- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Емм няма значение за мен зодията,важно е да се разбираме все пак...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
au nz oba4e az s1m si haresala edno vodoley4e. Az s1m bliznaci...![]()
Ми за мен няма никакво значение.Аз съм си типично водолейче, а най-често си пасвам със стрелец или лъв.Много си допадам с огнените зодии и все в такива се влюбвам без да си искам.Готини са.![]()
Nevqrvam v zodiite bez znachnie e za men kakva zodiq e![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Не помня дали съм отговаряла но искам рибки. Аз съм лъв и по принцип мн се разбирам с другите 2 огнени зодии както и с другите лъвчета но не мога да си представя да имам връзка с някой "огнен" мъж. Все в риби и водолеи се влюбвам. И бившия ми и последния мъж в който бях влюбена бяха рибоци. Мн потайни и странни хора са но аз обичам предизвикателства :P
Любовта ми е стрелец.. и аз съм стрелец и се разбирам с Овен, Лъв, Стрелец![]()
..Why can't I be innocent..
Ами аз съм си Лъвче и сегашното ми гадже е Близнаци и мн се разбираме :P
в китайския са по години , а тук по месеци нали се сещаш? И аз не вярвам много в тези неща, но такива дразнители като тоя обичам да ги затапвамПървоначално написано от MajeStic
Зодия Тюлен.
Аз като Рак се разбирам добре с
риби
лъвове
други раци![]()
деви
телци
скорпиони (супер верни приятели)
и с близнаци се разбирам, забавни са ^^
въобще в един такъв период съм че май с всички много се разбирам, но май най-много с тези, които изброих..
и все пак тука става въпрос за гаджета.. гласувах за рибки![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Все тая ми е[/i]
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
az sum luv i se razbiram nai-dobre s oven,no i vezni sa strahotna zodiq[/i]
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Искаше ми се гаджето ми ъщо да е скорпион, а в хороскопа ми пише, че най-добре се разбирам с риби(егашния ми прител е риби исе разбираме мн добре)
Този,който съм си набелязала сега е телец!
много исках един овен да бъде мой... а преди това и един рак... даже по едно време и един близнак![]()
ма сега се задоволявам с козирогчетой е на мама пръча
![]()
Първоначално написано от Riot
козирог :P
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Скорпион съм и също бих искал гадже скорпион.![]()
Лъв (като мен ) ,овен или козирог ... иначе все тая![]()
By myself but not alone ...
Аз съм водолей !
И установих, че най-си допадам с др водни зодии (риби, козирог, рак). Има нещо вярно в тия работи. Всичко което съм чел за зодията си е валидно при мен. Не със всеки е така но всеки е повлиян от зодията си. Може да е внушение, но зодиака си има отношение.![]()
K®©
Дева ... защото съм овен ... и досега почти всички хора около мен са деви ... страшно си допадам с тях ... а и момчето което харесвам сега е Дева![]()
![]()
![]()
Оу, вече не гласувам за Риби - гадни хлъзгави същества, странни, твърде свободолюбиви, меки, ПАСИВНИ, ааааааааааууПървоначално написано от jghgh
Близнаците пък са несериозни, другите раци - мъчна история, ако съдя по 2ма Телци които познавам - тъпи лигавета - нямам желание да ходя с такива.
ЯКО ХЕЙТ!
Жалко че не мога пак да гласувам, но от 12 измекярски зодии коя ли бих избрала.. всичко съкс без моя милост![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride