- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Попринцип няма значение,но понеже аз съм скорпион и ако съм с някое лъвче ще бъде много горещо.....ще има бой,страст,караници,абе няма да ни е скучно.....![]()
Зодията не е важна. В крайна сметка, когато се запознавате не питаш първо коя зодия е, нали?!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
по принцип няма мн значение зодията,но хайде понеже гаджето е рак нека да е това![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
в тая тема кой знае колко мнения съм давалааз съм риби и предпочитам риби,ако нещата не вървят ги мяташ в тигана и толкова.как водолеите са сабрали най-много гласове
такива егоисти са
Не мисля,че това е от значение.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Не вярвам в тези работи ...но гласувах телец,защото това е моята зодия ! :P
Близнаци, Козирог, Дева или Риби. . но най-много Близнаци! ! И въпреки това няма значение зодията а самия човек. . иначе съм съгласна с SexyTka. . познавам един "прятел" скорпион и. . ;xx често си се караме с него![]()
мии ние и двамата сме близнаци и май си пасваме![]()
![]()
My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alone
Естествено , че лъвче.Ние сме най - великите![]()
моят е везни ..обаче гласувах за скорпион ..скоро се запознах с един човек, който е скорпион и се разбираме страхотно
Не знам коя искам, но гаджето ми си е стрелец... затова избрах нея.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хах мразя я тази зодия везните... Преди имах една "най-добра приятелка" дето с нея излизахме около 3 години само заедно, живее на моята улица и познайте кво стана... смени си училището и ме заряза заради некви дечковциПървоначално написано от allthatIveg0t
![]()
Както и да е не, че на мен много ми пука, честно казано сега имам много повече приятели от преди и се чувствам страхотно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та по темата искам си скорпионче като мен![]()
![]()
![]()
:P :P
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Тая тема ме накара да се поразровя за зодийте.Попринцип не вярвам мн мн,ама малеее кви вярни неща открих.Аз гласувах за риби,защото гаджето ми е риби.Иначе никога не съм се замисляла по тоя въпрос и ми е все тая каква задия ще е.
![]()
Самата аз съм Овен и доближа ли се до някой от тази зодия.. става горещоЗатова избирам Овен
![]()
Аз съм стрелец до сега съм ходил с два телеца и ми е било добре така че телец..
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Все ми е тая![]()
за мен няма значение каква зодия е
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
няма голямо значение стига да се разбираме и да я има искрата![]()
![]()
![]()
Аз съм скорпион..един такъв за гадже и става горещо..![]()
искам скорпионКА![]()
аз съм скорпион, така че..![]()