- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Хмм аз пък съм ходила с...
Дева,
Близнаци,
Лъв,
Везни,
Стрелец,
Скорпион.
Имала съм отношения и с някои други зодии, но не са били сериозни. Най- много ме кефи Стрелецът като човек, най-много съм си допадала с Близнаците. Гласувах за тях. В момента съм с Лъв, което е странен рпецедент при положение, че принципно не мога да ги трая![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Що да не е козирог уе?!?!?!?Първоначално написано от Crazy`Witch
зодия помияр ако може
Първоначално написано от MajeStic
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
az e qsno koq zodiq sam![]()
naj si dopadam s rak i strelec. glasuvah za strelec (tova e ascendenta mi).. moje i s nqkoi vodolei ama... ne6to 2 vodoleq na 1 mqsto stava...6te se nabivame na o4i i 6te prili4ame na otka4alki 4aka6ti predi psihiatriqta![]()
Ми незнам...забелязала съм че се разбирам повече с Скорпиона, Козирога, Водолея и Овена.... но се пак различен човек различно мислене, то ако се гледаше по зодията или по скоро по датата на раждане какъв е човек то тогава всеки щеше да си има по спр много копия.....![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Ами писах близнаци, защото приятелят ми е такава зодия, а пък и е първият човек, с когото реших да имам по-сериозни отношения, именно защото имаше (и все още има) силно взаимно привличане, а сега вече почти се доближаваме до по-дълбоката, едва ли не истинска любов (дори и да звучи нереалистично)Следователно нямам база за сравнение момчетата от коя зодия са по-добри. Иначе макар и да съм срещала, че лъв и близнаци се привличат до някаква степен, рядко е било, винаги съм предполагала, че ще е някой стрелец или водолей, защото тях най-много съм ги виждала в хороскопите. Е, както и да е, дори и лъв и близнаци да не си подхождат така, ние с приятеля ми смятаме да покажем, че за всяко правило си има изключения
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Еми все ми е тая, ама сигурно лъв.Просто на много места съм чела, че лъва и овена си пасват най-добре (освен овен с овен, но все пак...)
все ми е едно да ти кажа...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Моето момче си е овенче и гласувах за тази зодия.Невероятен е като характер,допадаме си,аз съм лъвче,а в леглото е дяяяяяяяяяяяяяволски добър и откачам от удоволствие с него.Наистина е всичко което искам от един мъж
.Така че-ОВЕН!!!
tva e mnogo otnositelna rabota i spored men zodiqta e na posledno mqsto...temata e malko tupi4ka s izvinenie..![]()
Щом не вярвате в зодиите изобщо защо поствате в темата? Аз лично не вярвах и бях заблуден като тези които казват "темата е глупава". Убедих се с личен опит в обратното!
Аз съм скорпион
Досега винаги съм се влюбвал силно само във везни.И сега съм влюбен в такава (повече от 2 години). Телец наистина ме привличат (както пише на местата където съм намерил 100% съвпадение с моя характер) и наистина след време осъзнавам че телците са голяма грешка за мене. Гласувам за везни,въпреки че момчетата везни изобщо не ги понасям за приятели
dance
Ам... Рак щото да се разбираме, с другите немога и разговор да вдяна![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
emi az sum bliznaci i moito e bliznaci iii sme si edin za drug![]()
DaNi Obi4kaM Te PoVe4e Ot Vsi4kOOooo BeBOOoooooo :*:*:*:*:*:*
Ами ае да се вземамеПървоначално написано от vladimir4o
![]()
Не вярвам мн мн в такива неща , хороскоп мн рядко чета и не съм мн запозната точно с коя зодия ще си съвпадна![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Mislq che s bliznacite nai si dopadame![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Няма абсолютно никакво значение за мен....от човек до човек има огромна разлика и това не се определя от зодията...хората са различни...дори когато са от една зодия![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare