- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
дискриминация с/у раците![]()
![]()
![]()
![]()
приемам![]()
Deva
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
astrology suxxxxxx
Първоначално написано от VerryBerry
Mhmm ....i az taka mislq
![]()
bliznacite na parvo mqsto..
koito vqrva v zodiite i opravdava polojenieto si i sabitiqta s tqh, e palen sadak xD
Ami az sym vezni i mai si dopadah s bliznaci, vodolei, deva i vezni. Ama 4esno kazano iskam da e bliznaci, mai za6toto znaqt kakvo iskat i kak da go postignat. Pyk znae li 4ovek... kvoto doide....![]()
You're a looser. But I'm not.
Аз пък искам риби, начи няма да гласувам.![]()
Ami i az ne sam ot mul4aliviteПървоначално написано от w0sh
![]()
...puk i mnoy mrazq kato si4ki si sedat i si ciklqt nekvi
...ne kazvat ni6to
....i za tva gleam da podhvana nekva tema
![]()
Момиче сам !
Може ли някой да ми каже откъде да си разбера мойте "видове зодии", там слънчева, лунна и тн.?Първоначално написано от be_true
![]()
You're a looser. But I'm not.
И на мен ми е много интересно как се определят тия луни, слънца и т.н.Първоначално написано от Sunarry
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
за мене няма значение кфа зодия е за тфа не гласувам хих сега съм гадже с овенче аз съм стрелче
OnLy God CaN Judge Me !
Няма значение,само да не е дева като мен.Сегашния ми е дева и 2 деви на едно място става малко....
Next Time I`ll be True...
Прощавай, позволих си да добавя "Риби" в анкетата ти, защото казваш, че си ги пропуснала неволно. Надявам се да нямаш нищо против.
Иначе моето момче е близнаци. Нямам избор, ще трябва да гласувам за близнаци...![]()
Ами аз лично,най-добре се чувствах с Овен,а аз съм Лъв.Незнам съвпадат ли или не,ама ние две годинки и половина се изтърпяхме
и ни беше хубаво
А що се отнася до водолеите...аз лично съм скептично настроена към тях...бившият ми беше водолей - и само се правеше на велик...а на среща Нищо!Само си противоричеше и честно казано два пъти едно и също неказваше![]()
Това е моето мнение![]()
A qui
xaxa i az sum bliznaci i iskam gadjeto mi da e rak...ako tva sa4etanie e dobro e mn qko 6tot sum vlubena v 1 rakПървоначално написано от woshia_style
![]()
:d saglasna sumПървоначално написано от woshia_style
Водолей или Скорпион :P
Водолей искамДобре се разбирам с водолейте..ама понеже съм уж мека зодия става и скорпион....
Рак не искам..няма да обяснявам защо
![]()
Ne vqrvam v takiva ne6ta.4ovekat do men trqbva da e zemen,spokoen i re6itelen,nqma zna4enie kakva zodiq e....i se pak bliznacite ne gi obi4am(ni6to li4no kam nqkoi,koito e bliznaci)....poznavam dvama 4oveka,koito sa bliznaci i dvamata sa mn dvoli4ni(tova ne ozna4ava,4e vsi4ki sa takiva)![]()
Напомням,че съм водолей с асцедент скорпио.... демек желана партия![]()
![]()
Napomni ni 4e behme zabraviliПървоначално написано от w0sh
![]()
Napomni ni 4e behme zabraviliПървоначално написано от w0sh
![]()