забелязват. Сега си изградих здраво приятелство с още две отрови и едно биче и не мога да се оплача. Имам женско внимание, приятели и прекрасен дом с нет и ъпнато PC. Ама си пострадах за тях.
    Казвали са ми че гледам мръсно и се мръщя често. Не говоря много, но говоря достатъчно. И истината, само нея. Отблъскван хората (по-голямата част, защото са комплексирани въздухари). Използвам си бруталните мисли и разбирания за смъртта и живота навсякъде, печеля оригналност от тях и се развивам.
    Тук давам място номер 1 за дамите от тоя знак.
    Имал съм наблюдения над тях и мога да кажа че по начало са много мразени от почти всички. И то защото само режат и казват истината.
    Ами като сте шибани въздухари, дето искат само да блъскат у финиса, да са напият и да са ибът, какво очаквате?!?
    Тая жена иска да я обичат и да сте емоционални.
    Ама надали сте толкова дълбоки, чак.
    Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста.
    А сега ходи я обичай!
    За такава жена си мечтая. Тука слагам кръвния си подпис.

Стрелец/Снайперист

Не съм срещал такива хора НИКОГА през живота си o_O
    Ще ме извиняват преставителите на тая зодия.

Козирог/Пръч

Тва е материално говедо. Иска само мангизи или мъж... с много мангизи.
    Каквото не се постига с пари, се постига с много пари. Това е любимата им дума. Това е смисъла на живота им. Така си оцеляват хората, какво да се прави.
    Дразнят ме. Не обичам материалисти. С жена козирог никога не съм поддържал добри взаимоотношения, постоянно се препираме защото аз за парите 5 пари не давам. (Егати мисълта)
    Да спреме тука, че се изморих. Не ги 'аресвам.

Водолей/Чистач

Тва за мене са едни въздухари, които никога няма да ме разберат.
    Мъже не съм срещал, жените са оригинални и са на някой друг свят.
    Общо взето завинаги си остават въздухари. А, още нещо. /ignore

Риба/'лъзгава пъстърва

Нещо емоционално разстроени. Секаш търсят некой емо, който да реве с тех, ама не намират, щото повечето сте едни отвеяни темерути, та си плачат рибоците, ама понеже са плъзгави, се мятат на други вратове.
    Могат да станат и агресивни, или курви (женската част).
    Чувал съм че мъжете рибоци са сьекси.
    С такава мога евентуално вероятно може би но надали да се обвържа.
    Но понеже са ми много нестабилни - ЧОП :Д

Та то какво остана?

За приятел сакам Биче и Отрова, защото са преживели много и са силни, както и честни и може да се разчита на тях.
    Мога да допусна Рак, защото ме радва как забелязват само най-малките детайли от всичко, абстрахирани от външния свят.

За лубоф пак Биче или Отрова. Търся нещо стабилно, което ще може да търпи ежедневието ми, изпълнено със смъртна опастност :Д

Все пак имам асцендент в Отрова, също Марс и Плутон в Отрова (Двете ми управляващи планети). Познайте каква професия ще си избера :О
    Сигурно нещо, дето си често до смъртта. Другото ми е скучно :Д
    maleeeee adskiqt otgor! egati pi4a :P az sym bi4e i se gordeq s tova! samo deto sym mn jiznena i dori mi kazvat 4e sym prekaleno energi4na! i do otbeleja ne teja 100 kilograma kakto pove4eto jeni telci!

ne vqrvam v takia ne6ta nai dobrata mi fr i nai tupata ovca v daskalo sa vodolei puk nqmat ni6to ob6to .................a i za Corpresed zodiqta ti prosto..nqmam dumi vseki vtori moi poznat e skorpion/+ku4eto,brata i edin fr/ 6antava zodiq e ..............az sum luvica mejdudrugoto i spr mnoo se gordeq s zodiqta si prosto jena luvica ne e posilno za vseki

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kvo pa im haresvate na vodoleite ?
    не6то против зодията ми ли има6? хах.. мене не ме грее фка зодия е,не се интереувам от зодии,нито съм суеверна,ама моя пи4 е стрелец,така4е нека да е стрелец
    Същото.Аз съм Водолейче и по принцип за мен няма значение каква зодия ще е гаджето ми...но айде Стрелец нека бъде.Първо, че момчето, което харесвам е Стрелец, второ, че са мн мн мн яки хора.
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Начи за гадже най-много си допадам с рак и скорпион.Страшно са страстни и тфа супер мн мн мн ми харесва.И в хороскопа ми го пише че си допадам най-много с тях.А за приятели-Дева.

П.П:Аз не ги харесвам водолеите без да искам да обидя някой.Мойта най-добра приятелка е водолей.Харесва ми това че е искрена дори понякога да прекалява, но попринцип водолеите фърчат в небесата и се имат за нещо повече от останалите.Без да се засягате.Лично мнение
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Начи за гадже най-много си допадам с рак и скорпион.Страшно са страстни и тфа супер мн мн мн ми харесва.И в хороскопа ми го пише че си допадам най-много с тях.А за приятели-Дева.

П.П:Аз не ги харесвам водолеите без да искам да обидя някой.Мойта най-добра приятелка е водолей.Харесва ми това че е искрена дори понякога да прекалява, но попринцип водолеите фърчат в небесата и се имат за нещо повече от останалите.Без да се засягате.Лично мнение
    Аз съм съгласна с теб за Водолейте.Винаги са във въздуха, но иначе са мн разбрани.Обаче (не знам кой ми е асцендента) но аз съм супер земен човек и не може да се каже, че имам кой знае какво самочувствие... Просто съм водолей, а не отговарам на повечето от качествата на зодията.Само на някои.
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Абе и аз не вярвам на такива простотий . Квото и да е само да не е риба... като че ли сега със скорпион най- добре съм се разбирала..Сега съм доволна и на Овенчето ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си