- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
:P Не е кой знае кво, и без тва не е важно дали гаджето ми е риби, скорпион, овен, рак ... просто трябва да си ме обичкаПървоначално написано от Co0l
![]()
![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
За мен няма значение каква зодия ще е![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от koalka
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ако момичето не е...ъъъъъ зодия кон да не ми стъпва пред очите (колкото и арна да е)
Много се радвам, че моето е Стрелец. Всъщност, ако се беше родил няколко часа по-рано щеше да е Стрелец, но всичките му черти са от тази зодия. Забелязала съм, че характерите наистина до някъде се определят от зодиакалния знак..
"За тях живота е циркова арена, а те са клоуните в представлението", това пише за Стрелеца и що се отнася до моя мъж, важи с пълна сила![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз искам гадже рак..аз съм близнаци...четох някаде че съчетанието било некво добровъпреки че не вярвам мн мн
![]()
.!.
Ами забелязала съм че Лъвовете най ми подхождат...Аз съм Скорпион![]()
Ами попринцип РИБИ но тях ги няма в анкетата!?
Но съм съгласна и на ДЕВА![]()
да бе верно кво им е толкова на водолеитеПървоначално написано от H8_mE
![]()
.!.
Не си избирам гаджетата по зодиите....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Както вече казах,няма огромно значение,но сега се сетихСлед като питате каква зодия искате да е гаджето ви понеже момчето,което харесвам,е рак,и искам да сме гаджета,гласувах за рак
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
великите хора мислят еднаквоПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
.!.
Ami po princip mnogo haresvam vodolei no mometo mi e ribka i ni e 4ydesno zaedno vupreki 4e zodiite ni ne si podhojdat(az sum luv)6te glasyvam za ribi kogato niakoi opravi anketata
![]()
За мен няма значение каква зодия е, но винаги съм харесвала:
близнаци, водолей, лъв...ии....., да речем, риби...
Близнаци - страстни, купонджии, красиви, умни.
Водолей - любител на изкуствата, емоционален, приказлив.
Лъв - по характер не ми допадат, но са прелестни.
Риби - нежен, верен, лесноманипулируем)
Доволна съм от моя Лъв, тъй като (за тези, които разбират):
Аз съм със слънце стрелец, луна стрелец, асцендент козирог, венера козирог и марс скорпион.
Той е със слънце лъв, луна козирог, асцендент дева, венера везни и марс козирог.
Перфектна двойка![]()
П.П. За тея дето не разбират - стрелци и лъвове много си пасват![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз пък в началото на всяка връзка гледам наталната му карта и.. Досега не съм сгрешила в прогнозите ми за развитието на връзката, причините за бъдещите конфликти и като цяло взаимоотношениятаПървоначално написано от Iv4eTy
А съм едва начинаеща в астрологията и съм скептично настроена!!!!!!
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ето, затова те харесвам....Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
а колко ненормално са подредени планетите при приятеля ти, леле
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
I az taka.Krustnicata mi e astrolojka i predi da stanat seriozni ne6tata s mom4eto tia kaza 4e vupreki 4e slun4evite ni zodii ne si podhojdat vsi4ko drygo ni e perfektno i 6te se zadurjim mnogo dulgo vreme zaedno![]()
Btw az sum luv s ascendent deva kato tvoito mom4e(drygite ne gi pomnia
)
Я си кажи твоите знациПървоначално написано от be_true
![]()
П.П. Не само са подредени ненормално.. Той е ненормален. Добре, че лигавите везни дето ги има се обадиха.. Инак не ми се мисли![]()
Аз съм водлей с асцедент скорпион. Незнам дали е яко ама мене ме кефи как звучи....
+ тфа след водолеите скорпионите имат най-много гласове![]()
Първоначално написано от slun4ice
Как се казваш?.. :>
П.П. Слънчевата зодия не я считам за ни най-малко важна. Луната си проличава много повече, когато съзрееш духовно. Слънцето някакси просто обединява другите черти![]()