- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
на всякъде пише,че овен и козирог въобще не са добър съюз,но може би на пук с козирог ми е била най-дългата връзка до сега
няма любов
az pak sam oven s ascedent lav i nz kva partiq sam........Първоначално написано от w0sh
![]()
Риби![]()
ем че то и аз си падам сега по един рак...лелеее ще почна наистина да вярвам ако потръгне [-o<Първоначално написано от Анонимко
.!.
az sum strelec a priqtelq mi e luv i dvamata sme ogneni zodii i mn si dopadame![]()
Strelec \/
Testis unus,testis nullus...
mmmm....neznam....az vednaga precenqvam 4oveka po zodiqta ....izgrajdam sobstveno mnenie....no sled vreme moje i da se promeni ........![]()
![]()
![]()
JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....
Ами аз съм Рачеимала съм две сериозни връзки и двамата бяха Телци,като единия си е още де
и това е искам да е Телец
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Като мене хих :P По принцип Стрелец Овен И Лъв си допадат , защото и 3те са огнени знациза мене няма значение кфа зодия е за тфа не гласувам хих сега съм гадже с овенче аз съм стрелчеАз се разбирам с Лъвове и много добри приятели са именно тази зодия
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Все ми е тая каква ще му е зодията, не си ги избирам по тоя критерий.. пък и не вярвам в тея характеристики, дето ги правят на всеки според зодията му. Всеки човек си е индивидуален и има различни качества от останалите.. Поради тая причина не трябва да слагат представителите на една зодия под общ знаменател..![]()
You are broken, I can fix you...
ами близнаци ,но това няма особено значение
За предпочитане - не козирог. Един е достатъчен![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Според мен зодията няма значение за една връзка.Не вярвам в зодии,за мен всеки човек си е индивидуален.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
какво значение има зодията ако наистина държиш на човека до теб![]()
![]()
![]()
So free
Kakvato i da e! No mai..........vodolei4e!
ииии пак водолей....Първоначално написано от Анонимко
.!.
водолейййй =D>![]()
Моя мъж е овен. Добра комбинация сме, особено ако решим да създаваме семейство.
Близнаци и рак е отвратително съчетание. аз сйм близнаци и с раците дори не мога да си говоря като хората. Не, че са лоши хора. Просто изобщо не ми импонират.Първоначално написано от Анонимко
Зодия Овца ! Руса, Тъпа и Хубава.
![]()
![]()
![]()
Всъщност, за какво служат тези тъпи зодий ???
Оххх,неее!!!! Как може да се задава такъв вапрос ???? Хората не се избират по зодии!!! просто нямам думи за такива лекомислени и повърхностни въпроси! Вие(авторът) по зодии ли избирате майка си и баща си или по това какъв цвят харесват ???????
мн е странно.... но всичките ми гаджета са били телци и то по пълна случайност.... не е нарочно....
Само не искам да е ДЕВА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()