- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Има ли значение?![]()
Забелязвам, че като си харесам някое момче, то се оказва водолейоще от 3ти клас, ги помня тия неща хах. Само едно до сега не е било.
С тоя асцендент скорпион сигурно привличаш много мацкиПървоначално написано от w0sh
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
напоследък не ми върви... на сухо съм цели 2 месеца...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Слънце в Козирог, Асцендент в Близнаци, Луна в Дева, Меркурий в Козирог, Венера в Водолей, Марс в Стрелец, Юпитер в Рак, Сатурн в Козирог, Уран в Козирог, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ама как хубаво ги пейстнах)
пп:ако с'а ми кажете откъде, по дяволите, ми е влечението към изкуствата + рисуването, пеенето и свиренето ще сте златни)
Това не зная. Мога само да кажа спрямо този юпитер в рак, който ми привлече вниманието, че си дарена с немалък интелектПървоначално написано от be_true
Нека позная.. Набор 89 ли си?..
П.П. Тая луна в дева................ Доревава ми се от девииииииииииииииии![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Включи скорпионския чар.. Бъди потаен, секси и мраченПървоначално написано от w0sh
![]()
всъщност съм открит, дебилен, и вечно усмихнат... няма ли да е трудно да се преобразя?
И си онази странна зодия...![]()
14.01.'90Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
)
искам...искам да бъда откровена...това...това е...това е най-хубавия и смислен спам в живота ми![]()
Пф, водолейска му ралта.. Ако не плямпахте толкова много, щяхте да ме кефите..Първоначално написано от w0sh
![]()
Да ве, верноПървоначално написано от be_true
![]()
П.П. Бях близко до набора :Р Заради някви си 14 дена... ПФУУУУУУУУУНищо не са
![]()
![]()
![]()
Дае мн говоря и понякога се усещам. ама тфа се случва щот другите вечно мълчат ве... бахти... и ся освен,че не требе да си личи,че съм по-умен требе и да говоря и става мазало....Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Всеки сравнен с водолей или стрелец плямпа твърде малкоПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
ох, мистериите на астрологията...аз не спирам да меля...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
пп: водолеите ме кефят)
Ела в темата на w0sh, да не спамим тука излишно, темичката е хубава.Първоначално написано от be_true
[i]Aleksandra vupreki 4e e triabvalo da nosia tvoito imeПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Здравийте,
Интересен въпрос ( за тези, които си падат по тези неща, като мен) Ще започна от овена. Един от най- добрите ми прители ( нещо повече) е тази зодия. Мн добре го познавам и ви казвам че ако имате щастието да сте му гадже ще сте истински щастливи. И чувствата силни и секса- на ниво. Отдаден е на вас (само дето са ревнивиС телец съшо съм била и мн добре си паснахме. Беше спокоен, нежен, разтапяше ме....Но не беше забравил старото си гадже отпреди мн време ( защото те ако се влюбят, то е в дългосрочен план
Близнаци- с тях не съм била, но съм имала някои летни флиртчета
( може би защото и те самите не са по сериозните, трайни и обвързващи връзки
Иначе са мн бъбриви и забавни. Усмивката ми не пада от лицето като съм с някои такъв. Рак- самата аз съм тази зодия и самата аз едва се търпя
Бях с един такъв и той сякаш беше мое огледало....чувствителен, обидчив, но отдаден. Лъв. Била съм с двама от тази зодия и супер мн си приличаха. Бяха сериозни, честни, умни, енергични. Ако искаш хувава , стабилна връзка- може би това е човека ( но трябва доста да се постараеш :P.Дева- била съм с двама такива. Единият беше адски готин, другият- мн тъп. Но тези хора са сериозни, умни, внимателни, предпазливи. Ако срещнеш подходящата дева , наистина тя ще те прави щастлив/а ( само че понякога са доста критични
Везни- не съм била с такъв, но имам едим мн добър приятел. Той е супер общителен, разговорлив, весел, забавен, аристичен. Но освен тези качества е и чувствителен и би дал всичко з а своята любима \
/ Скорпион- ето това е моят избор. Не съм била с такъв , но мн бих искала. Освен цялата чувствителност, потайност и интуиция с които ще се сблъскам съм чувала че и в леглото са на ниво
Повечето скорпиони, които познавам , прикриват истинската си същност, но аз бих се радвала ако някои такъв ми позволи да стигна до сърцето му.Направо ме влудяват
Стрелец- била съм с такъв, но мн страдах. Просто беше прекалено свободолюбив.Като човек е мн готин и точен в отнощенията. Умен и съобразителен. Аз се бях влюбила в смесицата от сериозност и купонджийска душа. Но не можах да отключа чувстата му, да го разпаля ( може би той сам не ми позволи). Той беше влюбен в старото си гадже, което си било лагнало с него на втория ден ( разбирате накъде бия , нали) Може би и ако аз си бях легнала с него на 2 рия ден щеше да се получи
Козирог. Не съм била с такъв, но имам наблюдения. Може би няма да се получи мн добре, защото те са прелкалено сериозни, амбициозни и целеустремени. Ако ти не си тяхната цел, ще ти е малко трудно
Точно като козирозите ( в книгите0 )които са обгърнато от студено сребристо сияние. Точно така ми въздействат. Но не може да отречем че са мн умни и грижовни ( ако те обичат). Водолей. Най мало опит имам тук, но знам че са луди глави и доста често намират отдушник на голямото си въображение в изкуство. И нека забършим с рибките. с тях мн добре се разбирам ( се пак водна зодия) Емоционални, весели, мили, отдадени. Но може би ако съм с някои такъв от толкова мн вода на едно място ще стане наводнение
![]()
П.С Зодиите не са най- важното. Бъдете с човека, които ви прави щастливи.
П.С 2 написах всичко това, защото по едно време мн се бях запалила и малко или много вярвам в тях![]()
За човек, който смята, че зодиите не са най-важното...си отделила доста време да ги разучиш и наблюдаваш.
И ме извини, но ми се струва малко странно да си припомняш биви гаджета по зодии.
Трето, и нищо лично, на колко години си? Фрапира ме комбинацията от брой на бивши и стил на писане, не за друго.![]()
E може би това с цитирането не беше мн добър вариант, но така прецних. Все пак темата е за гаджета. Аз лично успявам да опозная човека след като съм дълго време с него ( с гаджетата става най- лесно). Това , което съм написала е мое лично мнение и не го натрапвам на никой. За мен не е най- вазното зодията , а отношението на самия човек към мен, но просто темата ми допадна. Иначе съм на 17 и последното , което съм искала е това да прозвучи като хвалене или нещо таковаПървоначално написано от NFW`
За жалост все още не съм срещнала някои, които да ме прави истинска щастлива.
Ок...просто проверявам.![]()
Иуиу, тийнпроблем-полицията си заминава. ^^
аз съм рак и са кво![]()
Ми значи, че 4 от 42 човека биха те предпочели пред другите зодии.![]()
Абе сложни са тези астрологии...дай да пием, да се поизясни.![]()