- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
абе кво се прайте, бе, мойта зодия е най- яка (ЛЪВ)![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Все ми е тая, ама айде да речем близнаци, дева или водолей![]()
![]()
nicolepcd
По принцип за мен няма толкова голямо значение и все пак близнаците ги предпочитам...![]()
![]()
![]()
Да....ще дойде някоя е*ати свястната и ще я питам "Коя зодия си?" и тя примерно "Риби" и аз к'во : "Оф , риби не харесвам , сори :> много си хубава,ама си търся Овен :>"
Е*ати темата , честно...
Зодията не е важна, ама реших и тука да се отбележа.
Гласувах за везни, нищо че и на близнаци и водолей съм навита![]()
ЗОДИЯ "СЕКСИ ЖЕНСКА, КОЯТО ДА МЕ ПОБЪРКВА ОТ ОРГАЗМИ И ЦУНКИ"![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
телеЦ!
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
няма значение зодията,всеки човек си е индивидуален.Гаджето ми беше водеолей и доста се карахме,но и бяхме много сплотениДева много се разбирам
![]()
такава каквато е-водолей
Руса кукличка
Доста се интересувам от зодиите , така че определено Телец
хехе... ми аз съм водолей :P Ми... то водолеите сме супер шашави.... купони, приятели... винаги сме по небесата... и в почти 90% от времето живеем в бъдещето... Незнайно как излизаме компетентни по всякакви теми иии говорим многоНо аз с мъж водолей не мога да се оправя... не че не се разбираме..... напротив... просто и 2мата сме вятърничеви и някакси баланса го няма... На времето много попадах на водолейчовци.. сега обаче явно подсъзнателно съм се преориентирала
![]()
Гласувах за стрелец, защото съм забелязала, че много се разбираме и по някакъв начин допълваме. Пък и те са много искрени и открити, което ми допада определено
С козирог съм си патила много![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
А що няма зодия "Врабец"?
Ако кажа че съм близнаци, сеирджиите ще ревнат че ти се свалям. Така че няма да го кажа :РПървоначално написано от Milaaaa
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ахахаха, Не познавам хора които са тръгнали да търсят половинката си по зодия....![]()
нямам особени предпочитания към зодия и се пак като че ли водолей ми допада..
Суетата.Моят любим грях.
все тая
аз неискам то си е овен![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
хОрАаАаА, Излезте От Банките За Сперма!!!
А какви искаш да му гащите ? А да имали една пъпка на гъза или две ?
Има ли значение кфа зодия ще е ?
Нали ще го обичам ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
искам да е скорпион 1-о защото гаджето е тази зодия и 2-о щото са добри в секса![]()
ина4е в хороскопа пише 4е връзката ни няма шанс ама....дано пък се полу4и![]()
I can't stop myself from loving you <3