- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Единствено Близнаци признавам! Само тези жени искам и други не поглеждам. Това не е жена, а цял харем жени! Аз също съм близнаци! От 4 години съм на този принцип!
Стрелец !!! И аз съм стрелец и единствено със стрелци се разбирам перфектно .![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
ЛЪВОВЕТЕ неслучайно имаме най- много гласове![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
вярвам до определена степен но зависи и от самия човек,характер,възпитание, ачин на живот...моето момче е скорпион![]()
![]()
love is gone!
Do sega nai sym bila omaivana ot skorpionite .. 2ma sa mi razbivali syrcetoMislq che nai - mnogo haresvam tqh. Inache az sym Vezni.
ОВЕН!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
близнаци съм.
разбирам се предимно с овен, така че... овен или близнаци (и лъв може).
но т'ва не е критерий.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
кво значение имат зодийте ..
аз не вярвам в такива неща ..
Въобще не ми дреме к'ва зодия е мойта. В такива детайли не изпадам. Я си ги харесвам късокосички, нормално тегло и да не са дървени, че като ги видя да мълчат ми идва да ги зарежа насред пущиняка..![]()
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
рибаа или рак
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Козирог, Дева, Телец падам си по земните зодии. Много добре се разбирам с момичета скорпион, но с тях по-скоро добро приятелство![]()
Водолеите са най-добрите партниориПървоначално написано от Анонимко
![]()
Няма значение..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Аз ги харесвам също... много са лесни.Първоначално написано от m1me7o
Пфффф никога не съм гледала зодията.....ТЪЪъъЪЪпо е...