- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
не съм толкова повърхностна, че чак според зодията да ги избирам![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Рак.. и точно такава ше бъде.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Предимно козирог.![]()
![]()
![]()
Но може и водолей, риби, телец.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от jghgh
0.o ти направоо ме разби ..а пъък аз като рак нааайй не мога да се понасям с лъвове , риби ,с др рак можем се утрепим.....пъкк винаги за момчета си хар телци .. пък хич не можем се разбираме с тях и т.н. като цяло съм установила , че за др раците сме доста криви същества ..
ест не тряа се съди само по зодята ,ама има някой неща които определено са си верни ..
What g0od is a [color=violet]
Значи аз искам да я некфа мултифункционална зодията.
Жената хем да е добра,да изпълнява това където и кажа,да ме разибра добре,да пере,да чисти,да готви и свирки да прави![]()
Овен! Аз съм лъв, обаче.. нз дали вярвам в тия неща или просто така се случва... разбирам се много с овен и си допадаме...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Deva![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
оф ся такива теми като пускате,се едно ако момичето/момчето което харесвате не е точната зодия ще кажете:аа с тоя/тая няма да тръгна,защото не е риби,а водолей.![]()
Първоначално написано от koalka
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Аз съм рак и бившата беше рак. Но сега ако тръгна и по зодия да избирам никога няма да си намеря момиче.![]()
Попринцип нямам предпочитания,но със скорпион най-добре се разбирам,а и самата аз съм скорпион :P
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Без да се обиждаш,ама това скорпионите са най-гадните копелета с най-гадния характерПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
![]()
Аз пък винаги обръщам внимание на зодията - какво, ще ме линчувате ли?
Просто добивам някаква обща представа що за човек стои пред мен според зодията. Естествено всеки си е и уникален де ;]
Иначе съм Стрелец, момчето до мен също и се разбираме просто перфектно във всяко едно отношение.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
.. без значение е за мен ..
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Риби, Хората зодия Рак също мисля, че са с добри х-ри, но не държа много. Риби и Телец предпочитам. Мразя скорпион (нищо, че доста от обкръжението ми са с тази зодия + гаджето.... свикнала съм й :Р), просто като зодия не я харесвам.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
+1 Майка ми и брат ми са скорпиониПървоначално написано от aciko
всеки ден в нас е война
![]()
![]()
ami navsqkude pi6e 4e s ribi si pasvam nai- dobre ama se si padam po mom4eta s dr zodii, s koito est pi6e 4e ne si dopadam
моето момче е везни.. и мн си допадаме понеже аз съм лъв лесно се паля и не съм мн спокоен човек.. а той е точно обратното и ни е мн добре така
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
аз съм ЛЪВ и съм чела на доста места, че си подхождам с овен и стрелец ама нз често казанознам само, че НЕ ИСКАМ ТЕЛЕЦ за гадже!
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ami az sam vezni i nai-mnogo si dopadam s vodolei ili bliznaci,za tova iskam da e nqkoq ot tezi zodii![]()
13-тата...
Искам да е овен за да има шоу...![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.