- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
az sym ra4e i si dopadam s skorpion (mn mn![]()
)
i s ribi i s dr ra4e,no prosto skorpion4etata sa mi slabost
haresvala sym 3 ma skorpioni i edin napolovina ;] oba4e nikoga ne e stavalo ne6ty s tqh...prekaleno sa mi nedostupni i trudni ;] makar 4e sa
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
тъпа тема.Първоначално написано от Co0l
хората са различни.аз съм лъв ,но по китайския хороскоп съм змия и кво?!
да си избирам гаджето по зодия...
или ако не е зодията,която искам иии да го режа...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Тоолкова се дразня на тази тъпотия със зодиите ,че мисля ,че даже е последното нещо което ме интересува за един човек,ако изобщо се стигне до там да се интересувам.Що за глупост,за Бога...Дори повърхностните възгледи на накои,да избират хората с които общуват по визията,начина на обличане и други такива,в случея ми звучи по-адекватно.
Зодии...Оправдания ; D
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Наистина зодията не е толкова важна и от нея не зависи развитието на една връзка ... но аз винаги най-добре съм се разбирала с раци .. а аз съм рибка![]()
skorpion
poneje az sum rak .... i sus skorpionite sum![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Рак съм и искам някой чувствителен като мен. Скорпион или риба. В случая гласувах за рибите, които са много интелигентни и чувствителни същества![]()
Memento moriendum esse!
за мен няма значение коя задия е ..Само да ме обича и уважава зодията е без значение
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
За мен зодията не е от значение обаче със овен никак не се разбирам....Аз иначе съм скорпион ...
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ne znam!Ot vsqka zodiq ima po nqkoi sladur!![]()
ZA SI4KI KOITO MISLQT TEMI4KATA ZA TUPA !!
Vi6te sa kato ne vi hrs ne pi6etei tva e! ....Az ne si izbiram gadjetata po zodiite nito roditelite
(kakto be6e se izkazala ''mnogoqdosana'')
Estestveno 4e v pove4eto sly4ai tova nqma zna4enie
![]()
.Prosto re6ih da napravq takava tema
![]()
...i kato gleam ne sa pisali i razglejdali malko hora
![]()
....Samo nedeite si4ki da mi se nahvurlqte sa !
[-o<
![]()
Момиче сам !
Зодия яка мацка. :P![]()
![]()
не ме бърка![]()
Аз съм водолей ,а приятеля ми е везни и съм чела че тези 2 знака много се привличат и наистина излиза че е така,пък и една много добра приятелка е везни и супер си се разбираме и е много чалнат човек .Тези хора знаят интереса си ,много са силни ,сантиментални и романтични личности....
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ами зодиите по принцип не са фактор по който избирам човека до себе си, но понеже съм страшна привърженичка ще кажа: овен и стрелец. Обожавам ги![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
СКОРПИОНЧЕ!
![]()
знаеш ли какво са зодиите - 400 звезди свързани с мислени линии групирани на 12 части...... с зодия ЧОВЕК си допадам най многоПървоначално написано от Co0l
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от love_actually
Искам си козирогчето
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Водолей!
И аз съм водолей, могат да гарантирам че хората от тази зодия са най-лудите и смахнатиИначе от белезите не покривам само това за многото говорене - не съм чак толкова приказлив.
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Tова със зодиите не го цакам мн мн.Мисля че зодията няма нищо обшо с характера,а нали точно той е важния![]()
Зодията няма никво значение! Престанете с тея простотии![]()
mi az sam vezni i priqtelq mi e vezni..v horoskopa pishe che sauza mejdu 2 zodii e mn truden i pochti nevazmojen..pak nii veche sme poveche ot godina zaedno i sichko si e ok..takache shte kaja"ne vqrvaite na horoskopi"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()