- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
OVnite sa NAi strastni![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм водолей с асцендент скорпион момчето ,което харесвам е скорпион , дали ще се получи?Иначе мисля ,че зодията до голяма степен влияе на характера и вярвам в зодиите като цяло.Иначе се разбирам с везни,лъв и.....до някъде със скорпион!И кфо Ви харесва във водолеите ?Аз лично не си харесвам зодията.![]()
аз съм лъв, приятелят ми е рак
а може би зодията, с която най-много си допадам е везни
![]()
Аз съм си водолейчеИ момчето,с което много си допадам е дева...Ама добре се разбираме!И попринцип с девите се имам :P
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
не ми пука каква зодия ще е, важното е да се разбираме
Дева или Овен))))
а така иаз съм овенче и си гласувах за овенче,с тях ми е най-приятно да си избухвам,но не пазят хич тайниПървоначално написано от мече гризли
![]()
![]()
![]()
Fucк is good,fucк is funny,
a lot of people fucк for money,
you think the fucк is funny,
fucк yourself and save your money.
а защо за козирог никой нищо не пише...![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
mm zavisi gore dolu no ne e tolko vajno. vajno e da se obi4ate i da vi e hubavo zaedno.Първоначално написано от love_actually
nie s moq priqtel postoqnno sporim za nqkvi drebolii no daje togava mi e xubavo
искам приятелят ми да е зодия Лъв![]()
Баща ми е зодия лъв и страшно много се разбирам с него имам чувството че понякога се разбираме без думи (вярно че има и случаи когато въобще не ме разбира, но са рядкост)
nesmqtam,4e zodiqta opredelq 4oveka![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Emi sqkash kato moqta bi mi se iskalo da e priqtelq mi znachi Ribi ...Ama uvi e Telec.....A pyk te sa golemi shmatki
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
по принцип аз съм лъвица и си ходя с телец и овен...с лъв мн надмощие..секи се бори....любимият ми е телец....мн неша не харесвам като цял в характера особено че не мога да го контролирам ама точно тва че е мн борбен обичам в него
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Преди всичко сме хора. Зодиите са бонус![]()
maybe OVEN...zabelqzala sum ,4e adksi si podhojda s taq zodiq puk i sum imala gadjeta ovnetai sum dovolna![]()
![]()
btw az sum ra4e i si se ekfq......taq zodiika e mn emocionalna,romanti4na i 6arena. li4no az sum nqkfa takava 6antaf 4ovek,emocionalen,na momenti moga da zasegna 4ovek,a da ne go iskam ...AWE STRANNA SUM ..!!
![]()
![]()
-100000000Първоначално написано от Evanescencefan
burn in hell
![]()
Първоначално написано от Riot
нз мен най ми харесват хората от моята зодия-на тях наи-добре им знам и силните и слабите страни и наи добре си комуникирам като цяло
Аз имам овенчеПървоначално написано от cherinka
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Зодията не е от голямо значение. Важното е да се разбираме и да ни е приятно и забавно заедно !![]()
i az iskaaaaam tova govedoooo! uaaaaa! ;(Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Първоначално написано от Riot